جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

زندگینامه زندگینامه لیلا رجبی و همسرش(Leila Rajabi)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی ورزشکاران توسط ArMMaN با نام زندگینامه لیلا رجبی و همسرش(Leila Rajabi) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 265 بازدید, 8 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی ورزشکاران
نام موضوع زندگینامه لیلا رجبی و همسرش(Leila Rajabi)
نویسنده موضوع ArMMaN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ArMMaN
موضوع نویسنده

ArMMaN

سطح
0

همیار سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
860
1,556
مدال‌ها
2
  • نام اصلی : تاتیانا ایلیوشچانکا
  • متولد : 18 آوریل 1983 در ویتبسک ، بلاروس
  • زمینه فعالیت : پرتاب وزنه
  • پیشه : ورزشکار پرتاب وزنه
  • مدرک تحصیلی :
  • سال های فعالیت : 2001 تاکنون
  • قد : 179 سانتیمتر
  • وزن : 86 کیلوگرم
  • همسر : پیمان رجبی

موضوع نویسنده

ArMMaN

سطح
0

همیار سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
860
1,556
مدال‌ها
2
بیوگرافی کامل لیلا رجبی
لیلا رجبی متولد 18 آوریل 1983 در ویتبسک ، بلاروس با نام تولد تاتیانا ایلیوشچانکا ورزشکار پرتاب وزنه بلاروسی الاصل با تابعیت ایران است

موضوع نویسنده

ArMMaN

سطح
0

همیار سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
860
1,556
مدال‌ها
2
خانواده و اصالت
تاتیانا ایلیوشچانکا ، فرزند الکساندر و زاده شهر ویتبسک کشور بلاروس است. او برای کشور زادگاهش مقام های نایب قهرمانی سال 2005 پرتاب وزنه باشگاه های اروپا در پرتغال و نفر چهارم جوانان جهان در جامائیکا را به دست آورد.

موضوع نویسنده

ArMMaN

سطح
0

همیار سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
860
1,556
مدال‌ها
2

وضعیت ازدواج و همسر لیلا رجبی​

لیلا رجبی در زمان برگزاری یکی از اردوهای تیم ملی ایران در بلاروس با پیمان رجبی ، دونده دو سرعت ایرانی آشنا شد و در سال 86 با او ازدواج کرد و پس از دریافت تابعیت ایرانی و گرویدن به دین اسلام ، نام لیلا رجبی را برای خود برگزید. او و همسرش ابتدا در بوشهر زندگی می کردند و سپس به تهران نقل مکان کردند.

موضوع نویسنده

ArMMaN

سطح
0

همیار سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
860
1,556
مدال‌ها
2
شروع فعالیت در ایران
وی عضو تیم دو و میدانی مخابرات بوشهر شد و در تیم ملی ایران حضور پیدا کرد و از زمان حضورش در ایران و با تابعیت ایرانی ، رکورد پرتاب وزنه ایران را از 14٫05 متر ، که پیش از آن متعلق به پریسا بهزادی بود ، به 18٫18 متر (هوای آزاد) و 17٫21 متر (داخل سالن) بهبود داده است.

موضوع نویسنده

ArMMaN

سطح
0

همیار سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
860
1,556
مدال‌ها
2
افتخارات برای ایران
رجبی در مسابقات قهرمانی دو و میدانی آسیا 2009 گوانگ ژو مدال برنز و در بازی های آسیایی داخل سالن 2009 هانوی و قهرمانی دو و میدانی داخل سالن آسیا 2010 تهران مدال طلا را برای تیم ایران به دست آورده است .

لیلا رجبی نماینده ایران در رشته پرتاب وزنه در بازی های المپیک 2012 لندن و 2016 ریو بوده است.

موضوع نویسنده

ArMMaN

سطح
0

همیار سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
860
1,556
مدال‌ها
2
متهم به بی غیرتی
پس از حذف لیلا رجبی در گروه مقدماتیِ المپیک 2016 ریو ، در اظهارنظری که توسط احسان مهاجرشجاعی در یک برنامه زنده صورت گرفت ، به نوعی لیلا رجبی به «خونسردی» متهم شد و از عبارت «کمی غیرت» استفاده شد.

موضوع نویسنده

ArMMaN

سطح
0

همیار سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
860
1,556
مدال‌ها
2
این جملات واکنش رجبی را به دنبال داشت ، به گونه ای که او در صفحه اینستاگرام خود نوشت :

شما می توانید به من انتقاد کنید و انتقادها را می پذیرم… ولی کسی نباید جلوی 70 میلیون جمعیت من را بی غیرت عنوان کند.

من ایرانی الاصل نیستم و حدود 10 سال است تابعیت ایران را پذیرفته ام و ایران را دوست دارم و در ایران زندگی می کنم و ایران را کشور خودم می دانم و بارها پرچم سه رنگ ایران را در میادین بین المللی برافراشته کرده ام که این افتخار بزرگی برای من بوده است.

موضوع نویسنده

ArMMaN

سطح
0

همیار سرپرست عمومی
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
کاربر ویژه انجمن
Aug
860
1,556
مدال‌ها
2
رجبی پس از ناکامی در المپیک ریو ، خداحافظی اش از تیم ملی دوومیدانی ایران را اعلام کرد.

بالا پایین