جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب غروب نارنجی اوگاندا

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط OVERDOS با نام غروب نارنجی اوگاندا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 70 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع غروب نارنجی اوگاندا
نویسنده موضوع OVERDOS
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط OVERDOS
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
5b8ea5410e524af88316c9a9df43ff3e-288x288.png

نویسنده/نویسندگان: تینا اتاید
مترجم: فاطمه طاهری
رده سنی: 12 تا 16 سال
سایر مشخصات
ژانر
تاریخی
دسته‌بندی کلی
داستان
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحات
۲۹۶

در داستان «غروب نارنجی اوگاندا» می‌بینیم که با روی کار آمدن عیدی امین، رئیس‌جمهور مستبد کشور آفریقایی اوگاندا، در سال‌های 1971 تا 1979‎‌ قانونی تصویب می‌شود که مطابق آن، آسیایی‌تبارهای اوگاندا، به‌ویژه هندی‌ها، باید طی 90 روز اوگاندا را ترک کنند و آفریقا را برای آفریقایی‌ها بگذارند. آشا در اوگاندا به دنیا آمده، اما پدر و مادرش اهل هندوستان هستند و با تصویب این قانون مجبور است بهترین دوستش یوسافو را که آفریقایی‌تبار است ترک کند و از کشور خارج شود. آشا اوگاندا را وطن خودش می‌داند و تمام خاطراتش در آنجا شکل گرفته. این جدایی برای هر دوی آن‎ها سخت و البته پرماجراست.
تینا آتاید، نویسنده‌ی این کتاب، متولد اوگانداست اما در لندن و کانادا بزرگ شده. او به‌کمک تجربه‌ی زیسته‌ی خود در این کشورها و شنیدن قصه‌ی مهاجرین و پناهندگان و لمس این مفهوم، به خوبی توانسته سیاست را از دریچه‌ی نگاه یک کودک به ما نشان دهد و ما را در فضای زمانه‌ی تاریک داستان قرار بدهد.
 
بالا پایین