جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه قاتلان سریالی ایرانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط ایران.بانو با نام قاتلان سریالی ایرانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 450 بازدید, 7 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع قاتلان سریالی ایرانی
نویسنده موضوع ایران.بانو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ایران.بانو
موضوع نویسنده

ایران.بانو

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,447
3,356
مدال‌ها
2
چند تن از قاتلان سریال ایرانی معرفی می گردد

* تعریف قاتل سریالی: به شخصی گفته می شود که 3 نفر یا بیشتر را به قتل برساند.این قتل ها طی بازه زمانی بیش از 1 ما اتفاق می افتند. و بین قتل ها یک دوره زمانی قابل توجه وجود دارد و این شخص معمولا از سلامت روانی برخوردار نیست( برخوردارم باشه بعد انجام اونهمه قتل روانی و روان پریش میشه !!)

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

ایران.بانو

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,447
3,356
مدال‌ها
2
مهین قدیری

قاتل سریالی زن ایرانی

نام مهین قدیری

زاده 1356 خورشیدی
در گذشت 29 اذر 1389 (33 سال)
علت مرگ اعدام (قاتل سریالی)
مجازات مرگ

جزییات

قربانیان زنان میانسال(5 زن و 1 مرد)
کشور ایران
ایالت شهر قزوین
نحوه قتل وی با پرسه زدن در اطراف زیارتگاهای قزوین ,زنان مسن را که در سروگردنشان زیور الات و طلا داشتند ,شناسایی و به بهانه رساندنشان به خانه انهارا سوار میکرد (رنوی زرد رنگ معروفش) و به انها ابمیوه ی مسموم میداد و خفه شان میکررد

انگیزه مشکلاتو تنگناهای مالی
دستگیری فرار موفق پیرزنی 60 ساله

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

ایران.بانو

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,447
3,356
مدال‌ها
2
هوشنگ امینی

نام هوشنگ امینی
معروف قاتل کلاه نمدی
زاده قاتل دهه چهل
درگذشت هوشنگ بسیار ارم به پای چوبه دار رفت (میدان توپخانه) و اوا دارای صدای خوبی بود و در زمان اجرای حکم شروع به خواندن غزل هایی کرد و پس از خواندن عده ی زیادی را تحت تاثیر قرار داد .....و جنازه اش بر بالای دار ماند تا درس عبرتی برای دیگران شود
علت مرگ اعدام
قربانیان اعتراف به 23 قتل (هیچوقت اولین قتل او مشخص نشد و تعدادی از جنازه ها نیز هچوقت کشف نشد و جنایت های زیادی از او باقی ماند که هچوقت رازشان کشف نشد !!!
نحوه قتل قربانیان دست و پا بسته و مجروح و مورد ازار و اذیت قرار گرفته و سر بریده! (زنان و مردان جوان)
به قتل مستشار اقتصادی المانی لانگ نیز اعتراف کرده

کشور ایران
ایالت ورامین
انگیزه او در روزنامه گفته بود خوانندگان عزیز من تاکنون 7 نفر را سر بریدم و تا اخر عمر همین کار من است برای اینکه...دلم می خواهد زنده بمانم ..و آه دلم را از اینها بگیرم
دستگیری در اثر تفریح اخر هفته یکی ژاندارم کشف و در خانه خواهرش در یک صندوق

آخرین ویرایش:
  • تعجب
واکنش‌ها[ی پسندها]: mobina01
موضوع نویسنده

ایران.بانو

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,447
3,356
مدال‌ها
2
حسن اورنگی

