هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
۶. علت تلخی دهان و درد معده چیست؟ (علت سفیدی زبان و تلخی دهان)
نمیدانید تلخی دهان همراه با سوزش سر دل نشانه چیست؟ ممکن است دلیل تلخی مستمر در دهان، بیماری رفلاکس معده به مری (GERD) یا ریفلاکس اسید باشد. این اختلال زمانی رخ میدهد که عضله یا اسفنکتر بالای معده ضعیف میشود و به اسید یا مایع صفرا اجازه میدهد که وارد مری شود.
اختلال GERD معمولا مری را تحریک میکند و منجر به سوزش سر دل میشود. همچنین میتواند منجر به ایجاد طعم بد دهان و معده شود که این وضعیت ممکن است به اندازه سایر علائم ادامه داشته باشد. سوزش معده و احساس طعم تلخ در دهان از علائم رفلاکس معده به مری هستند.
۷. تلخی دهان و صفرا (علت تلخی دهان و سبز شدن زبان)
آیا تلخی دهان نشانه مشکل صفراست؟ باز هم باید بگوییم که بله؛ ممکن است. رفلاکس صفرا و اسید، علائم مشابهی دارند و میتوانند همزمان اتفاق بیفتند. این دو نوع رفلاکس توسط صفرا (مایع ساخته شده در کبد که به هضم غذا کمک میکند) یا اسید معده (که از طریق مری بهطرف بالا حرکت میکند) ایجاد میشوند.
هر دوی این اختلالات ممکن است باعث ایجاد طعم بد دهان نشوند. اگر متوجه شدید که احساس تلخی در دهان نشانه صفرا است حتما برای درمان تلخی دهان و صفرا به پزشک متخصص گوارش و کبد مراجعه کنید.
۸. تلخی دهان در اثر مصرف زیاد گوشت و احساس طعم فلز در دهان
پس از دودیکردن گوشت، مادهای به نام کرئوزوت تولید میشود که باعث تلخشدن گوشت میشود. کرئوزوت یکلایه ضخیم و روغنی است که وقتی دود برای مدت طولانی روی گوشت قرار میگیرد ایجاد میشود. این ماده نهتنها گوشت دودی را تلخ میکند، بلکه طعم ناخوشایندی را باقی میگذارد و باعث ایجاد احساس سوزنسوزن شدن در دهان میشود.
بدیهی است که در فرایند دودیکردن گوشت باید از دود استفاده کرد، اما میزان دود را باید بهدرستی با گرما و زمان متعادل کنید تا بتوانید غذای خوشمزهای را درست کنید.