جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی مدلینگ | ایمی جکسون

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها توسط BALLERINA با نام مدلینگ | ایمی جکسون ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 109 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها
نام موضوع مدلینگ | ایمی جکسون
نویسنده موضوع BALLERINA
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BALLERINA
موضوع نویسنده

BALLERINA

سطح
6

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
6,904
15,671
مدال‌ها
11
موضوع نویسنده

BALLERINA

سطح
6

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
6,904
15,671
مدال‌ها
11
زاده: ۳۱» ژانویه ۱۹۹۲ سن (۲۵) دوگلاس، جزیرهٔ من
ملیت: بریتانیایی
سال‌های فعالیت: ۲۰۰۹–اکنون
پیشه: مدل، بازیگر

موضوع نویسنده

BALLERINA

سطح
6

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
6,904
15,671
مدال‌ها
11
اِیْمی جکسون (به انگلیسی: Amy Jackson) مدل و بازیگر بریتانیایی است.

از فیلم‌های او می‌توان به بازی در سینگ بله می‌گوید، ۲٫۰، او چه کسی است؟، خلافکار، فریکی علی، شهر مدرس، یک عاشق دیوانه بود، پسر طلایی، جرقه و رقص اشاره کرد.

موضوع نویسنده

BALLERINA

سطح
6

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
6,904
15,671
مدال‌ها
11
زندگی شخصی:
امی به عنوان بانوی اول سنین ۱۳ تا ۱۹ سال۲۰۰۹ شناخته شد.
امی جکسون اهل لیورپول انگلیس است. امی قبلاً لیورپول و بریتانیا نیز،انتخاب شده بود.
پدر امی، الن جکسون در رادیو بی‌بی‌سی فعالیت می‌کند.
الن می‌گوید: به امی افتخار می‌کنم وآرزو دارم حقوق بخواند و همچنین یک مدل در انگلیس باشد. اون طبق مصاحبه ای در بی بی سی اعلام کرد دوست داره بایه پسرخوشتیپ ایرانی طبرستان از خطه زرندین ازدواج کنه اما متاسفانه اون پسر دست رد به سویش زد اون پسر لقب مرد سیاه پوش به خودش اختصاص داده وآمی چندماهه که گوشه گیر و دپرس ازاین جواب منفی توضیحات ازسایت بی بی سی دنبال کنید.

بالا پایین