جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

در حال تایپ [سایه تاریکی] اثر « delaramکاربر انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تایپ رمان توسط delara با نام [سایه تاریکی] اثر « delaramکاربر انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 617 بازدید, 5 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته تایپ رمان
نام موضوع [سایه تاریکی] اثر « delaramکاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع delara
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

delara

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
42
109
مدال‌ها
2
نام رمان:سایه تاریکی

به قلم:delaram

ژانر:عاشقانه،پلیسی،هیجانی،رازآلود

عضو گپ نظارت : (9) S.O.W

خلاصه:دختری که طی اتفاقاتی وارد یه ماجرا میشه،ماجرایی که معلوم نیست تهش به کجا ختم میشه... پایان خوش.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشدبخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
25,401
51,443
مدال‌ها
12
negar_۲۰۲۲۰۸۲۷_۲۲۰۴۳۴_ogx (4).png
"باسمه تعالی"

نویسنده‌ی عزیز، ضمن خوش‌آمدگویی و سپاس از انتخاب انجمن رمان بوک برای منتشر کردن رمان خود؛ خواهشمندیم قبل از تایپ رمان خود، قوانین زیر را با دقت مطالعه کنید.

قوانین تایپ رمان

و برای پرسش سوالات و رفع اشکالات خود در رابطه با رمان، به لینک زیر مراجعه کنید.
پرسش و پاسخ تایپ رمان

قبل از ارسال پارت تاپیک آموزشی درست نویسی را با دقت مطالعه کنید.
درست نویسی- مطالعه این آموزشات اجباری است.
مدیران در صورتی که متوجه اشکالات شما در درست نویسی شوند برای شما ناظر تعیین می‌کنند.

شما می‌توانید با ارسال دو پارت ابتدایی اثر تاپیک نقد کاربران را ایجاد کنید.
پس از ارسال پست اول، از کاربران بخواهید تا نظرات خود را در قالب نقد درباره هر جز از رمان بازگو کنند.
«درخواست نقد توسط کاربران»

دوستان عزیز برای سفارش جلد رمان خود بعد ۱۵ پست در تاپیک زیر درخواست دهید.

درخواست جلد

چنان‌چه قصد دارید اثرتان را با تیزر تبلیغ کنید، درخواست تهیه کلیپ توسط تیم تدوین دهید.
«درخواست تیزر»

پس از 30 پارت در تاپیک زیر درخواست نقد شورا دهید.

درخواست نقد شورا

می‌توانید پس از ویرایش اثر خود با توجه به نقد، به تاپیک زیر مراجعه کنید و بعد از خواندن شرایط و با داشتن شرایط، درخواست تگ دهید.
درخواست تگ

و پس پایان یافتن رمان، در تاپیک زیر با توجه به قوانین اعلام نمایید. حتماً تمامی پارت‌ها باید تایید ناظر را دارا باشند.
اعلام پایان رمان

با تشکر از همراهی شما
|کادر مدیریت بخش کتاب|

• لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

delara

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
42
109
مدال‌ها
2
به نام خالق قلم

پارت 1

مقدمه:

غریبه ای می خواهم!

که بنوشد قفل لبانم را

بزیر سایه تاریکی

تا ک.س نبیند

که خزیده گونه های ترم را

زندگی مرابه تاریکی شب سپرده است

سهم من از زندگی همین است

سایه تاریکی

با احساس درد چشمام رو باز کردم، توی یه جایی بودم شبیه انبار،یه انبار درب و داغون...

کل بدنم کوفته شده بود،گردنمم حسابی درد میکرد با صدای بلند داد زدم:

-کسی اینجا نیست منو از این خراب شده بیاره بیرون؟

به خودم زحمت ندادم برم سمت در چون میدونستم صددرصد قفله!

عجب غلطی کردم اون شب رفتم اون مهمونی!به اجبار یکی از دوستام اسمش ستارست رفتیم یه پارتی بالماسکه،آخر شب وقتی مهمونی تموم شد منم خولستم برم لباسامو از توی یکی از اتاق ها بردارم.

از اونجایی که من خیلی کنجکاوم صدای دونفر که باهم حرف میزدن،توجهم رو جلب کرد.

دوتا مرد بودن که..

مرد :رئیس زنگ زد گفت هرجور شده امروزباید بری و اعضای بدن اون باید تا فردا شب فرستاده بشه،وگرنه زنده نمیمونی حالا خود دانی.

