- May
- 3,428
- 13,043
- مدالها
- 17
معرفی کتاب سلام دنیا: بدن من
جیل مک دونالد در کتاب سلام دنیا: بدن من کودکان را با اعضای مختلف بدن انسان آشنا میکند و با زبانی ساده و پرکشش، وظیفهی هر عضو بدن را برای آنها شرح میدهد. این اثر از مجلدهای منتشرشده ذیل مجموعهی پرطرفدار سلام دنیا است.دربارهی کتاب سلام دنیا: بدن من
کتابی که پیش روی شماست، با نام سلام دنیا: بدن من (Hello, World! My Body) نوشتهی جیل مک دونالد (Jill McDonald) اثری خواندنی برای خردسالان است که با استفاده از تصاویر مختلف و به شیوهای سرگرمکننده و جذاب، آنها را با اعضای بدن انسان آشنا میکند. هدف نویسنده از نگارش کتاب نامبرده این است که علاوه بر ارائهی توضیحاتی دربارهی نحوهی عملکرد هرکدام از اعضای بدن، امر آموزش را نیز به فعالیتی سرگرمکننده و لذتبخش بدل سازد. کودکان در کتاب سلام دنیا: بدن من یاد میگیرند که ماهیچههای بدن چگونه به حرکت کردن ما کمک میکنند، قلب چگونه خون را به سرتاسر بدن پمپاژ میکند و کنترل بدن به وسیلهی مغز چطور صورت میگیرد.جیل مک دونالد در کتاب حاضر سیستم اسکلتی (استخوانبندی) را به ما معرفی میکند و توضیح میدهد که استخوانهای مختلف، از جمله جمجمه، ستون فقرات و دندهها چگونه از بدن ما حفاظت میکنند. این کتاب انواع مختلف ماهیچهها، مانند ماهیچههای ارادی و غیرارادی را نیز مورد بحث قرار میدهد. سیستم گوارش، تنفسی، گردش خون، و سیستم عصبی از دیگر قسمتهای مختلف بدن هستند که در کتاب سلام دنیا: بدن من به آنها پرداخته شده است.
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب سلام دنیا: بدن من |
نویسنده | جیل مک دونالد |
مترجم | آناهیتا حضرتی کیاوندانی |
ناشر چاپی | انتشارات پرتقال |
سال انتشار | ۱۴۰۱ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 29 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-274-377-2 |
موضوع کتاب | کتاب علمی و آموزشی کودک |