جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

خبری مجموعه اخبار ورزشی خارجی بیست و پنج آذر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار ورزشی خارجی توسط ~ArMaN~ با نام مجموعه اخبار ورزشی خارجی بیست و پنج آذر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 754 بازدید, 17 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار ورزشی خارجی
نام موضوع مجموعه اخبار ورزشی خارجی بیست و پنج آذر
نویسنده موضوع ~ArMaN~
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ~ArMaN~
موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,800
مدال‌ها
2
IMG_20221216_195028_988.jpg
⚽️ درصد محبوبیت دو فینالیست جام‌جهانی براساس نظرسنجی سایت ESPN

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,800
مدال‌ها
2
IMG_20221216_195316_068.jpg
⚽️ شکایت مراکش از داور بازی نیمه‌نهایی!

🔸 فدراسیون فوتبال مراکش رسما شکایت خود از سزار راموس، داور بازی نیمه‌نهایی برابر فرانسه را به فیفا تقدیم کرد. آن‌ها مدعی نادیده گرفته شدن ۲ پنالتی در این مسابقه هستند.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,800
مدال‌ها
2
جولان ویروس در اردوی فینالیست؛ ۳ بازیکن دیگر فرانسه هم افتادند!

به گزارش گل، کینگزلی کومان، رافائل واران و ابراهیما کوناته نیز به ویروس منتشر شده در اردوی فرانسه مبتلا شدند تا پس از دایوت اوپامکانو و آدرین ربیو، شمار بازیکنان بیمار فرانسه به عدد ۵ برسد.

اوپامکانو و ربیو به همین علت، که دیدیه دشان علت آن را شرایط تهویه مطبوع ورزشگاه‌ها دانسته بود، بازی نیمه‌نهایی مقابل مراکش را از داده بودند. اورلین شوامنی و تئو هرناندز نیز تمرین روز جمعه را به دلیل مصدومیت از دست دادند تا مشکلات دشان دو چندان شود.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,800
مدال‌ها
2
افشاگری اکیپ درباره رابطه دشان و بنزما:

رابطه دشان با بنزما به این دلیل که بنزما موقع بردن توپ طلا تشکر خاصی از دشام نکرد، خوب نیست. هم‌چنین بین اعضای تیم ملی فرانسه هم بازیکنانی هستن که به بنزما علاقه‌ای ندارن

بنزما این فرصت رو داشت تا برای دریافت مدال و حضور در جشن، به اردوی فرانسه بره اما چنین قصدی نداره‌. دشان هم درباره سوال خبرنگار درباره حضور بنزما تو تیم ترجیح داد جوابی نده و گفت سوال بعدی رو بپرسید.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,800
مدال‌ها
2
رونالدو به مادرید برگشت و در کمپ رئال استارت زد

رسانه اسپانیایی «relevo» نوشت: کریستیانو رونالدو چهار روز پس از حذف پرتغال از جام جهانی ۲۰۲۲، با کسب اجازه از باشگاه رئال مادرید امروز (چهارشنبه) در کمپ تمرینی «والدبباس» تمرینات انفرادی خود را انجام داد که این اقدام او باعث تعجب بسیاری از حاضران در محل شد.

رونالدو این روزها در خانه‌اش به مادرید برگشته تا ضمن انجام تمرینات برای حفظ آمادگی، پیشنهاداتش را بررسی کند که یکی از آنها النصر عربستان است.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,800
مدال‌ها
2
با کم‌شدن احتمال‌فرانسه؛ زیدان روی نیمکت برزیل؟

به گزارش OK Diario، فدراسیون فوتبال برزیل تمایل داره با زین‌الدین‌زیدان برای‌هدایت تیم‌ملی این کشور گفت‌وگو کند. پیش‌تر خبرنگاری برزیلی از تمایل CBF به حضور آنچلوتی روی نیمکت سلسائو خبر داده بود.

پیش از آغاز جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به نظر می‌رسید زیدان گزینه نهایی جانشینی دیدیه دشان در تیم ملی فوتبال‌فرانسه باشد اما طی روزهای‌اخیر احتمال ادامه حضور دشان تا پایان یورو ۲۰۲۴ قوت گرفته است.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,800
مدال‌ها
2
⚽️ دالیچ: مسی بسیار خوب ظاهر شد/ می‌خواهم به کار خود ادامه دهم

سرمربی تیم ملی کرواسی:
🔹بازی سختی بود. مسی عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داد و سهم بسزایی در کسب این پیروزی داشت. بد شانس بودیم. باید این بازی را فراموش کنیم و نهایت تلاش خود را به کار گیریم تا در بازی رده بندی به پیروزی دست پیدا کنیم.
🔹به بازیکنان گفتم سرشان را بالا بگیرند و به خود افتخار کنند. آنها باید روحیه و انگیزه خود را حفظ کنند. ما می‌توانستیم به مراتب بهتر از این ظاهر شویم اما این فوتبال است و گاهی اوقات همه چیز بر وفق مراد نیست. ما ناامید نمی شویم و به دیدار رده بندی فکر می‌کنیم.
🔹جام جهانی قطر پایان یک نسل از فوتبال کرواسی بود. بعضی از بازیکنان به خاطر سن و سال زیاد نمی توانند با تیم بمانند و بعد از یورو ۲۰۲۴ جدا می شوند.
🔹من نمی توانم به داوری اعتراض کنم و عملکرد داور را قبول می کنم هر چند که مشکلاتی وجود داشت.
🔹من با فدراسیون فوتبال کرواسی قرارداد دارم و به کار خود تا یورو ۲۰۲۴ ادامه خواهم داد.

موضوع نویسنده

~ArMaN~

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Aug
889
1,800
مدال‌ها
2
💠 یک گام تا جاودانگی مسی