با شنیدن حرفاشون ترسیدم میخواستم برم و به پلیس خبر بدم.عقب عقب گرد کردم تا برم که پام خورد به گلدون کنار دیوار،گلدون افتاد و با صدای بدی شکست،تا به خودم اومدم دیدم مرده جلو روم ایستاده،میخواستم فرارکنم که اون مرد کنارش گفت:

مرد: بگیرش نذار در بره!

واون یکی اومد سمتم تا اومدم فرار کنم بازوم وگرفت،میخواستم جیغ بزنم که یه دستمال سفید گرفت جلوی دهنم و دیگه هیچی نفهمیدم تا الان که اینجام.

در انبار به شدت باز شد ویه مرد غول پیکر اومد داخل.

-چرا منو اوردین اینجا؟از جون من چی میخاین؟

مرده خنده ای کرد، چندشم شد.

مرد:برای فضولی زیادخانوم کوچولو.

وبعدش بهم نزدیک شد.محکم بازوم رو گرفت،کشون کشون منو میکشید.

-اه ولم کن غولی، بیابونی منو کجا میبری؟

از انبار منو کشید بیرون و برد به سمت یه خونه ویلایی لوکس،اشتباه میکردم اونجا انبار نبود زیرزمین بوده،منو تا داخل خونه کشید،به داخل خونه پرتم کرد.

با مخ افتادم زمین،آخ خدا لعنتت کنه!سرم و آوردم بالا که یه جفت کفش جلوم دیدم،سرم و آوردم بالا تر اتوی شلوارش خربزه قاچ میکرد.

اروم از جام بلند شدم.و اون نشست رو صندلی که براش اوردن.

یه پسربود با موهای قهوه ای وچشمای قهوه ای پوزخندی زد.

پسره:پسندیدی؟

با پرویی تمام زل زدم تو چشماش و گفتم:

-نه سلیقه من نیستی!آدم باید خیلی کج سلیقه باشه که تورو انتخاب کنه!

با چشمای برزخی داشت نگام میکرد.از روی صندلی بلند شد اومد سمتم،موهام و گرفت،محکم کشید.حس میکردم پوست سرم داره کنده میشه ولی هیچی نگفتم و با پوزخند زل زدم به چشماش.

پسره:دختره گستاخ.

وکشیده محکمی بهم زد گوشه لبم پاره شد وسرم به طرف مخالف چرخید،شوری خون رو توی دهنم حس کردم.

با نفرت زل زدم به چشماش و خون توی دهنم و تف کردم توی صورتش،با این کارم عصبی از جاش بلند شد، از پله های مار پیچی بالا رفت وگفت:

این واز جلوی چشما دور کنید سریع!

دونفر به سمتم اومدن،بازو هامو گرفتن و منو از همون پله ها بالا بردن،یکی از همون مردا که بهشون میخورد بادیگارد باشن گفت:

بادیگارد:گور خودت و کندی سرکان خان به این راحتی ها ازت نمیگذره!

وبعدشم منو انداختن توی یک اتاق ودرو بستن و قفلش کردن.اه لعنتی!

