جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران [مدعی مفتون] اثر«روژان کاربر انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط Tara Motlagh با نام [مدعی مفتون] اثر«روژان کاربر انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 302 بازدید, 10 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [مدعی مفتون] اثر«روژان کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع Tara Motlagh
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط روژان مهرزاد
موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,650
مدال‌ها
7
عنوان: مدعی مفتون
اثر: روژان
ژانر: عاشقانه، تراژدی
عضو گپ نظارت S.O.W(6)
خلاصه:ماهرو نمی‌توانست تسلیم سرنوشت شود؛ بی‌آن‌که برای زندگی کردن به کام خودش تلاشی کند. اما هیچ ک.س قدرت عرض اندام در برابر سرنوشت را ندارد. در تلاطم این کشمکش‌های پر آشوب عاجزانه مشتاق مرگ شد، ولی غریبه‌ای هم پیمان با زندگی، مدعی به دلبستگی و وابستگی بود، مهمان روزها و شب‌های سیاه شد. کوروسوی نور کم‌کم در زندگی هویدا شد ولی افسوس که هر نوری زاده‌ی امید نیست و هر نوری نوید مأمنی نیست.

لینک اثر

آسایش

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
300
2,548
مدال‌ها
2
سلام روژان عزیزم
رمانت واقعاً عالی شروع نسبتاً عالی داشت. رمانت جوری که خواننده رو بتونه جذب خودش بکنه و تا آخرش باهات باشه و بخوانش.
من خودم زیاد توی توصیفات خوب نیستم و نمی‌تونم چیزی بگم ولی خب توصیفات تو خوبن و ایرادات نگارشیت خیلی کم شدن و ان‌شاءالله یه روز بتونی بدون نقص بنویسی. همین‌جور عالی پیش برو روژان عزیز
موفق باشی گلم و قلمت پایدار 🌹🌼🌺

مدیر آزمایشی تالار زبان و هنر
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
گوینده آزمایشی
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Aug
417
1,136
مدال‌ها
2
سلام روژان عزیزم
رمانت واقعاً عالی شروع نسبتاً عالی داشت. رمانت جوری که خواننده رو بتونه جذب خودش بکنه و تا آخرش باهات باشه و بخوانش.
من خودم زیاد توی توصیفات خوب نیستم و نمی‌تونم چیزی بگم ولی خب توصیفات تو خوبن و ایرادات نگارشیت خیلی کم شدن و ان‌شاءالله یه روز بتونی بدون نقص بنویسی. همین‌جور عالی پیش برو روژان عزیز
موفق باشی گلم و قلمت پایدار 🌹🌼🌺
سلام و وقت بخیر ✨ ✨
خیلی از نظر دلگرم کننده‌ی شما ممنونم🙏🏻
شما به من خیلی کمک کردین و خیلی زحمت کشیدین اگر تونستم ایراداتم رو تا حد کمی از بین ببرم بخاطر اهمیت و لطف شماست.
خیلی ممنونم از راهنمایی و لطف بی‌دریغتون 🫶🥰

آسایش

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
300
2,548
مدال‌ها
2
سلام و وقت بخیر ✨ ✨
خیلی از نظر دلگرم کننده‌ی شما ممنونم🙏🏻
شما به من خیلی کمک کردین و خیلی زحمت کشیدین اگر تونستم ایراداتم رو تا حد کمی از بین ببرم بخاطر اهمیت و لطف شماست.
خیلی ممنونم از راهنمایی و لطف بی‌دریغتون 🫶🥰
خواهش می‌کنم دوست عزیز🫂
موفق و پایدار باشی☺️

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
گوینده آزمایشی
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Aug
417
1,136
مدال‌ها
2
متشکرم ✨ ❤️

لِئا.

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Sep
273
3,901
مدال‌ها
2
سلام عزیزم
امیدوارم حالت خوب باشه
شروع رمانت به گفته‌ی دوستان خوب بود و با شروع معما طور به جذب مخاطب کمک کردی.
حل معماهای شروع رو خوب داری پیش می‌بری ولی حواست باشه به طور ناگهانی همه‌ی اطلاعات رو به خواننده ندی یا زیادی توی خماری نزاری.
توصیفات خوبی داری و می‌تونی توی نوشتن هم نشون بدی.
اوایل رمان هست تا اینجا خیلی خوب بودی عزیزم ان شاءالله که جلوتر هم همین‌جور و حتی بهتر پیش بری که حتما همین‌طور میشه
برات آرزوی موفقیت می‌کنم
منتظر رمان بعدیت بعد از این‌که مدعی مفتون روی روال افتاد برات، هستم🌹🌹🧡