نام حسن اورنگی
زاده قاتل 1328
درگذشت حسن فکر نمی کرد که به اعدام محکوم شود
علت مرگ اعدام...همدست او 15 سال حبس
قربانیان اعتراف به قتل 14 زن
نحوه قتل بعد از دست درازی و ازارو اذیت زنان دستمال یا روسری به دور گردن پیچیده و خفه شده اند
کشور ایران
ایالت مشهد
انگیزه اعتراف کرد که می خواست شهر را از وجود فساد پاک کند و به همین خاطر انهارا کشته است و این کار به خاطر ان بوده که زنان خیابانی را از میان بردارد
دستگیری زنی به نام گل تابان به کلانتری مراجعه کرد و گفت: وقتی در حال خارج شدن از دروازه بودم فردی به نام حسن قصد زورگیری داشت و من هیچ پولی ندادم و او مرا بروی زمین انداخت و قصد دست درازی داشت که دختری به نام زهرا داد و فریاد کرد و او گریخت و در فردای همان روز با این سر نخ حسن دستگیر شد

موضوع نویسنده

ایران.بانو

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,447
3,356
مدال‌ها
2
محمد بسیجه

نام محمد بسیجه (بیجه)
زاده 1364 خورشیدی(تربت حیدریه,خراسان)
درگذشت 26 اسفند 1383(پاکدشت ,تهران)
علت مرگ اعدام
دیگر نام ها خون اشام صحرا ,هیولای پاکدشت,قاتل نجات بخش
سابقه کیفری دست درازی جنسی ,ادم ربایی,اقدام به قتل,مخفی کردن جسد,اعمال نکرو فیلیا ,پدوفیلیا و مثله کردن
مجازات مرگ
فرارکرده 5 خرداد 1382-24 اسفند 1382- 16 فروردین 1383- 9 مهر1383-

جزییات

قربانیان 27 کودک را کشت و دست درازی کرد
کشور ایران
ایالت شهر پاکدشت
زندگی ,انگیزه او اعتراف کرد خود در کودکی 3 بار مورد دست درازی جنسی قرار گرفته و در ازدواج شکست خورده بود و قصد انتقام گیری از جامعه را داشته
دستگیری او گفته بود استحقاق حکم اعدام را ندارم
اعدام پس از اعدام هیچ یک از اعضای خانواده اش جسدش را تحویل نگرفتند و جسد او در خفا و سکوتی کامل در مکانی نامشخص دفن شد

آخرین ویرایش:
  • تعجب
واکنش‌ها[ی پسندها]: mobina01
موضوع نویسنده

ایران.بانو

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,447
3,356
مدال‌ها
2
اصغر قاتل

نام علی اصغر بروجردی
زاده 1272(بروجرد- ایران)
درگذشت 6 تیر 1313
علت مرگ اعدام به جرم دست درازی و قتل
دیگر نام ها اصغر قاتل . اولین قاتل سریالی ایران
مجازات اعدام

جزییات

قربانیان 33 پسر خردسال و نوجوان (25 پسر در عراق و 8 پسر در ایران)
کشور عراق و ایران

زندگی و انگیزه

درعراق با فروش تنقلات به پسران کودک و نوجوان با انان طرح دوستی میریخت و انان را به خلوت می کشاند و مورد ازارو اذیت قرار میداد و نخستین بار در سن 14 سالگی دستگیر شد ...اما کمی سن وی باعث ازادی او شد و او دوباره به این کار روی اورد و به 9 سال حبس محکوم گردیدو بعد از ازدی به دلیل همین شکایات تصمیم گرفت بعد از دست درازی پسران را بکشد و پس از مشاهده شدن توسط یه کودک عراقی به ایران گریخت و 8 پسر را در ایران را مورد دست درازی قرار داد و به قتل رساند

نحوه قتل بعد از دست درازی کوکان را سر میبرید

اعدام او ابتدا شوخ و سرحال بود اما با دیدن طناب دار درهم شکست و بنابر اظهارات حاضران گفت در صورت ازادی دو گوسفند نذر خواهد کرد!!! و او پس از فراخوانده شدن به سمت دار با اعتراض گفت: من چند ولگرد مجهول الهویه را کشتم ...شما من را به خاطر ان میکشید ؟!

