جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی عایشه گل جوشکن

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی هنرمندان توسط ترنم مبینا با نام عایشه گل جوشکن ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 150 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی هنرمندان
نام موضوع عایشه گل جوشکن
نویسنده موضوع ترنم مبینا
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ترنم مبینا
موضوع نویسنده

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,494
5,530
مدال‌ها
5
بیوگرافی عایشه گل جوشکن
عایشه گل جوشکن متولد 17 ژوئن 1985 در ترکیه ، خواننده و بازیگر است
فارغ التحصیل لیسانس رشته مدیرت می باشد که فعالیت خود را با آواز و نوازندگی شروع کرد و اولین بار با یک فیلم ایرانی به عرصه بازیگری وارد شد
خانواده

Ayşegül Coşkun روز 27 خرداد 1364 در شهر استانبول به دنیا آمد ، پدرش روزنامه نگار و نوازنده سازهای بادی همچون نی و مادرش خانم سهیلا معلم نقاشی است

موضوع نویسنده

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,494
5,530
مدال‌ها
5
استخدام در بانک
در مقطع دبیرستان به مدرسه بانکداری رفت و در دانشگاه رشته تجارت را خواند و بعد از فارغ التحصیل به مدت یکسال در بانک مشغول بکار شد
اما خیلی زود فهمید علاقه ای به این کار ندارد و از آن استعفا تا سمت هنر برود
شروع خوانندگی
بخاطر علاقه پدر و مادرش به موسیقی از همان کودکی با سازهای مختلف آشنا شد و در جمع دوستان و خانواده می خواند و در مدرسه عضو گروه موسیقی بود
در مقطع دبیرستان به کلاس های گیتار و پیانو رفت و همانجا بود که صدایش مورد توجه قرار گرفت و عضو یک گروه موسیقی شد و اجراهای مختلف را تجربه کرد

موضوع نویسنده

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,494
5,530
مدال‌ها
5
تحربه بازیگری در ایران
عایشه گل جوشکن در سال 2019 (به تاریخ شمسی : 1397) اولین تجربه بازیگری خود را در یک فیلم ایرانی بنام مطرب تجربه کرد
او در این فیلم کنار بازیگرانی چون پرویز پرستویی و الناز شاکردوست در نقش نازان به شدت دیده شد و شهرت زیادی بدست آورد
این فیلم با فروش نزدیک به 39 میلیارد تومان در گیشه به پرفروش ترین فیلم تاریخ سینمای ایران تاکنون ، تبدیل شده است

موضوع نویسنده

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,494
5,530
مدال‌ها
5
تسلط به زبان فارسی
یکی از دلایل اصلی انتخاب او برای بازی در فیلم مطرب آشنایی اش با زبان فارسی بود که می گوید دو هفته قبل از بازی هم تمرینات زیادی انجام داد
می گوید در ترکیه دوستان زیادی دارد که فارسی زبان است به همین دلیل حالا به خوبی می تواند حرف بزند
ماجرای مخالفت خانواده
خانوادم ابتدا نگران بودند زن بودن در این شغل (خوانندگی) می تواند مشکل ساز شود ، جمله کلاسیکی وجود دارد که به شما اعتماد دارم اما محیط بد است
ولی با این حال آنها بعنوان والدین مسئولیت خود را انجام می دادند از آنجایی که مردم از تاریکی بخاطر اینکه نمی بینند می ترسند ولی من وارد شدم و توانست به هدف هایم برسم

موضوع نویسنده

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,494
5,530
مدال‌ها
5
ازدواج و فرزند
عایشه گل جوشکن با اینکه مدت ها در رابطه عاشقانه ای بود اما اعلام می کرد یک زن عاشق هستم و تمام عشقم را در موسیقی و کار متمرکز کرده ام
او با رضا اورمان (Riza Orman) کارآفرین فعال در عرصه اخذ ویزا و خرید ملک و سرمایه گذاری ایرانیان در ترکیه ازدواج کرده و حالا منتظر تولد اولین فرزند خود هستند
بازیگران مورد علاقه
با اینکه هنوز همه بازیگران ایرانی را نمی شناسم اما دوست دارم در کارهای بعدی با چهرهای چون رضا گلزار ، شهاب حسینی و مهران مدیری کار کنم

بالا پایین