Atilla
سطح
0
مدیر آزمایشی تالار علوم اجتماعی و اخبار
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمانبوک
- Jan
- 1,058
- 3,529
- مدالها
- 2

سرمربی تیم ملی تنیس روی میز گفت: باید روند مدالآوری در بازیهای آسیایی را تکرار کنیم، اما نیازمند آن هستیم که آماده شویم و در تورنمنتهای مختلف شرکت کنیم و دغدغه حضور در تورنمنت را نداشته باشیم.
لطفاللهنسبی: وزیر قول کمک داد/ مدالآوریها باید تکرار شود
سرمربی تیم ملی تنیس روی میز گفت: باید روند مدالآوری در بازیهای آسیایی را تکرار کنیم، اما نیازمند آن هستیم که آماده شویم و در تورنمنتهای مختلف شرکت کنیم و دغدغه حضور در تورنمنت را نداشته باشیم.
جمیل لطفاللهنسبی سرمربی تیم ملی تنیس روی میز در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره نشست تخصصی فدراسیون این رشته جهت شرکت در بازیهای آسیایی 2026 ناگویا که با حضور احمد دنیامالی وزیر ورزش برگزار شد، اظهار داشت: جلسه خوبی بود و راجع به مشکلات پینگپنگ صحبت کردیم؛ اینکه اگر میخواهیم نتایج بهتری بگیریم و نیاز داریم که اعزامهای بیشتری هم داشته باشیم. من در این نشست جدول مقایسه در مورد تعداد اعزامها برای هر یک نفر از سه نفر برتر تیمهای مطرح در آسیا را ارائه کردم و مطالبی را راجع به متوسط تعداد اعزامهای بازیکنان تیمهای رقیبمان در بازیهای آسیایی 2026 ناگویا با ملیپوشان خودمان گفتم. عنوان شد که بازیکنان ما متوسط 9 اعزام به ازای هر بازیکن دارند، اما چین و ژاپن 22 اعزام و تیم نزدیک به ما یعنی قزاقستان 15 اعزام دارد. این بدان معناست که نیاز داریم بازیکنان بیشتر اعزام شوند تا بتوانیم رنکینگشان را ارتقا دهیم و با این تیمها رقابت کنیم و در همین باره درخواست کردیم حمایت مالی بیشتری صورت بگیرد