جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی فرمول موفقیت

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته روانشناسی توسط Ramina.p با نام فرمول موفقیت ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 198 بازدید, 4 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته روانشناسی
نام موضوع فرمول موفقیت
نویسنده موضوع Ramina.p
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Ramina.p
موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
2221805615542244.jpg کتاب فرمول
قوانین جهانی موفقیت
نویسنده:
آلبرت لزلو بارابسی
مترجم:
حامد رحمانیان
نشر نوین

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
معرفی کتاب فرمول
کتاب فرمول؛ قوانین جهانی موفقیت اثر آلبرت لزلو بارابسی است که دیدگاه کاملا متفاوتی به موضوع موفقیت دارد. لزلو بارابسی تلاش کرده است تا فرمولی برای موفقیت به دست آورد، آن هم با روش‌های علمی و آماری، دقیقا شبیه سایر تحقیقات علمی و اقتصادی و ...

درباره کتاب فرمول

بارابسی حرفهایی فراتر از کتاب‌های رایج خودیاری و موفقیت برای گفتن دارد. حرفهایی که نه تنها نشنیده‌ایم، بلکه اغلب بر خلاف خرد رایجی است که میشناسیم...قوانین علمی تغییرناپذیرند؛ یعنی ‌نمی‌توان آن‌ها ‌‌‌را براساس اهداف خودمان، بازنویسی کرد. در عوض، می‌توانیم از آگاهی خود نسبت به آن‌ها ‌‌‌استفاده کنیم تا از انتخاب‌های آتی خود مطلع شویم و از دنیای خود بهره ببریم. چنین چیزی در رابطه با قوانین موفقیت، صدق می‌کند. ‌نمی‌توانیم آن‌ها ‌‌‌را تغییر دهیم؛ اما می‌توانیم آن‌ها ‌‌‌را برای ارزیابی اینکه چه موقع عملکرد برای موفقیت مناسب است و چه موقع مناسب نیست، به کار بگیریم.

او در این کتاب علاوه بر این که پنج قانون ثابت موفقیت را با مثال‌ها و مصداق‌هایش بازگو می کند، در بخش نتیجه‌گیری کتاب داستان موفقیت یک نابغه بزرگ یعنی آلبرت انشتین را نتوضیح می‌دهد و نقش پنج قانون ثابت موفقیت را در زندگی درخشان او می سنجد

وقتی با ابزارهای علمی پرده از راز موفقیت برمی‌داریم و آن را ‌تجزیه‌ و تحلیل می‌کنیم، می‌آموزیم که چه چیزی را می‌توانیم و چه چیزی را ‌نمی‌توانیم ببینیم. از همه مهم‌تر اینکه می‌توانیم این قوانین مختلف را به ترتیب برای تقویت نتایج به کار گیریم و از این دانش می‌توانیم برای تشریح داستان‌های موفقیت درباره خودمان استفاده کنیم و از مکانیزم‌های فعال در زندگی افرادی که آن‌ها ‌‌‌را تکریم می‌کنیم، پرده برداریم.

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
خواندن کتاب فرمول را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کسانی که در زندگی به‌دنبال موفقیت هستند پیشنهاد می‌کنیم

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
بخشی از کتاب فرمول

برخی افراد ذاتا استعداد ساخت پیوندهایی معنادار را دارند. اما من اینجوری نیستم. در مورد من، شبکه‌سازی مهارتی بود که باید یاد می‌گرفتم. مجبور بودم روی آن خیلی کار کنم؛ تلاشی آگاهانه که در سنت لوئیس شروع شد. البته ‌نمی‌دانستم که آن سفر اولین درس عملی من درخصوص راهکارهایی بود که باعث موفقیتم می‌شوند. عملکرد به تنهایی کافی نبود. اگر می‌خواستم کار من اثری داشته باشد، ‌نمی‌توانستم از افرادی صرف‌نظر کنم که لازم بود از تحقیق من مطلع شوند. اگر می‌خواستم باعث پرورش موفقیت دیگران شوم، باید صادقانه دستاوردهای آن‌ها ‌‌‌را تحسین می‌کردم. من در هر دو طرف این «فرمول» شرکت کردم؛ هم فردی و هم جمعی. این بده‌وبستان چیز است که از موفقیت ما حمایت می‌کند و در نهایت تعیین کننده سرنوشت ماست.

این طرز فکر، تاییدی بدبینانه بر «شبکه‌سازی» در ساده‌ترین و سطحی‌ترین مفهوم کلمه نیست. اگر موفقیت من به صورت جمعی و نه فردی تعیین می‌شود، آنگاه می‌توان پنداشت که عملکرد، استعداد و علاقه من مهم نیستند. تمام کاری که لازم است انجام دهم این است که به افرادی مناسب برسم و به آن‌ها ‌‌‌بگوییم که دقیقا چه چیزی می‌خواهند بشنوند و موفقیت من همانند یک گلوله برفی به چرخش در می‌آید و بزرگ و ‌‌بزرگ‌تر می‌شود. اما طبق قانون سوم، این رویکردتان به شما چیزهای زیادی اعطا می‌کند. اگر می‌خواهید در دراز مدت برنده باشید، عملکرد اجتناب‌ناپذیر است. محصول شما باید کاملا شایسته و رقابتی باشد.

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3