جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی صفر تا صد انشا نویسی(جلسه‌ی 1)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزشات انشاء‌نویسی توسط NIRI با نام صفر تا صد انشا نویسی(جلسه‌ی 1) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 208 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزشات انشاء‌نویسی
نام موضوع صفر تا صد انشا نویسی(جلسه‌ی 1)
نویسنده موضوع NIRI
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط NIRI
موضوع نویسنده

NIRI

سطح
7
 
خانمِ نیری.
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
6,023
26,590
مدال‌ها
12
در واقع از اولین قدمی که ما در انشا نویسی برمیداریم و یا کمک می کنیم که فرزندانمان بر دارند ، راهی را شروع می کنیم و عمارتی را آغاز به ساخت می کنیم که در طی سالیان سال و در پی بزرگ شدن کودکانمان ، تبدیل به یک ویژگی و یک برتری در آنها می شود.

انشا نویسی را نمی توان صرفا و با قطعیت بالا ، مختص کودکان دانست . چرا که کودکان ، نوجوانان و حتی بسیاری از انسان های میانسال و کهنسال نیز در جای جای زندگی خودشان در برابر انشا نویسی قرار می گیرند و از انشا نویسی در نوشته هایشان استفاده می کنند.انشا نویسی به طور کلی با تمامی اجزای زندگی ما در ارتباط است.

اگر بخواهیم ساختارهای شخصیتی انشا نویسی را در یک کودک و یا در ادامه ی زندگی یک کودک بررسی کنیم به این نقطه دست پیدا می کنیم که هر کودک در زندگی خودش و از انشاهای دوران مدرسه اش بستری را برای خود فراهم می کند که در ادامه ی زندگی خود و با تمامی نقش ها و شخصیت هایی که در زندگی خود روبرو می شود ، برخوردی منطقی ، حقیقی و هدفمندانه داشته باشد.

یقینا انشا نویسی یکی از مهم ترین ابزار تربیتی و شکل گیری زندگی فرزندانتان است و اگر بطور درستی درک نشود و اگر مورد بررسی قرار نگیرد ، طبیعتا در آینده نیز نمی توان این انتظار را در خود ایجاد کرد که با مکالمه کردن و با گفتگو بتوان از فرزند انتظار همدلی و همراهی منطقی داشت.

پس هر جمله ای که در انشای فرزند شما بیان می شود ، ساختارهای روحی و ذهنی فرزند شما را شکل میدهد که باید به آن توجه کنید . و در پایان نیز باید به این امر اشاره کرد که نتیجه گیری های فرزند شما از یک انشا دقیقا همان تعیین هدف هایی است که او در آینده با آن مواجه می شود و شما مسئول هستید که این تعیین هدف ها را به درستی انجام دهید .
 
موضوع نویسنده

NIRI

سطح
7
 
خانمِ نیری.
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
6,023
26,590
مدال‌ها
12
پس به همین سادگی ما می توانیم به عمق اهمیت انشا نویسی دست پیدا کنیم. ما باید این مقوله را در صدر اولویت های زندگی خودمان قرار می دهیم که فرزندانمان با چه شیوه ای از نگارش روبرو هستند. چه می خواهند بنویسند و به چه چیزی فکر می کنند.بسیاری از شما پدر و مادرهای گرامی و یا حتی معلمین عزیز به این نکته اشاره می کنید که درس انشا نویسی در ذهن کودک ها و نوجوانان ، از اهمیت زیادی برخوردار نیست.

درحالی که این مسئولیت به عهده ی شما پدر و مادر گرامی و شما معلم عزیز است که این درس را در ذهن کودک ها به عنوان یک درس بسیار مهم و اساسی جا بندازید و مهم جلوه بدهید ، چرا که انشا نویسی و یا همان زنگ نویسندگی ، درسی است که ابداع و خلاقیت ها را در دانش آموزان ایجاد میکند.

شاید ببیشتر پدر و مادرها و بیشتر کسانی که پیگیر درس و مدرسه ی فزندانشان هستند ، روی درس هایی مانند ریاضیات تمرکز می کنند ، اما به این نکته توجه کنید که درس هایی مانند ریاضی هر چند که درس هایی می باشند که بسیار با هوش کودک ها سر و کار دارند ، اما درس هایی چون ریاضی بیشتر در حوزه ی منطق ذهنی قرار می گیرند اما این نویسندگی و در صورت ساده تر انشا نویسی است که مرزهای ابداع ذهنی و خلاقیت را در فرزندان و دانش آموزان شما ایجاد می کند.


