- Jan
- 1,505
- 6,066
- مدالها
- 3
نام رمان: پرواز سایهها
نويسنده: مرضيه موسوی
ژانر: #درام #پلیسی #معمایی
ناظر: @نهال رادان
روایتی داریم از جنس غیرت. از جنس آدمهایی که برای ممکلت برای رفاه و امنیت من و شما جان باختن. تیمی داریم هفت نفره در مسیری بیپایان، که برای امنیت و پیشرفت کشور حاضرن از هر مانعی گذر کنند. رفاقت و شوخ طبعیشان زبان زده یک سازمان است و برای حل یک مانع پابه جادهی لغزان و پر و پیچ و خم میگذارند که پر از کمین عاشقانه، شهادت، خنده و خطر و...اما این هفت نفر تو چه کمینی گیر میافتند؟ و چه اتفاقی قرار است بیفته؟
forum.romanbook.ir
نويسنده: مرضيه موسوی
ژانر: #درام #پلیسی #معمایی
ناظر: @نهال رادان
روایتی داریم از جنس غیرت. از جنس آدمهایی که برای ممکلت برای رفاه و امنیت من و شما جان باختن. تیمی داریم هفت نفره در مسیری بیپایان، که برای امنیت و پیشرفت کشور حاضرن از هر مانعی گذر کنند. رفاقت و شوخ طبعیشان زبان زده یک سازمان است و برای حل یک مانع پابه جادهی لغزان و پر و پیچ و خم میگذارند که پر از کمین عاشقانه، شهادت، خنده و خطر و...اما این هفت نفر تو چه کمینی گیر میافتند؟ و چه اتفاقی قرار است بیفته؟

مطلوب - [پرواز سایهها] اثر « مرضیه موسوی کاربر انجمن رمان بوک»
نام رمان: پرواز سایهها نويسنده: مرضيه موسوی ژانر: #درام #پلیسی #معمایی #جنایی تگ: مطلوب عضو گروه نظارت: S.O.W(1) خلاصه؛ روایتی داریم از جنس غیرت. از جنس آدمهایی که برای ممکلت برای رفاه و امنیت من و شما جان باختن. تیمی داریم هفت نفره در مسیری بیپایان، که برای امنیت و پیشرفت کشور حاضرن از هر...