- Sep
- 1,080
- 5,381
- مدالها
- 5
انواع نان
جالب است بدانید که هنوز هم مردم ازبکستان نان را داخل سبدی گذاشته و بر روی سر خود حمل میکنند و این کار را نشانه احترام به نان میدانند.در ازبکستان دو نوع نان معروف وجود دارد که نام آنها نان معمولی و نان جشنی است: نان معمولی را در آب مخلوط کرده و سپس آن را با سدنه میپوشانند. نان جشنی نیز از خمیر لایهای و با افزودن چربی گوسفند به آن درست میشود.یکی دیگر از خوراکیهایی که در میان مردمان ازبکستان حائز اهمیت است سوپ است. از محبوبترین سوپها در ازبکستان، ماستاوه و شوروا نام دارد. اغلب سوپها در ازبکستان از ترکیب هویج، چغندر، پیاز و سبزی تهیه میشود.حلوا یکی دیگر از لذیذترین خوراکیهای ازبکستان است که تنوع بسیار زیادی در این سرزمین دارد. جالب است بدانید که حدود 50 نوع حلوا در ازبکستان تهیه میشود. آرد گندم، قند با گردو و یا سدنه از مواد اصلی تمامی حلواهای این سرزمین به شمار میرود.علاوه بر تمامی خوراکیها و غذاهایی که تا اینجا ذکر نمودیم، نوشیدنیها و میوههای خشکشده ازبکستان نیز بسیار طعم دلنشینی دارند
جالب است بدانید که هنوز هم مردم ازبکستان نان را داخل سبدی گذاشته و بر روی سر خود حمل میکنند و این کار را نشانه احترام به نان میدانند.در ازبکستان دو نوع نان معروف وجود دارد که نام آنها نان معمولی و نان جشنی است: نان معمولی را در آب مخلوط کرده و سپس آن را با سدنه میپوشانند. نان جشنی نیز از خمیر لایهای و با افزودن چربی گوسفند به آن درست میشود.یکی دیگر از خوراکیهایی که در میان مردمان ازبکستان حائز اهمیت است سوپ است. از محبوبترین سوپها در ازبکستان، ماستاوه و شوروا نام دارد. اغلب سوپها در ازبکستان از ترکیب هویج، چغندر، پیاز و سبزی تهیه میشود.حلوا یکی دیگر از لذیذترین خوراکیهای ازبکستان است که تنوع بسیار زیادی در این سرزمین دارد. جالب است بدانید که حدود 50 نوع حلوا در ازبکستان تهیه میشود. آرد گندم، قند با گردو و یا سدنه از مواد اصلی تمامی حلواهای این سرزمین به شمار میرود.علاوه بر تمامی خوراکیها و غذاهایی که تا اینجا ذکر نمودیم، نوشیدنیها و میوههای خشکشده ازبکستان نیز بسیار طعم دلنشینی دارند