جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

روسی عبارات اصلی روسی برای رفت و آمد، سفر و گشت و گذار

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته یادگیری زبان ها توسط آوا... با نام عبارات اصلی روسی برای رفت و آمد، سفر و گشت و گذار ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 98 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته یادگیری زبان ها
نام موضوع عبارات اصلی روسی برای رفت و آمد، سفر و گشت و گذار
نویسنده موضوع آوا...
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آوا...
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
با این که بسیاری از روس ‌ها انگلیسی مقدماتی را می ‌دانند و خوشحال می ‌شوند که به شما در صورت گم شدن در مسیر درست کمک کنند، اما با یادگیری چند عبارت روسی در چنین شرایطی از سر در گمی و اتلاف وقت پیشگیری خواهید کرد.

در شهر های بزرگ، اتوبوس، تراموا و تاکسی های مسیر ثابت ساده ترین راه برای رفت و آمد هستند . اگر از شهری به شهر دیگر سفر می کنید، خودتان را استرس رانندگی خلاص و از قطار استفاده کنید. در این بخش عباراتی که هنگام گشت و گذار در شهر های روسیه به دردتان می خورند را با هم بررسی می کنیم:

موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
Вход [vhod
  • Вход [vhod] : ورودی
  • Вокзал [vokzal]: ایستگاه قطار
  • Магазины [magaziny]: فروشگاه / مغازه
  • автобусная остановка [avtobusnaya ostanovka]: ایستگاه اتوبوس
  • справочное бюро [spravochnoe byuro]: باجه اطلاعات
  • Мне нужно такси [Mne nuzhno taksi] : من یک تاکسی می خواهم
  • Сколько стоит проезд? [Skol’ko stoit proezd?]: کرایه چه قدر است؟
  • Я хотел бы купить [YA hotel by kupit’] : من می خواهم خرید کنم

بالا پایین