اهمیت
 
موضوع نویسنده

NIRI

سطح
7
 
خانمِ نیری.
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
6,023
26,590
مدال‌ها
12
اهمیت انشا نویسی

انشا نویسی در تمام دنیا یکی از مهم ترین درسهای تدریس شده در مدارس است. در بسیاری از کشورها از انشا نویسی به منظور استعداد یابی کودکان استفاده می کنند و معتقدند که کودکانی که در انشا نویسی مهارت بسیار بالایی دارند ، می توانند یکی از ارکان مفید جامعه در حوزه های سیاست و دولت مداری شوند.

اما مروری بر تاریخچه ی انشا نویسی و همینطور نظریاتی که در این باب وجود دارند ، نشان از اهمیت بالای انشا نویسی در زمینه های مختلف ذهنی و روانی دارد. اگر می خواهید با بخشی از این قابلیت ها و این خصوصیات آشنا شوید ، در ادامه همراه ما باشید:

  1. تسلط بر ذهن و عمل گرایی
نخستین دلیل و ویژگی انشا نویسی که اهمیت آن را می تواند در هر انسانی چندین برابر مهم جلوه دهد ، تسلط بر ذهن است. اگر دقت داشته باشید ، ما بعنوان یک شخص بزرگسال ، روزانه به کارهایی زیادی مشغولیم که در هر کدام از آنها نیاز به صرف کردن انرژی بسیار برای جذب تمرکز هستیم .

در واقع هر کدام از ما بطور ناخودآگاه در زندگی به تمرکز و تسلط به ذهن دست پیدا می کنیم ، اما این پروسه ی نا خودآگاه تسلط بر ذهن ، در طول زمان ایجاد شده و نیاز به ممارست های فراوان دارد. حال اگر بخواهیم این مسئله را در کودکان بررسی کنیم ، دو رویکرد مقابل روی ماست :

هنگامی که یک کودک در معرض نویسندگی و انشا نویسی قرار می گیرد ، بطور پیش نیاز به چندین چیز نیاز دارد و باید چندین پروسه را دنبال کند تا بتواند یک انشا بنویسد.

نخستین چیزی که او به آن نیاز دارید این است که تمام آنچه که می خواهد بنویسد و تمام آن چیزی که انتظار نوشتن آن را دارد را باید یکبار در ذهن مرور کند وبه نوعی داده های انشا نویسی خودش و یا همان محتوای انشای خودش را در دست داشته باشد.

هنگامی که یک کودک با چنین شرایطی مواحه می شود ، طبیعی است که این شرایط برای او بالاجبار و بطور ناخودآگاه یک نظم فکری را به میان می آورد. چرا که او باید بداند دقیقا می خواهد در چه موردی بنویسد ، چه چیزی می خواهد بگوید و چه طور می خواهد همه ی محتواها را در جای خودش از آن استفاده کند.
 
موضوع نویسنده

NIRI

سطح
7
 
خانمِ نیری.
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
6,023
26,590
مدال‌ها
12
پس به خاطر داشته باشید که اولین کاری که یک کودک و یا یک نوجوان برای انشا نویسی به ان نیاز دارید ، ثبت داده ها و نظم بخشیدن به آن است. ثبت داده ها و نظم بخشیدن ، اولین گام تمرکز و صحیح فکر کردن را در انشا نویسی یک کودک ایجاد می کند.

پس از آن یک کودک و یا یک نوجوانی که می خواهد انشا بنویسد ، باید چه کاری انجام دهد؟ باید جملات خود را بر اساس داده های تنظیم کند و سپس آن ها را در یک متن بگنجاند. پس نیاز دارد که یک پیوستگی را در کل متن خویش ایجاد کند ، این پیوستگی جز با تمرکز کردن بر روی داده ها امکان پذیر نمی باشد.

هر جمله ای که در یک انشا نوشته می شود نیاز به آن دارد که بارها و بارها مورد بررسی قرار گیرد تا با جملات قبلی خودش همخوان باشد. هنگامی که یک کودک و یا یک نوجوان که بطور پیش فرض دارای پرش های ذهنی و عدم تمرکز است ، با این مقوله روبرو میشود ، مجبور می شود که به تمامی اجزای کاری خود در حین رقم زدن هر جلمه و کلمه توجه کند و این اجبار نیز کاملا ناخودآگاه و صد البته لذت بخش است.

چون که وی در می یابد که با چه قدرتی می تواند تمامی دااده های خودش را به مانند یک پازل در متن جای دهد و این جاست که شما می توانیدبه این نکته توجه داشته باشید که چه میزان پیوستگی فکری یک کودک می تواند منجر به نظم او در تفکر و تمرکز او شود.
 
بالا پایین