جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی صفر تا صد انشا نویسی(جلسه‌ی3)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزشات انشاء‌نویسی توسط NIRI با نام صفر تا صد انشا نویسی(جلسه‌ی3) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 248 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزشات انشاء‌نویسی
نام موضوع صفر تا صد انشا نویسی(جلسه‌ی3)
نویسنده موضوع NIRI
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط NIRI
موضوع نویسنده

NIRI

سطح
7
 
خانمِ نیری.
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
6,023
26,591
مدال‌ها
12
یکی از مهم ترین و اساسی ترین رکن های موفقیت و خودیابی نیز دقیقا همین است، این که شما بتوانید درک درستی از موقعیت داشته باشید ، بتوانید تمامی گزینه ها را در ذهن مرور کنید.

همه را یک آن در ذهنتان مرور کنید ، به روی کاغذ بیاورید و سپس یک نتیجه گیری منطقی داشته باشید. مروری بر آمارهایی که از تحقیقات میدانی در کلاس های درس به آن رسیده ایم ، به این نکته پی برده ایم که دانش آموزانی که در مرحله ی توصیف عنوان های انشای خود ، موفق هستند و می توانند انشاهای موفقی را در زمینه انشاهای توصیفی به ثمر می رساندند ، کسانی هستند که قدرت تصمیم گیری و قدرت حل مسئله ی بالایی نیز دارند.

قدرت حل مسئله ، دیگر مثال خوبی است که می توان برای انشاهای توصیفی و تعمیم آن به آبنده ی یک کودک و یا یک نوجوان ، مطرح کرد. هنگامی که شما بتوانید یک انشای توصیفی خوب بنویسد و انشای شما کاملا اصولی نوشته شود و بتوانید انشای توصیفی خود را در پی یک نظم و اصول به ثمر برسانید ، آنگاه می توانید در بسیاری از مسائل و مشکلات زندگی نیز درک دقیقی از اصول یک مشکل داشته باشد و به راحتی تنها با توصیف شرایط و درک درست از موقعیت ، به حل مسئله بپردازید.
 
موضوع نویسنده

NIRI

سطح
7
 
خانمِ نیری.
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
6,023
26,591
مدال‌ها
12
ب ) بیان احساسات و سخن ها

یکی دیگر از مزایایی که انشا نویسی دارد ، ذکر این نکته است که یک کودک و یا یک نوجوان می تواند از طریق نوشتن انشا ، به جایگاه احساسی خود و حرف های شخصی خود اشاره کند. یک اصلی در نویسندگی وجود دارد که همیشه در مجموعه های آموزشی بدان اشاره کرده ایم و تاثیرات آن را یادآور شده ایم.

یکی از ویژگی های هر انسانی ، این است که دوست دارد دیده شود و دوست دارد در پی این دیده شدن به حرف زدن بپردازد و شنیده شود.

نویسندگی تنها مهارتی است در دنیا که یک بازی برد برد را برای شما بعنوان یک نویسنده فراهم می آورد. شما در همان زمان که در حال نگارش یک متن هستید ، هم می نویسید ، هم شنیده می شوید و هم افکار و احساسات شخصی خودتان را بیان می کنید. حال این اخساس نویسندگی را به کودکان و نوجوانان تعمیم دهید.

کودکان و نوجوانان در سنین حساسی هستند که برایشان بسیار مهم است که مورد توجه قرار بگیرند و دیده شوند و حرف هایشان را کسی بشنود . از این رو بسیار بسیار مهم است که راهی پیدا شود و شرایطی فراهم شود که یک کودک این امکان دیده شدن و شنیده شدن را برای خودش مهیا ببیند.

شما بعنوان یک پدر و یا یک مادر و حتی یک معلم ، این مسئولیت را به دوش دارید که مرزهای توجه یک کودک را به سمت خودتان جلب کنید. هر کدام از شما نقش هایی در زندگی دارید که نیاز است به آن رسیدگی شود. اما هر کدام از این نقش ها در هر قالبی یک نقطه ضعفی را به همراه دارند.

اگر شما بخواهید با کودک خود حرف بزنید و حرف های او را بشنوید ، ممکن است او خجالت بکشد ، یا اینکه شما به او حس قضاوت کردن را وارد کنید و این ها همه موانعی است که بر سر راه شماست.