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
663
13,432
مدال‌ها
2
سلام روژان عزیزم.
گلم رمان شما پارت‌های اولیه رو طی میکنه. هنوز به کشمکش‌ها و نقطه اوج هیجان احتمالاً نرسیدیم.
نکته‌ای که همون ابتدا توجه من رو جلب کرد در خلاصه رمان بود که در چند سطر پایانی زیاد از فعل تکراری «شد» استفاده کردین و این یه جورایی اون ریتم و اهنگ خلاصه رو به‌هم ریخته. حتماً یک تجدید ویرایش انجام بدین.
رمزآلودی پارت‌های اولیه عالیه خواننده کنجکاو دونستن ادامه رمان میشه. اما من باز در پارت‌ها تکرار کلمات و پافشاری بر یک حال و احوال رو میبینم. مثلا در توصیف صحنه استفراغ خیلی تشبیه زیبایی به کار بردین اما واژه «عقده» در چند فاصله کوتاه سه بار تکرار شده.
عزیزم به نظر بنده توصیف یک روند احوالیات یکم از حوصله رمان رو برای خواننده خارج می‌کنه. خیلی سعی شده روی اون بدی حال شخصیت اصلی رمان پافشاری بشه. اما تشبیه‌ها عالین و این نشون دهنده قلم قوی شماست.
گل نازم براتون ارزوی موفقیت‌های چشم‌گیر و قلمی مانا دارم.🌹

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
گوینده آزمایشی
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Aug
417
1,136
مدال‌ها
2
سلام عزیزم
امیدوارم حالت خوب باشه
شروع رمانت به گفته‌ی دوستان خوب بود و با شروع معما طور به جذب مخاطب کمک کردی.
حل معماهای شروع رو خوب داری پیش می‌بری ولی حواست باشه به طور ناگهانی همه‌ی اطلاعات رو به خواننده ندی یا زیادی توی خماری نزاری.
توصیفات خوبی داری و می‌تونی توی نوشتن هم نشون بدی.
اوایل رمان هست تا اینجا خیلی خوب بودی عزیزم ان شاءالله که جلوتر هم همین‌جور و حتی بهتر پیش بری که حتما همین‌طور میشه
برات آرزوی موفقیت می‌کنم
منتظر رمان بعدیت بعد از این‌که مدعی مفتون روی روال افتاد برات، هستم🌹🌹🧡
سلام لئا جان مهربونم
ممنونم از نگاه قشنگت
حتما به نکته‌هایی که گفتین توجه میکنم و تمام تلاشمو می‌کنم از راهنماییتون استفاده کنم.
مثل همیشه کمک و توصیه‌ی شما خیلی برام ارزشمنده و هزاران بار تشکر کنم هم کمه🙏🏻
ممنونم از آرزوی قشنگت ☺️
امیدوارم بتونم به خوبی روی روال بندازمش🤓

آخرین ویرایش:
  • گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: لِئا.
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
گوینده آزمایشی
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Aug
417
1,136
مدال‌ها
2
سلام روژان عزیزم.
گلم رمان شما پارت‌های اولیه رو طی میکنه. هنوز به کشمکش‌ها و نقطه اوج هیجان احتمالاً نرسیدیم.
نکته‌ای که همون ابتدا توجه من رو جلب کرد در خلاصه رمان بود که در چند سطر پایانی زیاد از فعل تکراری «شد» استفاده کردین و این یه جورایی اون ریتم و اهنگ خلاصه رو به‌هم ریخته. حتماً یک تجدید ویرایش انجام بدین.
رمزآلودی پارت‌های اولیه عالیه خواننده کنجکاو دونستن ادامه رمان میشه. اما من باز در پارت‌ها تکرار کلمات و پافشاری بر یک حال و احوال رو میبینم. مثلا در توصیف صحنه استفراغ خیلی تشبیه زیبایی به کار بردین اما واژه «عقده» در چند فاصله کوتاه سه بار تکرار شده.
عزیزم به نظر بنده توصیف یک روند احوالیات یکم از حوصله رمان رو برای خواننده خارج می‌کنه. خیلی سعی شده روی اون بدی حال شخصیت اصلی رمان پافشاری بشه. اما تشبیه‌ها عالین و این نشون دهنده قلم قوی شماست.
گل نازم براتون ارزوی موفقیت‌های چشم‌گیر و قلمی مانا دارم.🌹
سلام بانو‌ی پر مهر انجمن.
ممنونم از نگاه پر دقت شما.
حتما تجدید ویرایش انجام میشه مرسی که تکرار مکرر کلمات رو بهم گفتین.
تلاش می‌کنم بهترش کنم و داستان رو از این روال خارج می‌کنم.
در پایان مرسی از نگاهتون و باید بگم که خیلی کمک بزرگی به من کردین و من همیشه قراره نکته‌های شما یه گوشه از ذهنم باشه و مدام ازشون استفاده کنم ☺️✨
بازهم ممنون از اینکه رمان رو خوندین.🙏🏻

؛Raha

سطح
0

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Aug
562
4,418
مدال‌ها
2
سلام عزیز🌹
خلاصه‌ی رمانتون کاملا به‌جا و مناسبه
مقدمه رو دوست دارم
شروع هم جذب کننده بود برام
برای توصیفات بهتر ( توصیفات همین الانشم خوبه) ولی برای بهتر شدن پیشنهاد میکنم از مترادف کلمات استفاده کنید تا خواننده از تکرار کلمات در توصیفات خسته نشه.
ایرادات نگارشی من خیلی کم به چشمم خورد که اونم تو ویرایش پایانی حتما بر طرف میشه
در کل بهتون خسته نباشید میگم و امیدوارم روز به روز تو قلم دست گرفتن شاد و موفق‌تر باشی❤️

بالا پایین