جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی سارا بهمنیار؛ ورزشکار و کاراته کار جوان ایرانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی ورزشکاران توسط •Kiana• با نام سارا بهمنیار؛ ورزشکار و کاراته کار جوان ایرانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 409 بازدید, 13 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی ورزشکاران
نام موضوع سارا بهمنیار؛ ورزشکار و کاراته کار جوان ایرانی
نویسنده موضوع •Kiana•
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط •Kiana•
موضوع نویسنده

•Kiana•

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Sep
2,133
5,317
مدال‌ها
2
سارا بهمنیار و المپیک
سارا بهمنیار ورزشکار گیلانی که کسب سهمیه المپیک 2020 توکیو را کسب کرده بود. در رشته کاراته و در وزن 50 و منفی 55 کیلو گرم به رقابت پرداخت. سارا بهمنیار در اولین دیدار خود برابر سراب اوزچلیک از ترکیه و نفر اول رنکینگ در دقایق پایانی و با نتیجه پنج بر چهار به پیروزی رسیده و برای صعود به مرحله نیمه‌نهایی و قطعی شدن مدال برنز تنها به یک برد دیگر نیاز داشت.
سارا بهمنیار که تمام انرژی خود را صرف پیروزی در برابر حریف ترکیه‌ای خود کرده بود برابر ون تزویان از چین تایپه و نفر دوم رنکینگ رفت و با نتیجه پنج بر یک مبارزه را واگذار کرد.
این کاراته‌کار گیلانی در دور سوم و در آخرین دیدار خود در مرحله گروهی مقابل ایوت گورانوا از بلغارستان دارنده دو برنز جهانی و اروپا رفت و با نتیجه ۵ بر ۲ شکست خورد.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: یکتا
موضوع نویسنده

•Kiana•

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Sep
2,133
5,317
مدال‌ها
2
هدف سارا بهمنیار کسب مدال در المپیک
کسب مدال در بازی های المپیک از اهمیت فراوانی برخوردار است و به همین دلیل آرزوی هر ورزشکاری است که در مسابقات المپیک بتواند مدال کسب کند. حضور در المپیک و همچنین کسب مدال قهرمانی یکی از اهداف های ورزشی من میباشد. و مطمئن هستم روزی به این هدف دست پیدا می کنم. سارا بهمنیار در گفت و گوی خود اشاره کرد که المپیک برای من آرزو نیست بلکه یک هدف است که حتما باید به آن برسم.

• تایید
موضوع نویسنده

•Kiana•

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Sep
2,133
5,317
مدال‌ها
2
زندگی من کاراته است
کاراته به من یاد داد که هیچ گاه نباید در زندگی تسلیم بشوم و نباید در زندگی شکست را قبول کنم و همواره باید به دنبال پیروزی باشم. همچنین زندگی ممکن است شرایط سختی را در پیش رو قرار دهد بنابراین باید با اراده ی قوی از تمام سختی ها مشکلات به سلامت عبور کنیم.

• تایید
موضوع نویسنده

•Kiana•

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Sep
2,133
5,317
مدال‌ها
2
مدال ها و افتخارات سارا بهمنیار
- در مسابقات آسیایی 2014 مالزی موفق به کسب مدال طلا ی نوجوانان شد.
- در مسابقات جهانی 2015 اندونزی مدال برنز را از آن خود کرد.
- در تورنمنت تایلند مقام دوم گرفت.
- در وزن 50 کیلو گرم موفق شد در رقابت های جهانی کاراته سال 2018 مدال برنز را کسب کند.
- مدال نقره در لیگ جهانی وان اتریش ۲۰۱۹ را کسب کرد.
- در مسابقات امید های جهان اسپانیا موفق به کسب مدال نقره شد.
- در مسابقات امید های آسیا ی قزاقستان توانست مدال نقره را از آن خود کند.
- همچنین مدال برنز رقابت‌های قهرمانی جهان اسپانیا - با اولین حضور در تیم ملی کاراته بزرگسالان توانست به عنوان اولین ورزشکار بانو از استان گیلان به مدال جهانی کاراته دست‌یابد.

• تایید
بالا پایین