چهار شنبه ۲۹ دی ماه
امروز تازه بهوش اومدم، اینجا خیلی عجیب غریبه. از موقعی که چشم هام رو باز کردم خودم رو توی یک مکان دیگه ای دیدم، بزار توصیفش کنم:
« خوب اینجا یک اتاق خیلی بزرگه، با تم صورتی. هم اکنون روی یک تخت دو نفرهی بزرگی نشستهام که سفیده با پتو و بالشتهای صورتی، خیلی نرمه. انقدر خوشم میاد ازش، آدم دوست داره روش مدام بخوابه!
خوب ادامهی توصیفات، روبه روی من دقیقا یک پنجرهی شیشهای خیلی بزرگ که سرتاسر دیوار رو گرفته هست که به وسیلهی یک پردهی گلبهی رنگ که روش پر از الماسهای زیبا و ستارهای رنگه، پوشانده شده. کف اتاق سرامیک هست و متاسفانه فرشی نداره! یک کمد کالباسی رنگ بسیار زیبا که یک درش آینهای هست، دقیقا سمت چپ اتاقه و اینکه... آها یک لوستر بزرگ از اینایی که دورش پر از شمع هست، که فقط توی این فیلمها دیدم. به سقف اتاق وصله و الان دارم از نزدیک میبینمش.»
خوب اینم از توصیفات من، میدونم خوب نیست. ولی الان حال و حوصلهی درست و حسابی ندارم، اصلا نمیدونم چند روزه بیهوشم! نمیدونم اینجا کجاست.
آفتاب به شدت از لابه لایه پرده به چشم هام میتابه و کم کم چشم هام داره گرم میشه. همین الان از شدت خستگی خمیازه کشیدم. باید برم بخوابم. مغزم اصلا هنگ کرده نمیتونم بنویسم. زخم دستم خیلی میسوزه ولی باند پیچی شده. انگار یک نفر به دادم رسیده.
فعلا!
ساعت تقریبا 9 شبه. چهار ساعت از بیدار شدنم میگذره و اتفاقات خیلی عجیب و غریبی افتاده، وقتی بیدار شدم، یک مرد میان سال اومد توی اتاق و بهم یک لیوان حاوی یک چیز عجیب غریب داد تا بخورم، ازش سوال کردم که کی هستی؟ اما جواب نداد. نمیدونم کی بود اما رنگش یکم به سفیدی میزد.
بعدش از روی صندلی قهوهای رنگ بلند شد و میخواست از اتاق بره بیرون که بهش گفتم حداقل بهم بگه چه خبره اینجا، که گفت بعدا خودت میفهمی. چی رو میفهمم آخه مردک نفهم، یعنی میخواستم همونجا بزنم تو دهنش که دندون مصنوعیهاش خورد شه.
هه، مرتیکهی معتاد رنگ و رو پریده.
یعنی چی رو میفهمم؟
اوف. خیلی عصبانیم. خیلی خیلی، یعنی هر کی الان پیشم باشه، میزنم میکشمش که به رحمت خدا بره.
خداروشکر که الان هیچکس پیشم نیست.
سرم داره گیج میره باز، این مرتیکه چی به خوردم داد؟
بزار حالم خوب شه، میرم انقدر کتکش میزنم که آدم شه.
الان سرم رو گذاشتم روی بالشت، وای خوابم میاد. اینم از خاطرهی گند امروز ما.
راستی الان فهمیدم سه روز بوده که بیهوش بودم. یا خدا!
تاریخ:۱۴۰۰,۱۰,۲۹