موضوع نویسنده

delara

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
42
109
مدال‌ها
2
پارت
2
به دور واطرافم نگاهی انداختم،پنجرش حفاظ داشت فکر همه جاش رو کردن.یهو در اتاق به شدت باز شد.سرکان اومد تو!
-هوی چته؟!بهت یاد ندادن در بزنی؟
سرکان:اینجا من سوال میپرسم توجواب میدی فهمیدی؟
با خونسردی زل زدم به چشماش.
سرکان:چرا فالگوش ایستاده بودی؟کی تورو فرستاده؟
-ای بابا! همینجوری از روی کنجکاوی بود.منوکسی نفرستاده!
سرکان:دروغ نگو!
زیرلب آروم گفتم:عجب اوسکلیه ها!
یهو دیدم اومد سمتم مثل اینکه شنید،دوباره موهام و گرفت ومحکم کشید.آخ کثافت!
سرکان:درست حرف بزن دختره گستاخ!اسمت چیه؟
پوزخندی زدم که موهام ومحکم تر کشید دیگه داشت اشکم در میومد.
سرکان:گفتم اسمت چیه؟
-دلوین.
سرکان:فامیلت؟
-پناهی.
موهام و ول کرد واز تاق رفت بیرون!پسره وحشی این آخرش من وکچل میکنه!به اطرافم نگاهی انداخام یه اتاق به رنگ سفیدو بنفش درکل اتاق شیکی بود.
رفتم سمت پنجره هیچ جوره نمیشد ازش فرار کرد.دستشویی وحموم توی اتاق بود.رفتم سمت دستشویی دعا دعا میکردم پنجره اونجا حفاظ نداشته باشه.خدارو شکر نداشت.پام وگذاشتم لبه روشویی واز پنجره به بیرون نگاهی انداختم.فاصلش تا پایین خیلی زیاد بود،فوقش پام میشکست ولی فرار میکردم دیگه،یهو فکری به سرم زد! به سرعت رفتم سمت کمد ها در همه رو یکی یکی باز کردم تا اینکه اون چیزی که میخواستم وپیدا کردم،سریع هرچی روتختی سفید بودبرداشتم و رفتم توی دستشویی!
سر روتختی هارو بهم محکم گره زدم،بعدشم یه سرش و به لوله آب گره زدم،یه سرش روهم با دستم محکم گرفتم.
به سختی خودم واز پنجره مستطیل شکل دستشویی خارج کردم وپارچه رو محکم گرفتم و با ترس پریدم.اخیش خدارو شکر طوریم نشد.سریع از جام بلند شدم،به اطراف نگاهی انداختم کسی نبود،جلوی در همون انبار بودم رفتم طرف دیوار جا پام رو محکم کردم تا اومدم از دستم و بگیرم به دیوار از پشت کشیده شدم!
قلبم اومد توی دهنم،یا خدا فهمیدن،مستقیم پرت شدم توی بغل کسی که من و کشیده بود.
چشمام و بسته بودم که صداش و اورد بالا!
یارو:داشتی چه غلطی میکردی؟
چشمام و باز کردم یا خدا! این دیگه کی بود؟
تا الان ندیده بودمش!یه لحظه از زیباییش نفسم بند اومد،چشمای آبی قشنگی داشت.یهو منو گذاشت پایین.
نگاهی بدی بهم انداخت!چشماش خیلی سردو بی روح بود خیلی زیاد اصلا خالی از هر احساسی بود از سرمای چشماش یه جوری شدم.
یارو:با توام داشتی فرار میکردی؟
نتونستم جلوی زبونم و بگیرم.
-چه کشف مهمی کردی!راستش و بگو خودت کشف کردی یا کسی کمکت کرد؟
دیگه داشت از گوشاش دود بلند میشد با عصبانیت میخواست جوابمو بده که صدای سرکان اومد.
سرکان:آرتام اینجا چخبره؟
پس اسمش آرتام بود.سرکان اومد نزدیک ما،آرتام پوزخندی زد.
آرتام:عرضه نگهداری از یه بچه رو هم نداری،بعد آدم گروگان میگیری!
سرکان با تعجب داشت نگامون میکرد.نگاهی به پنجره انداخت.
سرکان باخشم نگاهم میکرد همینطور آرتام،سرکان مچ دستم و گرفت ومحکم دنبال خودش میکشید یه چند باری سکندری خوردم ونزدیکه بود پخش زمین بشم ولی خدارو شکر نیوفتادم.
سرکان:برای پنجره اتاق این دختر حفاظ بزارید!
-دستم و ول کن عوضی!
با خشم برگشت سمتم.
سرکان:دهنتو ببند وگرنه میکشمت! فهمیدی؟
