جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب سلام دنیا: بدن من

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط DLNZ با نام سلام دنیا: بدن من ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 129 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع سلام دنیا: بدن من
نویسنده موضوع DLNZ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DLNZ
موضوع نویسنده

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
3,428
13,043
مدال‌ها
17

9171672007474569.jpg

معرفی کتاب سلام دنیا: بدن من​

جیل مک دونالد در کتاب سلام دنیا: بدن من کودکان را با اعضای مختلف بدن انسان آشنا می‌کند و با زبانی ساده و پرکشش، وظیفه‌ی هر عضو بدن را برای آن‌ها شرح می‌دهد. این اثر از مجلدهای منتشرشده ذیل مجموعه‌ی پرطرفدار سلام دنیا است.

درباره‌ی کتاب سلام دنیا: بدن من​

کتابی که پیش روی شماست، با نام سلام دنیا: بدن من (Hello, World! My Body) نوشته‌ی جیل مک دونالد (Jill McDonald) اثری خواندنی برای خردسالان است که با استفاده‌ از تصاویر مختلف و به شیوه‌ای سرگرم‌کننده و جذاب، آن‌ها را با اعضای بدن انسان آشنا می‌کند. هدف نویسنده از نگارش کتاب نامبرده این است که علاوه بر ارائه‌ی توضیحاتی درباره‌ی نحوه‌ی عملکرد هرکدام از اعضای بدن، امر آموزش را نیز به فعالیتی سرگرم‌کننده و لذت‌بخش بدل سازد. کودکان در کتاب سلام دنیا: بدن من یاد می‌گیرند که ماهیچه‌های بدن چگونه به حرکت کردن ما کمک می‌کنند، قلب چگونه خون را به سرتاسر بدن پمپاژ می‌کند و کنترل بدن به ‌وسیله‌ی مغز چطور صورت می‌گیرد.

جیل مک دونالد در کتاب حاضر سیستم اسکلتی (استخوان‌بندی) را به ما معرفی می‌کند و توضیح می‌دهد که استخوان‌های مختلف، از جمله جمجمه، ستون فقرات و دنده‌ها چگونه از بدن ما حفاظت می‌کنند. این کتاب انواع مختلف ماهیچه‌ها، مانند ماهیچه‌های ارادی و غیرارادی را نیز مورد بحث قرار می‌دهد. سیستم گوارش، تنفسی، گردش خون، و سیستم عصبی از دیگر قسمت‌های مختلف بدن هستند که در کتاب سلام دنیا: بدن من به آن‌ها پرداخته شده است.

مشخصات کتاب الکترونیک​

نام کتابکتاب سلام دنیا: بدن من
نویسندهجیل مک دونالد
مترجمآناهیتا حضرتی کیاوندانی
ناشر چاپیانتشارات پرتقال
سال انتشار۱۴۰۱
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات29
زبانفارسی
شابک978-622-274-377-2
موضوع کتابکتاب علمی و آموزشی کودک

بالا پایین