اما اگر این قضیه را به سمت انشا نویسی ببرید ، در می یابید که چه میزان ذهن یک کودک بازخواهد بود برای اینکه بتواند حرف های شخصی و دغدغه های شخصی اش را بیان کند و با همگان حرف بزند و در عین حال نیز شنیده شود.این فرصتی که شما به یک کودک میددهید ، دقیقا عین مفهوم خودیابی است.
 
موضوع نویسنده

NIRI

سطح
7
 
خانمِ نیری.
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
6,023
26,591
مدال‌ها
12
در واقع کودک خودش را در دل توجهات حاصل از نویسندگی پیدا می کند و این امر بسیار برای او ارزشمند است. هنگامی که یک کودک به این درک برسد که با نوشتن می تواند توجهات را جلب کند وحرف های شخصی خود را بزند ، آنگاه از نوشتن بعنوان یک تریبون برای خودش استفاده می کند.

تریبونی که پس از احساس دیده شدن ، می تواند به او کمک کند تا حرف های شخصی اش را بزند. تا احساساتش را بیان کند و سپس بتواند زندگی و ذهن آرامی هم داشته باشد. این تجربه ای که کنون در اختیار شما می گذاریم ، برگرفته از یک تجربه ای است که از یکی از برترین اساتید انشا نویسی به دست ما رسیده است. توصیه ای که به پدر و مادرهای عزیز داریم این است که چشم ها و گوش هایشان را باز کنند و بسیار تجربه بشنوند.

اما این نکته را نیز مد نظر داشته باشند که هر تجربه ای قرار نیست یک نکته ی عملی باشد ، بلکه می تواند اطلاعات خوبی برای عملکرد بهتر در اختیار شما قرار بدهد. تجربه ای که در اختیار گرفتیم از یکی از اساتید انشا نویسی بود که می گفت : ” تصمیم گرفتم در یکی از کلاس های درس انشا نویسی ، به قدرت اعتماد بنفس و همچنین درک اعتماد به نفس از طریق انشا نویسی و در نتیجه وادار کردن کودکان به بیان اخساسات شخصی بپردازم.

پروسه ای را آغاز کردم و موضوعات انشایی که در کلاس به بچه ها می دادم که مستقیما با احساسات و عواطف شخصی آن ها سر و کار داشت.

پس از مدتی متوجه شدم که بچه های کلاس چقدر مستقیم تر ، رک تر و شفاف تر می تواند از احساساتشان حرف بزنند.این شد که همان جا با خودم گفتم ، اتفاقی که کنون در این کلاس افتاده است سالیان بعد ثمره می دهد و بچه ها از این ثمره استفاده می کنند. اما مدتی نگذشت که یک به یک والدین به مدرسه می آمدنند و می گفتند که چه اتفاقی برای بچه ها در مدرسه افتاده است که اینقدر راحت حرف هایشان را می زنند و به کارهای اجتماعی خودشان می رسند. وقتی به آن ها ماجرا را شرخ دادم تازه فهمیدند که چقدر نسبت به انشا نویسی کم اهمیت برخورد کرده اند.

این ماجرا برای سالیان سال ادامه داشت و حتی پس از سالها چند نفری از آن ها را در خیابان دیدم و از موفقیت هایشان در زمینه ی بیان احساسات در ازدواج ، در کار و بسیاری از موارد دیگر گفتند و همه ی شان یک صدا توافق بر این امر داشتند که مبنای موفقیت همه ی شان بر اساس نوشته ها و نگارش هایی بوده است که از دوران کودکی آموخته اند و در زنگ های انشا نویسی به آن پرداخته اند و کنون بهره اش را در زندگی می برند. “

. در یک نگاه ساده می توانیم به این امر اشاره کنیم که بسیاری از حرف های شخصی ، نوع بیان احساسات و بسیاری از شیوه های سخن رانی همگی در مقوله ی انشا نویسی خلاصه شده اند. انشا نویسی را جدی بگیرید و مطمئن باشید که کودکانی خواهید داشت ، سراسر سخن و دانش.
 
بالا پایین