جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری شکستگی ترقوه رکابزن ایران حین تمرین در جاده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار ورزشی داخلی توسط کهکشان با نام شکستگی ترقوه رکابزن ایران حین تمرین در جاده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 78 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار ورزشی داخلی
نام موضوع شکستگی ترقوه رکابزن ایران حین تمرین در جاده
نویسنده موضوع کهکشان
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط کهکشان
موضوع نویسنده

کهکشان

سطح
4

سرپرست عمومی
کاربر ممتاز
Sep
1,104
11,845
مدال‌ها
6
رکابزن ایران در حین تمرین در جاده در اثر برخورد با خودرو اسکورت آسیب دید.
مهدی سهرابی، کاپیتان تیم ملی و المپین سابق ایران، حین تمرین در جاده، دچار حادثه شد و از چهار ناحیه ترقوه، دچار شکستگی شد.

موضوع نویسنده

کهکشان

سطح
4

سرپرست عمومی
کاربر ممتاز
Sep
1,104
11,845
مدال‌ها
6
او در مورد این حادثه اظهار داشت: چنین اتفاقات و آسیب‌هایی جزو رشته ماست. درحال تمرین در جاده با سرعت بالا بودیم و ماشین اسکورت نیز جلوی ما در حال حرکت بود که به خاطر عبور یک حیوان مجبور به ترمز ناگهانی شد. متاسفانه از پشت به ماشین خودمان برخورد کردم و پس از زمین خوردن نیز از چهار نقطه دچار شکستگی شدم.

موضوع نویسنده

کهکشان

سطح
4

سرپرست عمومی
کاربر ممتاز
Sep
1,104
11,845
مدال‌ها
6
سهرابی ادامه داد: همان شب مرا عمل کردند و باید چند روز استراحت کنم تا پس از بهبود بخیه‌ها تشخیص پزشکان برای ادامه روند ورزشی را بدانم. همه مسئولان ورزشی استان زنجان از بدو وقوع حادثه پیگیر کارهای من بودند و مشکلی بابت هزینه‌ها یا عدم توجه وجود نداشت.

بالا پایین