فهمیدی آخرو با صدای بلند گفت که ترسیدم،ولی خودم ونباختم.
-چی از جون من میخوایین ولم کنید برم.
سرکان:عه رودل میکنی،تا نفهمم تو کی هستی عمرا ولت کنم،بفهمم فرقی نداره درهر حال تو باید بمیری!
از حرفش ترسیدم وشوکه شده داشتم نگاش میکردم! چه راحت از مردن حرف میزد.
به یکی از بادیگاردا اشاره زد من وببرن با دیگارده اومد سمتم که با داد گفتم:
-به من دست نزن خودم میام.
بعدشم راه افتادم سمت همون اتاق کذایی،لعنت به این شانس دوباره من و انداختن توی همون اتاق درو هم قفل کردن.
هه! حتی واسه پنجره توی اتاقمم دوباره حفاظ زده بودن.
رفتم روی تخت دراز کشیدم. دلم گرفته بود حسابی! کی فکرش و میکرد به اینجا برسم.
من دلوین پناهی تک دخترم، خواهرو برادری ندارم،با پدرو مادرم زندگی خوبی داشتیم که موقعی که من هشت سالم بود توی یه تصادف اونارو از دست دادم وبعد از اون با عموم زندگی میکنم،زن عموم قبل پدرو مادرم مرده بود.
عموم بچه ای نداشت،ومن و مثل دخترش دوست داشت همیشه بابا صداش میزدم.حتما الان کلی نگرانم شده؛خیلی دلم واسش تنگ شده با فکرش یه قطره اشک از چشمام سرازیر شد.
با فکر به خاطرات کم کم چشمام گرم شد و خوابم برد.
با احساس گرسنگی از خواب بیدار شدم،وقتی نشستم روی تخت چشمم به سینی صبحانه افتاد،دیگه نتونستم تحمل کنم رفدم سرویس دست و صورتم وشستم،بعدشم حمله کردم به صبحانه دمشون گرم چه گروگان هاشون و تحویل میگیرن!
وقتی سیر شدم دوباره نشستم روی تخت در اتاق باز شد یه دختر اخمو که بهش میخورد بیست پنج سال داشته باشه وارد اتاق شد سینی رو از روی میز برداشت رفت بیرون.
داشتم به آینده شومم فکر میکردم که دوباره در اتاق باز شد.این دفعه بادیگار بود.
بادیگارد:پاشو راه بیوفت سرکان خان کارت داره!
زیر لب گفتم:مرده شور تو و اون سرکان خان و باهم ببره نکبتا!
از اتاق رفتیم بیرون و وارد یه اتاق دیگه شدیم شبیه اتاق کار بود.
سرکان پشت به ما روبه روی پنجره ایستاده بود داشت سیگار میکشید.
بادیگارد:قربان اوردمش.
سرکان با دست اشاره زد بره بیرون،دیدم خیال نداره حرفی بزنه خودم پیش قدم شدم.
-منو اوردی اینجا سیگارکشیدنت و تماشا کنم؟
برگشت سمتم،ته سیگارش وپرت کرد توی جاسیگاری روی میزش،انگار منتظر بود من حرف بزنم که با قدم های بلند وعصبی بهم نزدیک شد وتو صورتم فریاد زد:
سرکان:دختره عوضی تو باعث شدی من جلوی اون مرتیکه کم بیارم.میکشمت اشغال!
بعدشم با مشت و لگد افتاد به جونم هر ضربه ای که میزد جون از تنم رها میشد.ولی هیچی نمیگفتم اون میخواست تا من التماس کنم،ولی عمرا من دلوینم اگه منو بکشه ام هیچی نمیگم.
انگار خسته شد دست از کتک زدن برداشت،من بیجون روی زمین افتاده بودم دوباره از موتام گرفت وسرم و اورد بالا توی صورتم غرید:
سرکان:حیف!برو خدارو شکر کن که رئیس گفته زنده بمونی وگرنه یه گلوله تو مغزت خالی میکردم.(بعدشم بلند شروع کرد به صدا زدن کسی)احمد! احمد بیا ببرش!
با پوزخند گفتم:
-مگه تو خدارو هم میشناسی؟
همون موقع دربازشدو نتونست جوابم و بده همون بادیگارد قبلیه اومد داخل، از روی زمین بلندم کرد.برد به سمت حیاط!
-داری من و کجا میبری؟
احمد:رئیس بزرگ دستور دادن تا از این به بعد پیش آرتام خان باشی.
-یعنی چی؟چرا؟
احمد:ساکت!
دیگه حرفی نزدم،منو سوار یه ون مشکی کردن چشمام رو هم بستن،دستامم همینطور.

