جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

خبری قاضی صلواتی: مجازات کشیدن سلاح به قصد جان و مال مردم اعدام است

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار فرهنگی و اجتماعی توسط DELVAN. با نام قاضی صلواتی: مجازات کشیدن سلاح به قصد جان و مال مردم اعدام است ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 641 بازدید, 19 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار فرهنگی و اجتماعی
نام موضوع قاضی صلواتی: مجازات کشیدن سلاح به قصد جان و مال مردم اعدام است
نویسنده موضوع DELVAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELVAN.
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
شاکی دیگری در خصوص نحوه سرقت تلفن همراهش گفت: ساعت 22:30 دقیقه در حال بازگشت از محل کار به خانه بودم که دیدم دو نفر موتور سوار من را تعقیب می‌کنند، ترسیدم و تلفن همراهم را داخل کیف گذاشته و کیفم را محکم گرفته بودم.

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
وی افزود: وارد ایستگاه اتوبوس سرسبز شدم، موتورسوارها هم من را رد کردند و رفتند که همان لحظه تلفنم‌ زنگ خورد همین که خواستم جواب دهم، دیدم همان موتورسوارها که پشت ایستگاه پنهان شده بودند، تلفن همراهم را سرقت کردند.

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
در ادامه جلسه دادگاه چندین نفر دیگر از شکات نیز با حضور در جایگاه بیان کردند که به وسیله سلاح سرد قمه تلفن‌های همراهشان توسط متهم به سرقت رفته است و از ریاست جلسه دادگاه اعمال اشد مجازات علیه متهم را تقاضا کردند.

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
در ادامه جلسه قاضی صلواتی از متهم خواست تا با حضور در جایگاه از اتهامات وارده نسبت به خود دفاع کند.

قاضی صلواتی خطاب به متهم گفت: اتهام شما محاربه از طریق کشیدن سلاح سرد به قصد بردن اموال مردم و ایجاد ناامنی و همچنین سرقت مقرون به آزار است، از اتهامات خود چه دفاعی دارید؟

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
متهم ضمن معرفی خود مدعی شد؛ شکات را نمی‌شناسد که قاضی خطاب به وی گفت: تمام شکات در مواجهه حضوری در دادسرا جنابعالی را شناسایی کرده‌اند، همچنین فیلم‌های ارتکاب سرقت‌های شما موجود است!

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
در ادامه جلسه دادگاه، قاضی سؤالاتی را از متهم نحوه انجام سرقت‌ها را پرسید و وی نحوه انجام سرقت‌های خود و فروش اموال مسروقه با مشارکت همدستش را تشریح کرد.

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
پس از اخذ دفاعیات متهم، با اعلام قاضی صلواتی وکیل متهم با حضور در جایگاه از موکل خود دفاع و اظهارات خود را مطرح کرد.

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
در پایان جلسه نیز متهم مجدداً با دستور قاضی در جایگاه قرار گرفت و گفت: از اقدام و‌ اعمال مجرمانه‌ای که مرتکب شده‌ام، پشیمان هستم و تقاضای بخشش دارم.

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
قاضی صلواتی در این جلسه دادگاه به کسانی که اقدام به جرایم خشن و سرقت‌های مقرون به آزار می‌کنند و امنیت روانی جامعه را برهم می‌زنند هشدار داد: بر اساس ماده 279 قانون مجازات اسلامی، مجازات کشیدن سلاح به قصد جان، مال و ناموس مردم یا ارعاب آن‌ها به نحوی که موجب ناامنی در محیط شود، محاربه‌ خواهد بود و حکم محاربه نیز اعدام است.

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,986
24,782
مدال‌ها
6
قاضی صلواتی در پایان با اعلام ختم جلسه دادگاه بیان کرد حکم پرونده ظرف یک هفته آینده صادر و اعلام خواهد شد.

بالا پایین