- Jul
- 1,522
- 3,677
- مدالها
- 7
صحبتهای سیاوش طهمورث در "رخ به رخ"/ همه نقشهای منفی که بازی کردهام شبیه به من نیستند/جایزه سینما را به من نمیدهند
- ۱۵ آبان ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۳
- اخبار فرهنگی
- اخبار رادیو و تلویزیون

بازیگر شناخته شده سینما، تئاتر و تلویزیون اعتقاد دارد اگر نقش ضدقهرمان وجود نداشته باشد نقش مثبت نمیتواند خودش را نشان دهد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سیاوش طهمورث، بازیگر قدیمی و کهنهکار سینما، تئاتر و تلویزیون میهمان سومین قسمت از برنامه «رخ به رخ» بود که جمعه 14 آبان از شبکه دو روانه آنتن شد. او در این برنامه گفتوگویی شنیدنی و متفاوت را با امیرعلی دانایی رقم زد و در حین این صحبتها به کتابی اشاره کرد که در 75 سالگی نوشته و درباره جوایز سینمایی گفت جایزه سینما را به من نمیدهند و نپرسید چرا.نظر سیاوش طهمورث درباره مدگرایی
برنامه این هفته «رخ به رخ» هم از گپ و گفت در اتاق گریم آغاز شد. سیاوش طهمورث بازیگر قَدَر و کهنهکار سینما در حین این معاشرت به نظرش درباره پیروی از مد اشاره کرد و گفت: من هیچ وقت دنبال تقلید نرفتم. آنچه را بدن من میپذیرفته انتخاب کردهام چون هر بدنی یک طرح و شکل خاص خود را میپذیرد. مشکل اینجاست که بعضی ها بدنشان را نمیشناسند و فقط به دنبال مدی که در اجتماع باب شده میروند. مثلا متوجه نمیشوم چرا شلوارهای پاره باید مد شود، هیچ ایرادی هم وارد نیست جوان است و به دنبال مد میرود اما دلیل این انتخاب را باید بداند. ای کاش دوست داشتن و انتخابمان روی دلایلی باشد.
طهمورث در ادامه درباره رابطه طرز تفکر افراد و نوع پوشششان گفت: من افراد را طبق چیزی که پوشیدهاند طبقهبندی میکنم البته به صورت ذهنی و نه اینکه بخواهم بروزش دهم. باید به این فکر کنیم که نوع رفتار یا انتخاب پوششمان در بروز شخصیتمان در اجتماع تاثیر میگذارد و مسأله فقط خوش آمدن یا بد آمدنِ ما نیست.
این بازیگر با بیان اینکه از سن هفت سالگی پدرم را از دست دادم، اضافه کرد: از همان سالها سختیهای مختلفی وارد زندگیم شد. مشکلات زندگی دو جنبه میتواند پیدا کند. یکی اینکه شما خودتان را ببازید و به قهقرا بروید و دیگری اینکه این سختیها را تحمل کنید. من راه دوم را انتخاب کردم. مقاومت کردم و این باعث شد که امروز از زندگی بیشتر لذت ببرم.
بازیگر «اجارهنشینها» ادامه داد: سختی را هرکس از دیدگاه خودش میبیند، شاید اتفاقاتی که امروز برایمان به عنوان روزهای سخت تداعی میشود در زمان وقوع خودش برایمان حسّ سازندگی و مقاومت را داشته است.
سیاوش طهمورث به طرح برنامه «رخ به رخ» اشاره کرد و گفت: برای اولین بار است که چنین ایدهای را میبینم. اینکه همه چیز رو است، اتاق گریم، کافه، میز سوئیچ و ... همه چیز در مقابل چشم بیننده اتفاق میافتد و هیچ چیز پنهانی وجود ندارد.