موضوع نویسنده

delara

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
42
109
مدال‌ها
2
2
به دور واطرافم نگاهی انداختم،پنجرش حفاظ داشت فکر همه جاش رو کردن.یهو در اتاق به شدت باز شد.سرکان اومد تو!
-هوی چته؟!بهت یاد ندادن در بزنی؟
سرکان:اینجا من سوال میپرسم توجواب میدی فهمیدی؟
با خونسردی زل زدم به چشماش.
سرکان:چرا فالگوش ایستاده بودی؟کی تورو فرستاده؟
-ای بابا! همینجوری از روی کنجکاوی بود.منوکسی نفرستاده!
سرکان:دروغ نگو!
زیرلب آروم گفتم:عجب اوسکلیه ها!
یهو دیدم اومد سمتم مثل اینکه شنید،دوباره موهام و گرفت ومحکم کشید.آخ کثافت!
سرکان:درست حرف بزن دختره گستاخ!اسمت چیه؟
پوزخندی زدم که موهام ومحکم تر کشید دیگه داشت اشکم در میومد.
سرکان:گفتم اسمت چیه؟
-دلوین.
سرکان:فامیلت؟
-پناهی.
موهام و ول کرد واز تاق رفت بیرون!پسره وحشی این آخرش من وکچل میکنه!به اطرافم نگاهی انداخام یه اتاق به رنگ سفیدو بنفش درکل اتاق شیکی بود.
رفتم سمت پنجره هیچ جوره نمیشد ازش فرار کرد.دستشویی وحموم توی اتاق بود.رفتم سمت دستشویی دعا دعا میکردم پنجره اونجا حفاظ نداشته باشه.خدارو شکر نداشت.پام وگذاشتم لبه روشویی واز پنجره به بیرون نگاهی انداختم.فاصلش تا پایین خیلی زیاد بود،فوقش پام میشکست ولی فرار میکردم دیگه،یهو فکری به سرم زد! به سرعت رفتم سمت کمد ها در همه رو یکی یکی باز کردم تا اینکه اون چیزی که میخواستم وپیدا کردم،سریع هرچی روتختی سفید بودبرداشتم و رفتم توی دستشویی!
سر روتختی هارو بهم محکم گره زدم،بعدشم یه سرش و به لوله آب گره زدم،یه سرش روهم با دستم محکم گرفتم.
به سختی خودم واز پنجره مستطیل شکل دستشویی خارج کردم وپارچه رو محکم گرفتم و با ترس پریدم.اخیش خدارو شکر طوریم نشد.سریع از جام بلند شدم،به اطراف نگاهی انداختم کسی نبود،جلوی در همون انبار بودم رفتم طرف دیوار جا پام رو محکم کردم تا اومدم از دستم و بگیرم به دیوار از پشت کشیده شدم!
قلبم اومد توی دهنم،یا خدا فهمیدن،مستقیم پرت شدم توی بغل کسی که من و کشیده بود.
چشمام و بسته بودم که صداش و اورد بالا!
یارو:داشتی چه غلطی میکردی؟
چشمام و باز کردم یا خدا! این دیگه کی بود؟
تا الان ندیده بودمش!یه لحظه از زیباییش نفسم بند اومد،چشمای آبی قشنگی داشت.یهو منو گذاشت پایین.
نگاهی بدی بهم انداخت!چشماش خیلی سردو بی روح بود خیلی زیاد اصلا خالی از هر احساسی بود از سرمای چشماش یه جوری شدم.
یارو:با توام داشتی فرار میکردی؟
نتونستم جلوی زبونم و بگیرم.
-چه کشف مهمی کردی!راستش و بگو خودت کشف کردی یا کسی کمکت کرد؟
دیگه داشت از گوشاش دود بلند میشد با عصبانیت میخواست جوابمو بده که صدای سرکان اومد.
سرکان:آرتام اینجا چخبره؟
پس اسمش آرتام بود.سرکان اومد نزدیک ما،آرتام پوزخندی زد.
آرتام:عرضه نگهداری از یه بچه رو هم نداری،بعد آدم گروگان میگیری!
سرکان با تعجب داشت نگامون میکرد.نگاهی به پنجره انداخت.
سرکان باخشم نگاهم میکرد همینطور آرتام،سرکان مچ دستم و گرفت ومحکم دنبال خودش میکشید یه چند باری سکندری خوردم ونزدیکه بود پخش زمین بشم ولی خدارو شکر نیوفتادم.
سرکان:برای پنجره اتاق این دختر حفاظ بزارید!
-دستم و ول کن عوضی!
با خشم برگشت سمتم.
سرکان:دهنتو ببند وگرنه میکشمت! فهمیدی؟
فهمیدی آخرو با صدای بلند گفت که ترسیدم،ولی خودم ونباختم.
-چی از جون من میخوایین ولم کنید برم.
