جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

ترکی عبارات عاشقانه ترکی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته یادگیری زبان ها توسط noora با نام عبارات عاشقانه ترکی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 353 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته یادگیری زبان ها
نام موضوع عبارات عاشقانه ترکی
نویسنده موضوع noora
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط noora
موضوع نویسنده

noora

سطح
1

کابر ویژه
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,052
4,246
مدال‌ها
3

چگونه عشق خود را با استفاده از کلمات و عبارات عاشقانه ترکی استانبولی ابراز کنید​

اولین چیزی که باید بدانید اگر می این است که برخلاف انگلیسی، فرانسوی، ایتالیایی یا اسپانیایی، ترکی از دو کلمه متفاوت برای ابراز عشق استفاده می کند. Aşk برای توصیف عشق عاشقانه و وابسته به عشق بین زوج ها استفاده می شود که ممکن است نسبت به شریک زندگی خود احساس کنید و sevgi، نوعی عشق است که شما نسبت به یک دوست یا یکی از اعضای خانواده ی خود احساس می کنید.
ترک ها هنگام خطاب معشوقه ی خود، همیشه از “من” استفاده می کنند. بنابراین شما کسی را زیبا یا عزیز نمی نامید، او را عسل من، زیبای من یا عزیز من می نامید. بر اساس موارد فوق، راه ایجاد فرم مالکیت در کلمات و عبارات عاشقانه ترکی استانبولی با افزودن پسوندهای ım-،–im ،-um یا üm- در انتهای یک اسم است. هنگام تصمیم گیری در مورد اینکه کدام یک از این پسوندها را باید هر بار استفاده کنید، باید قوانین “هماهنگی اصوات” را در نظر داشته باشید. به عبارت دیگر، به مصوت نهایی اسم خود نگاه کنید و پسوند مناسب را انتخاب کنید. کلمات با a یا ı به عنوان آخرین مصوت خود پسوند ım- را می گیرند. کلماتی که آخرین مصوت آنها e یا i است پسوند im- را می گیرند. ، اینجا چند کلمه ی عاشقانه را برای شما آورده ایم:

اسمکلمات و عبارات عاشقانه ترکی استانبولیترجمه
aşk (عشق)aşkımعشق من
bal (عسل)balımعسل من
tatlı (شیرین)tatlımشیرین من
güzel (زیبا)güzelimزیبای من
gül (گل)gülümگل من
نکته دیگری که باید به خاطر بسپارید این است که ترک ها دوست دارند از عزیزان خود به عنوان “نفس من”، “چشم من” یا “زندگی من” یاد کنند. هرچند ممکن است برای یک فارسی زبان برخی از این کلمات و عبارات عاشقانه ترکی استانبولی عجیب و غیر متعارف به نظر برسد، اما می توانید موافقت کنید که هیچ چیز ارزشمندتر از جان خود، نفس یا چشم شما نیست – و بنابراین چه راهی بهتر از این کلمات برای ابراز عشق به دیگران باقی می ماند:

اسمکلمات و عبارات عاشقانه ترکی استانبولیترجمه
hayat (زندگی)hayatımزندگی من
can (جان)canımجان من
gözler (چشم ها)gözlerimچشم های من
nefes (نفس)nefesimنفس من

چگونه به ترکی ابراز علاقه کنیم​

در این بخش می خواهیم برخی از کلمات و عبارات عاشقانه ترکی استانبولی برای ابراز علاقه کردن را با هم ببینیم.
“دوستت دارم” در زبان ترکی می شود. “Seni seviyorum”. این عبارت بسیار شبیه “من دوستت ندارم” یا به ترکی “seni sevmiyorum” است. پس حتما حواستان را جمع کنید تا سوتفاهمی پیش نیاید!

کلمات و عبارات عاشقانه ترکی استانبولی برای ابراز علاقه​

کلمات و عبارات عاشقانه ترکی استانبولیترجمه
Seni seviyorumعاشقتم
Seni çok seviyorumخیلی زیاد عاشقتم
Seni bütün kalbimle seviyorumبا تمام قلبم عاشقتم
Senden çok hoşlanıyorumخیلی دوستت دارم
Çok güzelsinخیلی زیبایی
Sana asik oldumمن عاشقت شدم
Seni sevmek bana mutluluk veriyorخوشحالم که عاشقتم

کلمات و عبارات عاشقانه ترکی استانبولی برای گفتن دلم برات تنگ شده​

کلمات و عبارات عاشقانه ترکی استانبولیترجمه
Seni çok özlüyorumخیلی دلم برات تنگ شده