جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب قصه‌های جیگیل‌ خان 3: جمع کنید بروید، من خیلی بزرگ شدم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط DLNZ با نام قصه‌های جیگیل‌ خان 3: جمع کنید بروید، من خیلی بزرگ شدم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 177 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع قصه‌های جیگیل‌ خان 3: جمع کنید بروید، من خیلی بزرگ شدم
نویسنده موضوع DLNZ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DLNZ
موضوع نویسنده

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
May
3,428
13,043
مدال‌ها
17
9371293771476551.jpg
معرفی کتاب قصه‌های جیگیل‌ خان 3: جمع کنید بروید، من خیلی بزرگ شدم

عباس قدیرمحسنی در کتاب قصه‌های جیگیل‌ خان 3: جمع کنید بروید، من خیلی بزرگ شدم، به دوران چهار تا هفت‌سالگی یک کودک می‌پردازد و اتفاقات بامزه‌ای که برایش رخ داده را روایت می‌کند. جیگیل خان حالا قوی‌تر و بزرگ‌تر شده ولی هنوز هم شیطنت‌های خاص خود را دارد و البته هنوز هم کلمات را اشتباه و جابه‌جا می‌گوید. محمدرضا دوست ‌محمدی تصویرسازی این کتاب را بر عهده داشته است.

درباره‌ی کتاب قصه‌های جیگیل‌ خان 3: جمع کنید بروید، من خیلی بزرگ شدم

جیگیل خان وارد چهارسالگی شده. او خیلی از این بابت خوشحال است و احساس خوبی دارد. او فکر می‌کند قوی است چون توانسته بر انواع مریضی‌ها پیروز شود و آن‌ها را شکست دهد. اما از طرف دیگر ناراحت است که چرا هر ویروسی در هر کجای دنیا به وجود می‌آید، باید اول به سراغ او بیاید و مریضش کند. جیگیل خان بااینکه احساس بزرگی می‌کند ولی هنوز هم شیطنت‌ها و بازیگوشی‌هایش را دارد. او به‌تازگی عاشق نقاشی شده، به خاطر همین هرجایی که گیر بیاورد شروع به نقاشی می‌کند؛ ازجمله روی دیوار اتاق خواهر و برادرش.

کتاب قصه‌های جیگیل‌ خان 3: جمع کنید بروید، من خیلی بزرگ شدم، نوشته‌ی عباس قدیرمحسنی بخش سوم از مجموعه‌ی قصه‌های جیگیل خان محسوب می‌شود. نویسنده در ادامه‌ی قصه‌های پیشین، این بار بر روی چهار تا هفت‌سالگی این شخصیت متمرکز شده و ماجراها و اتفاقات این دوران را روایت می‌کند. نکته‌ی قابل‌توجه این است که با وجود اینکه جیگیل بزرگ شده ولی هنوز هم لحن کودکانه‌اش را دارد و با همان زبان پر از غلط و بامزه‌اش قصه را بازگو می‌کند. نویسنده با این شیوه تلاش کرده هم به این شخصیت یگانگی بدهد و هم مواجهه‌اش با زندگی را ساده‌تر کند. چون جیگیل خان کودکی باهوش است که از همان بدو تولد می‌توانسته اطرافش را درک کند. این تناقض بین زبان و فهمش کمک کرده او تصورات و دریافت‌هایش را با زبانی ساده‌تر بگوید و مخاطب کودک بهتر با آن ارتباط برقرار کند.

مشخصات کتاب الکترونیک​

نام کتابکتاب قصه‌های جیگیل‌ خان 3: جمع کنید بروید، من خیلی بزرگ شدم
نویسندهعباس قدیرمحسنی
ناشر چاپیانتشارات پرتقال
سال انتشار۱۴۰۲
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات121
زبانفارسی
شابک978-622-274-278-2
موضوع کتابکتاب داستان کودک

بالا پایین