جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

تحلیل شریک مشکوک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی فیلم و سریال توسط نویسنده- کوچک با نام شریک مشکوک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 585 بازدید, 10 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی فیلم و سریال
نام موضوع شریک مشکوک
نویسنده موضوع نویسنده- کوچک
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط نویسنده- کوچک
موضوع نویسنده
مدیر بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Mar
2,182
11,202
مدال‌ها
3
نقدو بررسي:

يا خدا الان بايد دقيقا از کجا شروع کنم؟؟ اولا از عشق بي انتهاي هميگيمون به جي چانگ ووک بگم..پسر که نيست قند عسله .. عوضي ناز من .. ..خداوکيل .. قلب هاي قلمبه قلمبه از چشماي اين پسر بچه بيرون ميزنه يعني وقتي عاشق ميشه من به يقين ميرسم اين بچه تا حالا صد تا چالش و تنش عاشقانه رو تو زندگي واقيعيش گذرونده که انقدررر نقشش رو باور پذير اجرا مي کنه ..وهمچنين ناگفته نماند در 99.9%مواقع از معشوقه گرامي سر ميباشد(بجز پارک مين يونگ نازم در سريال هيلر)موافقيد؟

موضوع نویسنده
مدیر بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Mar
2,182
11,202
مدال‌ها
3
هر چي از ووکي تعريف کنم که کم گفتم ولي ديگه چه کنيم که وقت بسي تنگ است خواهر.. به نظر شخص بنده سريال شروع خوب و توجيه کننده و بسي فراتر از اين حرفا يه شروع قشنگ و بامزه داشت و هممون رو اميدوار و منتظر و هيجانزده کرد ولي ......

اين سير صعودي و قشنگ از ديد من دوام چنداني نداشت تقربيا طي 10 قسمت اول اين هيجان و تب و تاب ..جذاب وخيره کننده واسه مخاطب بود وهر چه به انتهاي سريال نزديک ميشديم اين جذابيت جاشو به حواشي مثل چرنديات مجالس چهار تا وکيل دفتر ووکي ميداد به نظر من عاشقانه سريال دقيقا اون جايي که بايد اوج مي گرفت و پر وبال باز ميکرد جاشو به در گيري هاي حاصل از جريانات قتل مذکور توي سريال داد وحواشي به عاشقانه غلبه کرد و سرانجام حتي پيروز هم شد ..

موضوع نویسنده
مدیر بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Mar
2,182
11,202
مدال‌ها
3
مطلقا امثال من دوست دارن که عاشقانه ها بيشتر دو طرفه باشن و همچنين ادامه دار..ولي به نظر من انقدر اين قضاياي قتل و غارت و جرايم رو پر رنگ کردن که خود دو زوج هم انقدر سرشون گرم کارو مسائل شد که گهگاهي يادشون ميرفت حتي همو دوست دارن يه ضرب المثل هست که ميگه وقتي ادم يا علي ميگه زبونم لال ديگه يا عمر نبايد بگه دقيقا مصداق همين سريال بود واسم ..

موضوع نویسنده
مدیر بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Mar
2,182
11,202
مدال‌ها
3
اگر بناي سريال به اينه که عاشقانه اي وجود نداشته باشه خوب از اول سطح توقعات بيننده رو به سمت عاشقانه هاي پر تب و تاب نبايد برد که تکليف بيننده معلوم باشه .. بايد مشخص باشه قراره با يه سريال مثلا مطلق جنايي .. مطلق اکشن.. روبه رو شه و خلاصه مطلب موضع مشخص باشه وسط راه نتيجه گيري هاي جديد نکنه .. مصداق بارز اين حرفم سريال جذاب (ويس)هست خط و مشي از اول سريال مشخص زانر مشخص (جنايي اکشن ) به هيچ عنوان انتظار عاشقانه اي رو نداري .. و دلايل ادامه تماشات رو هر چيزي جز عشق ميدوني ... اين درسته .. اين اون کاريه که بايد ميشد اگر بنا براين بود که از نيمه سريال اون عاشقانه جذاب و ميخکوب کننده به حاشيه بره از همون اول هم نبايد انقدر روي عاشقانه مانور ميدادن وبايد يه چيز جزئي رو بهمون قالب ميکردن نه اون نگاه هاي اتيش زننده عميق ووکي رو..

موضوع نویسنده
مدیر بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Mar
2,182
11,202
مدال‌ها
3
خب کلي نق زدم و حالا موقع خوبي هاست :به نظر من ووکي مثل هميشه خوب بود حتي ميشه گفت خوب تر از هميشه اکتش واقعا تلفيقي از بهترين کار هاش بود حتي ري اکشن هاي جديدي هم ازش ديدم يه جديت و خشونت خاصي توي رفتارش بود که تابحال نه توي هيلر نه ملکه کي ازش نديده بودم در واقع به نوعي توي سبک خودش ابداع بود ..مردک قشنگ عاشق شد ... ولي نميدونم چي شد يا اصلا تقصير کي شد..که عاشقانه انقدر روتين شد

موضوع نویسنده
مدیر بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Mar
2,182
11,202
مدال‌ها
3
و ديگر خوبيها اينکه ووکي انقدر راحت از عشقش که بهش خيانت کرده بود دست کشيدکه مصداق خوبي واسه نهي خيانت توي روابط بود .. يعني من انقدر عشق کردم ووکي نگاه دختره هم نمي کرد...... (خطر اسپويل)

موضوع نویسنده
مدیر بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Mar
2,182
11,202
مدال‌ها
3
اونجوري نشون داده بود .. از اين لحاظ ميگم خوشحال شدم خيانت نبوده چون شخصيت وکيل جي رو دوست داشتم و نمي خواستم انگ خيانت و بلهوسي بهش چسبيده بشه

موضوع نویسنده
مدیر بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Mar
2,182
11,202
مدال‌ها
3
اها و راستي يه جا يه چيز شنيده بودم که بچه ها مي گفتن نقش مکمل زن ووکي منظورم بونگ هي هست ديگه .. نچسب و نا متناسب واسه نقشش بود ولي نظر من اينه که هيچ ک.س و هيچ پارتنري هم اگه جاي اون بود نمي تونست اونقدر که ووکي بازده ميده و عاشق ميشه ..هيچکس ديگه اي هم جاي اون بود نمي تونست پا به پاي ووکي ري اکشن هاي عاشقانه داشته باشه در واقع منظورم اينه که مشکل از دختره نيست مشکل ووکي هست که زيادي خوبه وهيچکي به پاش نمي رسه به جز مين يونگ که اون هم يکي لنگه همين ووکي خودمونه که باعث درخشش پارتنر مقابلش ميشه ) بيشتر مشکل فيلمنامه بود که عشق اونا رودر اواخر سريال سرد جلوه داد دليلم هم اينجاست که (خطر اسپويل).)

موضوع نویسنده
مدیر بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Mar
2,182
11,202
مدال‌ها
3
وقتي اولين بار اعتراف عاشقانه صورت گرفت اين کار توسط بونگ هي انجام شد و برعکس ووکي عکس العملي انچنان خشک و بي رقبتانه اي نشون داد که ادم حس ميکرد قرار شخص بي بخار ماجرا ووکي باشه وعاشق و شيدا درمونده دختره .. اين مثال رو يه يمن ياداوري زدم که دختر داستان بالقوه ي عاشقانه هاي بهتري رو داشت منتها اين فيلمنامه بود که همچنان جدايي و مشغله رو سد راه عاشقانه اين دو نفر کرد

بالا پایین