- Jun
- 2,607
- 15,576
- مدالها
- 6
سوغات خوراکی سیستان و بلوچستان؛
شیرینی لیندو
برای تهیه این شیرینی خرمای هسته گرفته شده، گندم برشته و کنجد را تحت فشار میگذارند تا سفت شوند و به هم بچسبند. مواد باید حداقل نصف روز را تحت فشار یا اصطلاحا زیر بار باشند و پس از آن به اشکال مختلف به ویژه توپی در میآیند و مصرف میشوند.
شیرینی لیندو
برای تهیه این شیرینی خرمای هسته گرفته شده، گندم برشته و کنجد را تحت فشار میگذارند تا سفت شوند و به هم بچسبند. مواد باید حداقل نصف روز را تحت فشار یا اصطلاحا زیر بار باشند و پس از آن به اشکال مختلف به ویژه توپی در میآیند و مصرف میشوند.