جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فلسفی سخنان توماس جفرسون

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته فلسفه و سخن بزرگان توسط Death با نام سخنان توماس جفرسون ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 338 بازدید, 14 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته فلسفه و سخن بزرگان
نام موضوع سخنان توماس جفرسون
نویسنده موضوع Death
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Death
موضوع نویسنده

Death

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
201
86
مدال‌ها
2
من یک جنگ را به اندازۀ کافی دیده ام که آرزو کنم هرگز جنگ دیگری را نبینم.

توماس جفرسون

موضوع نویسنده

Death

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
201
86
مدال‌ها
2
شناخت و آگاهی به شرایط، به کردار درست می‌انجامد و کردار درست، بدون داشتن شناخت و دانش، ناممکن است.

توماس جفرسون

موضوع نویسنده

Death

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
201
86
مدال‌ها
2
زحمت کاری را که به‌تنهائی قادر به‌انجام آن هستی، به‌دیگران تحمیل مکن

توماس جفرسون

موضوع نویسنده

Death

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
201
86
مدال‌ها
2
یک دم، دست از تلاش برندارید. این گونه، زمانی برای شکایت کردن پیدا نمی‌کنید. اگر همیشه در حال انجام دادن کاری باشیم، به کامیابی ‌های باور نکردنی می‌رسیم.

توماس جفرسون

موضوع نویسنده

Death

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
201
86
مدال‌ها
2
هیچ چیز نمی تواند مانع از رسیدن مردی به هدفش شود كه نگرش ذهنی درستی دارد و هیچ چیز نمی تواند به مردی كمك كند كه نگرش ذهنی نادرستی دارد.

توماس جفرسون

موضوع نویسنده

Death

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
201
86
مدال‌ها
2
راستی و درستی، نخستین بخش كتاب عشق است

توماس جفرسون

موضوع نویسنده

Death

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
201
86
مدال‌ها
2
لحظه های شاد زندگی من كم بوده‌اند و این لحظه ها زمانی بوده كه در آغوش خانواده‌ام بوده‌‌ام.

توماس جفرسون

موضوع نویسنده

Death

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
201
86
مدال‌ها
2
من تنها یك ترس دارم و آن این است كه زندگی ام بیش از اندازه در این دنیا به طول انجامد و در آخر عمر مانند گلیمی پوسیده، دیگران را از وجود خویش در رنج و زحمت اندازم.

توماس جفرسون

موضوع نویسنده

Death

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
201
86
مدال‌ها
2
شناخت و آگاهی به شرایط، به كردار درست می‌انجامد و كردار درست، بدون داشتن شناخت و دانش، ناممكن است.

توماس جفرسون

موضوع نویسنده

Death

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
201
86
مدال‌ها
2
جایی كه مردم از دولتشان بترسند، ستم حاكم است و جایی كه دولت از مردم بترسد، آزادی وجود دارد.

توماس جفرسون

بالا پایین