جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهره داران عقاب| کتاب عقاب

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مهره داران و بی‌مهرگان توسط آریادخت با نام عقاب| کتاب عقاب ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 157 بازدید, 28 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته مهره داران و بی‌مهرگان
نام موضوع عقاب| کتاب عقاب
نویسنده موضوع آریادخت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آریادخت
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
کتاب عقاب نوشته ناهید گلکار است. رمان عقاب ماجرای پسربچه‌ای روستایی را روایت می‌کند به نام یوسف که مادرش را از دست می‌دهد و ارباب روستا او را از پدرش جدا می‌کند و به شهر می‌آورد تا سواد یاد بگیرد.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
این اتفاق سرنوشت یوسف را عوض می‌کند و از او آدم دیگری می‌سازد. یوسف اول مقاومت می‌کند و کودک سازگاری نیست اما کم‌کم همه چیز تغییر یم‌کند. قهرمان داستان خواننده را با سرنوشت خودش همراه می‌کند و خواننده با او به دنیای کودکی و نوجوانی می‌رود و تجربیاتش در یک محیط جدید را می‌بیند و با او همراه می‌شود.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
خواندن کتاب عقاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم
این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به ادبیات داستانی ایران پیشنهاد می‌کنیم

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
نمی‌دونستم که چه خبره و کسی به من حرفی نمی‌زد. داشتیم حیاط رو که به نظر من تمیز بود، برق مینداختیم که یک ماشینِ پر از گل اومد ودو نفر پیاده شدن و یک ساعتی بیش‌تر طول نکشید که دور تا دور استخر رو با گل قشنگ کردن. چند تا خدمتکار هم به قبلی‌ها اضافه شده بود.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
بخشی از کتاب عقاب
تا اینکه یک روز، جنب و جوش عجیبی توی خونه به پا شد. حسن تند و تند کار می‌کرد و مدام به من فرمون می‌داد. از روز قبل آب اون حوضِ خیلی بزرگ رو که بهش استخر می‌گفتن، خالی کردیم و با هم تمیزش کردیم و تا صبح پر از آب شد.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
مدام می‌اومدن و می‌رفتن و عزیز هم با اونا بود. میز و صندلی گذاشتن و انواع خوراکی‌هایی که من توی عمرم ندیده بودم، چیدن روش. و من اون گوشه کنارها می‌پلکیدم. چترهای بزرگ کنار استخر باز شد و سر و کلهٔ مهمون‌ها و ماشین‌هاشون پیدا شد

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
یکی یکی می‌رسیدن، پیاده می‌شدن و آقا عبدالله می‌دوید و ماشین رو می‌برد پشت ساختمون. من و حسن دیگه اجازه نداشتیم اون اطراف باشیم.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
شلوغ شده بود و کسی به کسی نبود. دوتایی، از دور، پشت یک درخت تماشا می‌کردیم. اون برای دیدن زیور و من برای دیدن چیزهایی که به نظرم عجیب و باورنکردی بود.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
اوراسیا و آفریقا هستند.
عقاب‌ها به خاطر قدرتی که دارند، در بسیاری از فرهنگ‌ها به عنوان نماد جنگ و نیروی پادشاهی شناخته شده‌اند و تمثال ایشان بر روی بسیاری از سکه‌ها و بناهای تاریخی دیده می‌شود و بسیاری از کشورهای دنیا و سازمان‌ها و گروه‌های مختلف تصویر عقاب را به عنوان نماد خود انتخاب کرده‌اند.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
عقاب یا تیز بال به گروهی از پرندگان شکاری عضو تیرهٔ عقابیان (Accipitridae از راستهٔ شاهین‌سانان Falconiformes) گفته می‌شود. حدود ۶۰ گونه از پرنده‌های شکاری عقاب نامیده می‌شوند که در ۱۱ سرده از خانوادهٔ عقابیان قرار می‌گیرند و بیشتر آن‌ها هم بومی اوراسیا و آفریقا هستند.

بالا پایین