سرکان:عه رودل میکنی،تا نفهمم تو کی هستی عمرا ولت کنم،بفهمم فرقی نداره درهر حال تو باید بمیری!
از حرفش ترسیدم وشوکه شده داشتم نگاش میکردم! چه راحت از مردن حرف میزد.
به یکی از بادیگاردا اشاره زد من وببرن با دیگارده اومد سمتم که با داد گفتم:
-به من دست نزن خودم میام.
بعدشم راه افتادم سمت همون اتاق کذایی،لعنت به این شانس دوباره من و انداختن توی همون اتاق درو هم قفل کردن.
هه! حتی واسه پنجره توی اتاقمم دوباره حفاظ زده بودن.
رفتم روی تخت دراز کشیدم. دلم گرفته بود حسابی! کی فکرش و میکرد به اینجا برسم.
من دلوین پناهی تک دخترم، خواهرو برادری ندارم،با پدرو مادرم زندگی خوبی داشتیم که موقعی که من هشت سالم بود توی یه تصادف اونارو از دست دادم وبعد از اون با عموم زندگی میکنم،زن عموم قبل پدرو مادرم مرده بود.
عموم بچه ای نداشت،ومن و مثل دخترش دوست داشت همیشه بابا صداش میزدم.حتما الان کلی نگرانم شده؛خیلی دلم واسش تنگ شده با فکرش یه قطره اشک از چشمام سرازیر شد.
با فکر به خاطرات کم کم چشمام گرم شد و خوابم برد.
با احساس گرسنگی از خواب بیدار شدم،وقتی نشستم روی تخت چشمم به سینی صبحانه افتاد،دیگه نتونستم تحمل کنم رفدم سرویس دست و صورتم وشستم،بعدشم حمله کردم به صبحانه دمشون گرم چه گروگان هاشون و تحویل میگیرن!
وقتی سیر شدم دوباره نشستم روی تخت در اتاق باز شد یه دختر اخمو که بهش میخورد بیست پنج سال داشته باشه وارد اتاق شد سینی رو از روی میز برداشت رفت بیرون.
داشتم به آینده شومم فکر میکردم که دوباره در اتاق باز شد.این دفعه بادیگار بود.
بادیگارد:پاشو راه بیوفت سرکان خان کارت داره!
زیر لب گفتم:مرده شور تو و اون سرکان خان و باهم ببره نکبتا!
از اتاق رفتیم بیرون و وارد یه اتاق دیگه شدیم شبیه اتاق کار بود.
سرکان پشت به ما روبه روی پنجره ایستاده بود داشت سیگار میکشید.
بادیگارد:قربان اوردمش.
سرکان با دست اشاره زد بره بیرون،دیدم خیال نداره حرفی بزنه خودم پیش قدم شدم.
-منو اوردی اینجا سیگارکشیدنت و تماشا کنم؟
برگشت سمتم،ته سیگارش وپرت کرد توی جاسیگاری روی میزش،انگار منتظر بود من حرف بزنم که با قدم های بلند وعصبی بهم نزدیک شد وتو صورتم فریاد زد:
سرکان:دختره عوضی تو باعث شدی من جلوی اون مرتیکه کم بیارم.میکشمت اشغال!
بعدشم با مشت و لگد افتاد به جونم هر ضربه ای که میزد جون از تنم رها میشد.ولی هیچی نمیگفتم اون میخواست تا من التماس کنم،ولی عمرا من دلوینم اگه منو بکشه ام هیچی نمیگم.
انگار خسته شد دست از کتک زدن برداشت،من بیجون روی زمین افتاده بودم دوباره از موتام گرفت وسرم و اورد بالا توی صورتم غرید:
سرکان:حیف!برو خدارو شکر کن که رئیس گفته زنده بمونی وگرنه یه گلوله تو مغزت خالی میکردم.(بعدشم بلند شروع کرد به صدا زدن کسی)احمد! احمد بیا ببرش!
با پوزخند گفتم:
-مگه تو خدارو هم میشناسی؟
همون موقع دربازشدو نتونست جوابم و بده همون بادیگارد قبلیه اومد داخل، از روی زمین بلندم کرد.برد به سمت حیاط!
-داری من و کجا میبری؟
احمد:رئیس بزرگ دستور دادن تا از این به بعد پیش آرتام خان باشی.
-یعنی چی؟چرا؟
احمد:ساکت!
دیگه حرفی نزدم،منو سوار یه ون مشکی کردن چشمام رو هم بستن،دستامم همینطور.

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,573
6,489
مدال‌ها
12
«نویسنده تایپ این اثر را موکول کرده»
تاپیک تا اطلاع ثانوی بسته خواهد بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین