جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی قهرمان داستان چیست و چگونه احساساتش را برانگیزیم؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزش نقد توسط Tara Motlagh با نام قهرمان داستان چیست و چگونه احساساتش را برانگیزیم؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 168 بازدید, 24 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزش نقد
نام موضوع قهرمان داستان چیست و چگونه احساساتش را برانگیزیم؟
نویسنده موضوع Tara Motlagh
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Tara Motlagh
موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,395
مدال‌ها
7
اکثر داستان‌هایی که از آن‌ها به عنوان داستان ماندگار یاد می‌کنیم یک قهرمان دارد که به بروز احساساتش واکنش نشان داده‌ایم و از آنجایی که اطلاعات احساسی بهتر در حافظه ذخیره می‌شوند، آن‌ها را فراموش نکرده‌ایم. در این زمینه اتفاق‌هایی در داستان وجود دارد که به برانگیختن احساسات خواننده و قهرمان کمک می‌کنند. از دست دادن، قهرمان را ناراحت می‌کند و قبل از اتفاق افتادنش قهرمان را با ترس روبه‌رو می‌کند.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,395
مدال‌ها
7
به دست آوردن، به قهرمان احساس انگیزه می‌دهد و بعد از رسیدن به هدف باعث احساس رضایت و خوشبختی می‌شود. طرد شدن از اجتماع به او احساس تنهایی یا شورش می‌دهد. مرتکب اشتباه شدن پس از دیدن عواقب به احساس پشیمانی می‌انجامد. تمامی این اتفاق‌ها باید در راستای کشمکش داستان باشند و صرفا برای بازی با احساسات به کار نروند.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,395
مدال‌ها
7
ما انسان‌ها بیش از آن‌که حیوان ناطق و یا متفکر باشیم، موجودات احساسی هستیم. بیش از حد روی احساساتمان حساب باز می‌کنیم و اطلاعاتی که به واسطه احساسات در حافظه‌مان ذخیره شده باشد را سریع‌تر به یاد می‌آوریم. یک نویسنده به این قضیه آگاه است و سعی می‌کند از احساسات به عنوان یک تکنیک برای همراه کردن خواننده با داستان استفاده کند. چه کسی هم بهتر از قهرمان داستان که معمولا بیشترین میزان همذات پنداری با او شکل می‌گیرد.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,395
مدال‌ها
7
نویسنده احساسات قهرمان داستان را به جوش می‌آورد و خواننده را در دام این احساسات می‌اندازد. در این مقاله به چند تکنیک اساسی و مرسوم که می‌توان به کمک آن‌ها قهرمان داستان را احساسی کرد می‌پردازیم.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,395
مدال‌ها
7
قهرمان داستان چیست؟

در دنیای واقعی قهرمان چه کسی است؟ کسی که دوربین بیشتر روی اوست، تمام رقبا را کنار می‌زند و در آخر به تنهایی روی سکوی قهرمانی می‌رود. قهرمان داستان هم این صفات را دارد ولی با این تفاوت که مسابقه ورزشی در کار نیست.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,395
مدال‌ها
7
قهرمان داستان شخصیتی‌ست که خواننده به واسطه او وارد دنیای داستان می‌شود، در سرازیری مشکلات و کشمکش قرار می‌گیرد و به کمک انگیزه جلوی هر نیروی متضادی می‌ایستد تا به خواسته‌اش برسد. در این مسیر بارها می‌ایستد و به فکر فرو می‌رود، ارزش‌هایش را از نو می‌سازد و احساساتی می‌شود. در این فراز و نشیب‌هاست که شخصیت اول داستان به قهرمان تبدیل می‌شود.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,395
مدال‌ها
7
قهرمان داستان همواره در تکاپوست و وقتی از ماجراجویی دست می‌کشد که یا از دنیا رفته باشد یا به خواسته‌اش رسیده باشد.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,395
مدال‌ها
7
۱. قهرمان در سوگ از دست دادن و بدبختی

اولین باری که واقعا از صمیم قلب ناراحت شدید را یادتان می‌آید؟
برای من شاید حدود 25 سال پیش بود. 6 سالم بود و روز اولی بود که رفتم آمادگی. همه با خانواده‌هایشان آمده بودند و مراسم ابتدایی را در کنار هم برگزار کردیم ولی به یکباره وقتی فهمیدم که مادرم قرار است از من جدا شود و من تنها در یک محیط غریبه برای چند ساعت سر کنم، زدم زیر گریه و دنیا روی سرم آوار شد.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,395
مدال‌ها
7
گریه‌ام تمامی نداشت و تا روز بعد ادامه داشت تا این‌که مادرم به مدرسه آمد، مرا با یکی از بچه‌ها آشنا کرد و من با او دوست شدم. از آن به بعد دیگر خبری از گریه نبود. ولی از بخت بد من فردای آن روز دوستم غیبت کرد و دوباره همان آش و همان کاسه شد. این خاطره اولین موضوعیست که من از ناراحتی به خاطر دارم.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,395
مدال‌ها
7
فکر می کنم این اتفاق به ساده‌ترین و ابتدایی‌ترین شکل نقطه شروع 2 احساس برجسته است که ما در زندگی با آن سروکار داریم: ناراحتی و ترس!

بالا پایین