جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی سبک و چهره‌های مانگا

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته هنر نقاشی و طراحی توسط بهارنارنج🍊 با نام سبک و چهره‌های مانگا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 420 بازدید, 17 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته هنر نقاشی و طراحی
نام موضوع سبک و چهره‌های مانگا
نویسنده موضوع بهارنارنج🍊
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط بهارنارنج🍊
موضوع نویسنده
مدیر تالار هنر
گوینده انجمن
Jan
1,111
4,207
مدال‌ها
1

آشنایی با سبک و چهره های مانگا

طراحی سبک مانگا یا کامیک یک مهارت ویژه ای است که برای هر کسی قابل اجرا نیست. به همین دلیل باید از اصول ساده تری برای رسم این سبک استفاده نمود.
یکی از مزایای سبک مانگا که به سبک چینی یا ژاپنی نیز معروف است این است که رنگی هستند اما کامیک اغلب سیاه و سفید است.
برای فراگیری مهارت در طراحی مانگا نیاز است شما آمزوش های زیادی را پشت سر بگذارید و در این امر باید با صبر و حوصله تمرینات زیادی انجام دهید.

چهره های مانگا یک قسمت حیاتی از نقاشی های مانگا است. من دوره نقاشی زندگیم را با یادگیری سبک نقاشی مانگا آغاز کردم.
در طی این زمان برنامه های آموزشی زیادی خریداری کردم تا یاد بگیریم چطور سبک مانگا را از سبک های دیگر تشخیص دهم و روش های نقاشی این سبک را که بسیار مشابه هنر کامیک وسترن است، بیاموزم.

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
موضوع نویسنده
مدیر تالار هنر
گوینده انجمن
Jan
1,111
4,207
مدال‌ها
1
شروع طراحی چهره های مانگا

اصولا برای طراحی از یک مداد برای طراحی شکل سر استفاده می کنید و خطوطی را برای مشخص کردن قسمت چشم ها و قسمت مرکز سر رسم می کنید.
زمانی که این طرح اولیه به پایان رسید شما باید با جوهر ادامه کار را تکمیل کنید.
این روش را پیش بردم و اولین کار دیجیتالی خود را با تبلت گرافیکی وکامی که دوستم بهم داده بود آغاز کردم هنوز نمی توانستم خطوط دستی را به خوبی اجرا کنم به همین دلیل از ابزار pen استفاده می کردم. نتیجه کار اسکیس تمیز می‌شد اما من دیگر انرژی نداشتم که به طراحی ادامه دهم.

• تایید
موضوع نویسنده
مدیر تالار هنر
گوینده انجمن
Jan
1,111
4,207
مدال‌ها
1
در ژاپن مردم در هر سنی مانگا می‌خوانند که شامل آثاری در طیف گسترده‌ای از ژانرها است: اکشن، ماجراجویی، کسب و کار و تجارت، کمدی، کارآگاهی، درام، تاریخی، ترسناک، معمایی، عاشقانه، علمی–تخیلی و فانتزی، ادبیات اروتیک (هنتای), ورزشی و بازی‌ها و غیره. بسیاری از مانگاها به زبان‌های دیگر ترجمه می‌شوند. از دهه ۱۹۵۰، مانگا به بخش فزاینده ای از صنعت نشر ژاپن تبدیل شده‌است. تا سال ۱۹۹۵، بازار مانگا در ژاپن ۵۸۶٫۴ میلیارد ین ارزیابی شده بود (۶–۷ billion دلار آمریکا), با فروش سالانه ۱٫۹ میلیارد کتاب مانگا و مجله مانگا در ژاپن (معادل ۱۵ شماره برای هر نفر). همچنین مانگا مخاطبان قابل توجهی در سراسر جهان دارد. در سال ۲۰۰۸، در ایالات متحده و کانادا، ارزش بازار مانگا ۱۷۵ میلیون دلار ارزیابی شد. مانگا در سال ۲۰۰۵ نمایندگی ۳۸٪ از بازار کمیک فرانسه را بر عهده داشت.‌ در اروپا و خاورمیانه ارزش این بازار در سال ۲۰۱۲، ۲۵۰ میلیون دلار بود.

به علت محدودیت زمانی، کاهش هزینه چاپ یا دلایل هنری (چون از نظر برخی، رنگ آمیزی می‌تواند تأثیر آثار هنری را کاهش دهد)، اغلب مانگاها به صورت سیاه و سفید چاپ می‌شوند. ولی مانگاهای تمام رنگی نیز وجود دارد. در ژاپن، معمولاً مانگاها در مجلات بزرگ به صورت سریالی منتشر می‌شود مثلاً به ازای هر شماره مجله، یک قسمت از مانگا ارائه می‌شود. شماره‌های جمع‌آوری شده مانگا معمولاً به صورت کتاب تانکوبون چاپ می‌رسد. یک هنرمند مانگا (به ژاپنی مانگاکا) معمولاً با چند دستیار در یک استودیوی کوچک کار می‌کند و با یک ویرایشگر خلاق از طرف یک شرکت انتشارات تجاری در ارتباط است.اگر یک مجموعه مانگا به محبوبیت کافی برسد، می‌تواند به انیمه تبدیل شود. ولی برعکس آن هم وجود دارد مثلا مانگا از روی سینمایی یا فیلم لایو اکشن تهیه شود.

کمیک‌های تحت تأثیر مانگا در سایر نقاط جهان، به ویژه در الجزایر با نام (DZ-manga)، چین با نام (manhua) و کره جنوبی با نام (مانهوا) وجود دارد.

• تایید
موضوع نویسنده
مدیر تالار هنر
گوینده انجمن
Jan
1,111
4,207
مدال‌ها
1
مقایسه‌ی سبک مانگا با نگاره‌ی واقعی:

220px-Vergleich_zwischen_Manga_und_Foto.jpg

• تایید
موضوع نویسنده
مدیر تالار هنر
گوینده انجمن
Jan
1,111
4,207
مدال‌ها
1
مراحل طراحی و کشیدن مانگا:
۱. طرح: که در این طراحی از مداد استفاده می‌شود.
۲. قاب: قاب با قلم روغنی طراحی می‌شود؛ و قسمت‌های نقاشی شده با مداد پاک‌کن پاک می‌شود.
۳. رنگ‌آمیزی: ابتدا با رنگ‌های روشن سپس با رنگ‌های تیره رنگ‌آمیزی می‌شود.
۴. سپس سایه‌ها با رنگ‌های روشن رنگ آمیزی می‌شوند؛ و طراحی به پایان می‌رسد.

• تایید
بالا پایین