و اصغر پیش از اعدام می گوید

بنده در تمام عمر ارزویم این بود که سرم را بر فراز ببینم و دیگران را زیرپا ...خب حالا,طناب دار را که بالا بکشند به ارزویم رسیدم و بنابرین رضاشاه دستور می دهد که وی را وارونه دار بزنند و سنگ بزرگی را نیز با ریسمان به گردنش بسته و او را از پاهایش اویزان کردند

موضوع نویسنده

ایران.بانو

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,447
3,356
مدال‌ها
2
مجموعه برداشت خودم

من وقتی درمورد این قاتلان تحقیق میکردم متوجه یه ویژگی مشترک بین همشون شدم ...اونم خانواده بود
و من بیشتر از این قاتلان از خانوادشون بدم میاد...خانواده ای که بدون اینکه لیاقت بچه داشتن رو داشته باشن بچه اوردن و خود بچه رو زجر و عذاب دادن و باعث شدن که اون بچه ها وقتی بزرگ شدن دست به چنین قتلایی بزنن...تمام این قاتلایی که گفتم هیچکدوم خانواده درستی نداشتن و اصغر خانوادش راهزن و قاتل بودن محمد بسیجه مادر نداشت پدرش حتی می خواست بکشدش و اون حتی عالاقه زیادی به درس خوندن داشت ولی همون خانوادش که طردش کردن نزاشتن هوشنگ امینی که مادرش کول پدرش خلافکار و برادراش مواد فروش و مهین قدیری که مادرش باعث شد که دخترش دست به چنین کارهایی بزنه .........همه این افراد مورد ظلم خانواده بعد جامعه قرار گرفتن درصورتی اگه بهشون توجه میشد اگه خوب تربیت میشدن از همه جا طر نمی شدن شاید خواننده و نخبه و....میشدن

و نکته اخر اینکه دیدم افرادی رو که با خوندن جملات اخر اینها میگن کار اشتباهیم نکرده خب زنای فاسد و خیابونی رو کشته دیگه ....با عرض تاسف درباره ی این ادم ها باید بگم که این جملات و اگر این افراد زدن تنها و تنها توجیهی بوده که قبل از مرگ از کار خودشون کردن یه جورایی می خواستن اون ناسازگاری بین باورهایی رو که داشتن و با اعمالشون از بین ببرن و این ها تنها و تنها یک بهونه است و نه چیزی بیشتر اونا فقط می خواستن کارشونو درست جلوه بدن و یه جورایی خوشون مردم رو قانع کنن....اما نباید فراموش کنیم که ما همه انسانیم ..فقط انسان ...و خدا نیستیم که تشخیص بدیم ادمی حق زندگی داره یا نداره یا قضاوت کنیم و خودمون تصمیم بگیریم و حکم صادر کنیم ...و یه انسان تو هر لحظه و تو هر دقیقه از عمرش باید اینو به خودش یاداوری کنه و بگه خدایی بالاسرم هست!
و حالا چندی از جملات معروف ان هارا قبل از مرگ مرور میکنیم

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

ایران.بانو

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,447
3,356
مدال‌ها
2
مهین قدیری

انها دیگر نوه و نتیجشان را دیده اند و چشمشان به دنبال دنیا نیست !خانم هایی که ویترین طلا فروشی هستند و به عنوان یک ویترین زنده و سیار و با طلاهای اویزان کرده به خودشان دل کسانی را که ندارند را می سوزانند

هوشنگ امینی

وقتی قربانیان خود را دست بسته سر می بریدم انها دم مرگ به خر خر می افتادند و من از جان کندن انها لذت می بردم

حسن اورنگی

او در وصیتنامه اش درخواست کرد که جسدش را در بالاترین نقطه شهر دفن شود تا مردم همیشه اورا به یاد اورند

محمدبسیجه

من از بچگی تحت ظلم بودم و وقتی زندگی ام را با دیگران مقایسه میکردم به ناچار دست به چنین اعمال زدم

اصغر قاتل

اینها یک عده بی پدر و مادر هستند که بی سروپا و خوشگل اند و وقتی ریش انها در امد دزدی میکنند !!من با اینها دشمنی دارم !!این ها دشمنان مملکت هستند و به این جهت انهارا کشته ام ....اینجاهم که امدم , دیدم در اینجاهم هستند و انهارا میکشتم!!

بالا پایین