جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

جهانگردی شهر قدیمی تالین

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اروپا توسط آریادخت با نام شهر قدیمی تالین ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 937 بازدید, 50 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته اروپا
نام موضوع شهر قدیمی تالین
نویسنده موضوع آریادخت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آریادخت
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,036
مدال‌ها
3
ساعت ۸:۳۰ صبح یکشنبه کشتی از شهر هلسینکی به سمت تالین (Tallinn) حرکت کرد. کشتی پر بود از فنلاندی هایی که به قصد خرید و گشت و گذار راهی تالین بودند

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,036
مدال‌ها
3
البته کشتی که نمیشه گفت بیشتر شبیه یک شهر بود

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,036
مدال‌ها
3
۹ طبقه کشتی شامل ده ها بار و کافه و رستوران و فروشگاه بعلاوه اتاق اختصاصی استراحت، سالن استراحت عمومی، سینما، شهربازی و احتمالا قسمت های دیگه ای که من توی فرصت ۲ ساعت و نیمه نتونستم کشفش کنم.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,036
مدال‌ها
3
بهترین جای کشتی بالاترین طبقه اون بود ولی بدلیل روباز بودن ۵ دقیقه کافی بود که بادهای سرد خردادماه خلیج فنلاند صورتم رو قرمز کنه

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,036
مدال‌ها
3
کافه طبقه هشتم با اینترنت پر سرعتش بهترین جایی بود که ضمن لذت بردن از منظره بیرون میشد برنامه ریزی ادامه سفر رو هم انجام بدهم.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,036
مدال‌ها
3
کشتی طبق برنامه ساعت ۱۱ صبح به بندر تالین رسید ولی نیم ساعت طول کشید تا این همه مسافر بتونند از کشتی پیاده بشند.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,036
مدال‌ها
3
هاستل یوفوریا تا اسکله ۵/۲ کیلومتر فاصله داشت.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,036
مدال‌ها
3
ترجیح دادم به جای گشتن دنبال اتوبوس پیاده تا هاستل برم و از نم نم بارون همراه با آفتاب لذت ببرم

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,036
مدال‌ها
3
وقتی به هاستل رسیدم دیدم اسم من روی تابلو به عنوان مهمان امروز نوشته شده که حس خیلی خوبی بود

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
8,036
مدال‌ها
3
موقع ورود هم باید کفش ها رو در میاوردیم که این هم حس خوبی به من می داد.

بالا پایین