جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی مدلینگ سام اصغری

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها توسط ASHVAN با نام مدلینگ سام اصغری ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 272 بازدید, 8 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها
نام موضوع مدلینگ سام اصغری
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
بیوگرافی سام اصغری

سام اصغری متولد 12 اسفند 1372 در تهران ، مدل و بازیگر هالیوود می باشد
دانشجوی انصرافی رشته بورس از دانشگاه کالیفرنیا می باشد که بعد از دانشگاه وارد بدنسازی و پروروش اندام شد و حالا یک مدل و ورزشکار مشهور شده است
او با 188 سانتی متر قد و 87 کلیوگرم بعنوان مربی بدنسازی نیز فعال است

Screenshot_20211114-114020_Google.jpg

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
خانواده و مهاجرت

سام از پدری آمریکایی – ایرانی بنام «مایک» و مادر ایرانی بنام «فاطمه» در تهران متولد شد

نام واقعی او در شناسنامه حسام اصغری است و سه خواهر بزرگتر از خود دارد ، پدرش در 2 سالگی به آمریکا برگشت تا مقدمات حضور خانواده را فراهم کند.

به این ترتیب سام در سال 1380 وقتی 8 ساله بود به همراه مادر و خواهرانش به آمریکا مهاجرت کردند.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
ورزش از 12 سالگی

از کودکی آرزو تبدیل شدن به یک ستاره ورزشی را داشت به همین علت در 12 سالگی به باشگاه ورزشی لس آنجلس رفت و تا دانشگاه حرفه ای فوتبال بازی می کرد

از فوتبال تا کارگری

سام که مدتی در تیم فوتبال «نبراسکا» بازی می کرد به دنبال حذف از لیست این تیم، دچار افسردگی شد و مجبور شد برای گذران زندگی در یک بدنسازی کار کند

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
بدنسازی و مدلینگ

بعد از شش ماه کار در بدنسازی ، تصمیم گرفت بدن خود را هم بسازد

به همین خاطر سخت تمرین کرد تا اینکه به تناسب اندام رسید و با انتشار عکس هایش خیلی زود پیشنهاد های مدلینگ از برندهای مختلف به دستش رسید

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
عاشق بچه

بریتنی از ازدواج قبلی خود صاحب دو فرزند بنام های «جیدن» و «پرستون» است، سام هم بخاطر عشق و علاقه ای که به بچه ها دارد با آنها بسیار ارتباط خوبی دارد

بیشتر اوقات خود را صرف بچه ها می کند، با آنها به استخر می رود یا اینکه باهاشون اسکیت برد تمرین می کند

حیوان خانگی

این زوج که حالا حسابی بخصوص در ایران مشهور هستند از حامی حیوانات بوده و عاشق گربه هستند و در خانه نیز چندین بچه گربه دارند که از آنها نگهداری می کنند

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
شروع بازیگری

سام در سال 2019 در فیلم کمدی و رمانتیک «میتونی یه راز رو نگه داری» Can You Keep a Secret‌ اولین تجربه بازیگری خود در جلوی دوربین را بدست آورد

می خواهم شبیه تام کروز شوم

می خواهم در فیلم های بلاک باستر باشم ، می خواهم در سریال های تلویزیونی بازی کنم که روی نتقلیکس پخش می شوند و مردم آنها را دوست دارد

هدف نهایی من اینست که به بازیگر واقعا خوبی تبدیل شوم ، این روزها تمرینات رزمی زیادی انجام می دهم

کار با اسلحه و بدلکاری را پیگیری می کنم تا شبیه بازیگرانی چون «تام کروز» و «جیسون استنهام» شوم ، کار اکشن را خیلی دوست دارم

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
نقش ابر قهرمانه بازی می کنم

دوست ندارم بعنوان بازیگر نقش تروریست اهل خاورمیانه را بازی کنم ، دوست دارم به نخستین بازیگر خاورمیانه ای تبدیل شوم که نقش ابر قهرمانه را بازی می کند

پدرم خودش را فدا کرد

پدرم از قبل به آمریکا آمد و حسابی تلاش کرد تا مهاجرت ما انجام شود

پدرم مرد کاری و پرتلاشی بود ، او یک زندگی آسان در کشورمان را فدا کرد چرا که از نظر مالی وضعمان خوب بود اما برای زندگی کردن در اینجا ، او باید همه چیز را فدا می کرد و چندین جا کار می کرد تا ما بتوانیم مهاجرت کنیم

وقتی به اینجا آمدم ، من و پدرم یک اتفاق را با یک مرد دیگر در کالیفرنیای جنوبی اجاره کردیم و از آنجا به نوعی این زندگی را ساختیم و یک آپارتمان گرفتیم

بعد خواهرانم یکی یکی به اینجا مهاجرت کردند ، پس این فرایند چند سال طول کشید ولی خیلی خوشحالم که همه این اتفاقات افتاد

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
خواهران در خط مبارزه با کرونا

دو تا از خواهرانم در خطوط اصلی مبارزه با کووید هستند ، خواهرم مدی پرستار است و هر هفته بین 50 تا 60 ساعت در استادیوم داجر (محل واکسیناسیون) کار می کند

ورزش و تماشای فیلم

وقتی رو تردمیل تمرینات کاردیو 45 دقیقه ای یا یک ساعته انجام می دهم مدام در حال تماشای فیلم و سریال یا مطالعه هستم

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8