اسم رمان: قاتل نامعلوم، از دو کلمه تشکیل شده و مفهوم خوبی داره باعث میشه خواننده کنجکاو بشه برای فهمیدن جریان قاتل ولی یه طورهایی لو دهنده هم هست، اینکه نامشخص و اینها...
ژانر: دو ژانر معمایی و جنایی با سیر رمان تناسب داره.
خلاصه: خلاصه داستان رو لو میده و نمیذاره که شروع گیج کنندهای داشته باشه، همین ابتدا خواننده میفهمه که داستان از چه قراره و نقشهای اصلی چند نفرن و آزار و اذیت شدنشون توی جنگل به دست یه آدمه نه ارواح و این چیزها.
مقدمه: مقدمه هم مثل خلاصه لو دهنده هست و خیلی کوتاهه و به نظرم مناسب نیست. با یه ایمیل داستان شروع میشه و... بهتره اینها رو در روند داستان نام ببرید که کشمکش بیشتری در رمان پیدا و بشه و برای خواننده جذاب باشه، اینطوری خواننده تنها چیزی که براش اهمیت داره فهميدن شخص قاتله وقتی اینها رو در خلاصه و هم مقدمه گفتید خواننده با خوندن این دوتا تقریباً تا به یه جایی از سیر رمان پی میبره.
جلد: با ژانر معمایی همخوانی داره ولی جنایی نه.
شروع رمان: به نظرم میتونست جذابتر باشه و نه اینکه همین اول بفهمن مشکلاتی که براشون پیش میاد بهدلیل خانوادههاشون ولی اشاره کردن و به نیما مبهم گذاشتن داستانش خوب بود.
سیر رمان: روند داستان خیلی سریع پیش میره و بهتره با اتفاقات همه چیز و دربارهی اعضای خانواده و این چیزها شرح داده شه و توی مونولوگها این توصیفات انجام نشه اینطوری هم کشمکش بیشتری توی رمان هست. از زبانهای زیادی رمان رو توصیف میکنی و این یه مقدار خسته کنندهست.
بعضی از قسمتها میتونی فعلهای بهتری استفاده کنی مثل:
سوسن خانوم کامی رو بغل کرد و شروع کردن به گریه کردن. زیاد جالب نیست از دو تا فعل کردن تو یه جمله استفاده کنی مثلا میتونی بگی سوسن خانوم کامی رو بغل کرد و زد زیر گریه. توصیفات خیلی کمی داری و بیشتر با دیالوگها رمان رو پیش میبری مثلاً بعضی جاها اصلاً نواها رو توصیف نکردی یا بعضی مکانهایی که توصیفشون نیازه مثل توصیف شکنجگاه توی عکس.
سطرهای پارتها استاندار نیست و کمن سطرهای باید بین ۴۰ تا ۶۰ خط گوشی باشن.
اشکالاتهای نگارشی زیادی توی رمان پیدا میشه مثل:
دخترا.. دخترها
بی صاحابش.. بیصاحابش
پاک.. پاکت
تو ضیح.. توضیح
عکسارو.. عکسها رو
مرسی عزیزم بابت وقتی که گذاشتی و رمان رو خوندی. حتما رعایت میشه جانم.
بعضی از چیزهایی که گفتی توی فصل اول بوده.
الان همه فکر میکنن قاتل نیماست ولی نه قراره شوکه کننده باشه.
شکنجه گاه رو توصیف نکردم چون قراره اون شکنجه گاه رو از نزدیک ببینن بعد میخوام توصیفش کنم. روند داستان چون خیلی طولانی قراره باشه دارم زود پیش میبرم.
و واقعا خیلی خوشحال شدم بابت وقتی که گذاشتی خوندیش♥️