جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

ادبیات کهن علامه مجلسی و پسرش

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات کهن توسط ترنج با نام علامه مجلسی و پسرش ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 168 بازدید, 0 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات کهن
نام موضوع علامه مجلسی و پسرش
نویسنده موضوع ترنج
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ترنج
موضوع نویسنده

ترنج

سطح
4

°•| نَستوه |•°
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Apr
2,187
19,429
مدال‌ها
5
ملا محمد تقی مجلسی در همه شئون اسلامی، بخصوص در مورد تربیت فرزند، سعی و کوشش بسیار داشت.

نقل می کنند: در آن هنگام که علامه مجلسی محمد باقر کودک بود، همراه پدر شبی به مسجد جامع اصفهان برای نماز و عبادت رفت، علامه ملا محمد تقی مجلسی (یعنی پدر) وارد مسجد شد، ولی محمد باقر در حیاط مسجد ماند، و بازی می کرد، وقتی پدر از مسجد بیرون آمد دید پسرش محمد باقر سوزنی برداشته و در مشک پر از آب مسجد، فرو کرده و آب مشک به زمین می ریزد، ناراحت شد و به خانه آمد، به همسرش گفت:

من تا آنجا که ممکن بوده در تربیت این فرزند کوشیده ام و بخصوص در مورد غذایش که از راه حلال به دست آید، کمال کوشش را نموده ام، ولی امروز عملی از این بچه دیدم که خلاف اصول تربیت ما بوده است و آن اینکه سوزنی پیدا کرده و مشک مسجد را سوراخ کرده، تو همسرم، راستش را بگو، که چه غذای حرام خورده ای یا چه کار خلافی مرتکب شده ای، که این کودک چنین کاری انجام داد.

زن، کمی فکر کرد و گفت: راستش، هنگامی که محمد باقر در رحم من بود، به خانه همسایه رفتم، انارهای درشت و زیبای درخت خانه همسایه مرا جلب کرد، من سوزنی را که همراهم بود در اناری فرو کردم و به وسیله آن آب انار چشیدم. ملا محمد تقی مجلسی راز مطلب را دریافت که چرا کودکش سوزن در مشک آب فرو کرده است، آری این است اثر غذا.

بالا پایین