Raaz67
سطح
4
منتقد ارشد کتاب
منتقد ارشد کتاب
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
فعال انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
- Apr
- 1,369
- 19,078
- مدالها
- 7
💞
رفیق جانِ من
من از آینده خبر ندارم.
نمیدونم باز هم بشه هر وقت اراده کنیم بتونیم مثل الان و این دو سال، کلی حرف بزنیم و از هر دری پچپچ کنیم و غمخوار و پایهی خنده هم باشیم و از ته دل بخندیم یا نه...😂
نمیدونم دوباره از دست کارات کفری بشم و بهت بگم باز موهات رو کوتاه کردی؟؟؟!!!🤔
یا دوباره با آینه بازیات منو بترسونی یا بشه مثل الان یه حال لذت بخش وصف نشدنی که یکی رو عین خودت داری...😍
راستش خبر ندارم قرار فردایی برام وجود داشته باشه یا نه، اما مطمئن باش حتماً به پسرم یاد میدم تا ابد تو رو خاله صدا بزنه و مثل باباش انقدر تو رو به من نزدیک بدونه که حرمت خاله بدونت رو همیشه نگه داره و اون هم دوست داشته باشه...
نمیدونم...
شاید هم آرزوی محالمون برآورده شد و یه روزی خونمون بغل به بغل هم شد و شاید هم برعکس مثل الان، دور... خیلی دور...
رفیق جانم
من از آینده خبر ندارم ولی یه چیز رو خوب میدونم..
و اون اینه که من فقط کنار تو خوده خودمم...
این رو میدونم که...
من تا ابد
تا آخر عمرمون دیوونگی رو کنار تو خوب بلدم...
این رو میدونم که هر سال این روز رو فراموش نمیکنم و کلی میشینم برات متن مینویسم حتی اگه به دستت نرسه...
تولدت مبارک همزادِ آینه کاریِ من😘💃💞👑🥞🎂🎈🎈🎁
@Tara Motlagh
رفیق جانِ من
من از آینده خبر ندارم.
نمیدونم باز هم بشه هر وقت اراده کنیم بتونیم مثل الان و این دو سال، کلی حرف بزنیم و از هر دری پچپچ کنیم و غمخوار و پایهی خنده هم باشیم و از ته دل بخندیم یا نه...😂
نمیدونم دوباره از دست کارات کفری بشم و بهت بگم باز موهات رو کوتاه کردی؟؟؟!!!🤔
یا دوباره با آینه بازیات منو بترسونی یا بشه مثل الان یه حال لذت بخش وصف نشدنی که یکی رو عین خودت داری...😍
راستش خبر ندارم قرار فردایی برام وجود داشته باشه یا نه، اما مطمئن باش حتماً به پسرم یاد میدم تا ابد تو رو خاله صدا بزنه و مثل باباش انقدر تو رو به من نزدیک بدونه که حرمت خاله بدونت رو همیشه نگه داره و اون هم دوست داشته باشه...
نمیدونم...
شاید هم آرزوی محالمون برآورده شد و یه روزی خونمون بغل به بغل هم شد و شاید هم برعکس مثل الان، دور... خیلی دور...
رفیق جانم
من از آینده خبر ندارم ولی یه چیز رو خوب میدونم..
و اون اینه که من فقط کنار تو خوده خودمم...
این رو میدونم که...
من تا ابد
تا آخر عمرمون دیوونگی رو کنار تو خوب بلدم...
این رو میدونم که هر سال این روز رو فراموش نمیکنم و کلی میشینم برات متن مینویسم حتی اگه به دستت نرسه...
تولدت مبارک همزادِ آینه کاریِ من😘💃💞👑🥞🎂🎈🎈🎁
@Tara Motlagh