جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی مدلینگ محدثه هنرمند

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها توسط ASHVAN با نام مدلینگ محدثه هنرمند ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,817 بازدید, 6 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها
نام موضوع مدلینگ محدثه هنرمند
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,718
مدال‌ها
8
بیوگرافی محدثه حیرت

محدثه حیرت روز 20 دی سال 74 در شهر تبریز به دنیا آمده است ، لیسانس بازیگری و کارگردانی خود را از دانشگاه غیر انتفاعی نبی اکرم تبریز گرفته و اینک بازیگر است.

Screenshot_20211115-124421_Google.jpg

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,718
مدال‌ها
8
علاقه مندی ها

محدثه سه برادر داره ، به رنگ آبی علاقه داشته و می گوید حدود 90 درصد در زندگی ام خوش شانس هستم ، بازیگر مورد پسند او رویا نونهالی بوده و کارگردان اصغر یوسفی نژاد .

میگوید باید همیشه صحبت کنم و قادر نیستم مدت زیادی حرف نزنم .

بهترین روز زندگی اش روز عقد برادرش است .

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,718
مدال‌ها
8
گرافیک

محدثه می گوید طراحی ام خوب بود و دلم می خواست که گرافیک بخوانم ولی به اجبار مادرم در هنرستان بازیگری خواندم پس از گذشت دو سال دوره تئاتر را تجربه کرده و به دلیل بی علاقگی منشی صحنه شدم و در بعضی از پایان نامه ها هم دستیار بودم.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,718
مدال‌ها
8
زندگی شخصی

او تا به حال ازدواج نکرده است و مجرد است .

تحصیل در دانشگاه

حیرت سال 92 به دانشگاه میرود ، او در تئاتری به کارگردانی مهسا محمدی فرشید بازی میکند و پس از آن کارگردانی انجام میدهد .

فقط بازیگری

می گوید به سبب پرداختن به بازیگری از علاقه مندی های خود گذشته مثل موسیقی ، گرافیک و طراحی و می خواهد به این وسیله روی بازیگری اش متمرکز شود .

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,718
مدال‌ها
8
سینما

با وجود بی علاقه بودن او به بازیگری در سال 1395 در آموزشگاه بازیگری شکلک به اصرار دیگران تست بازیگری داده و برای بازی در فیلم اتاق تشریح انتخاب می شود .

بعدا ها اسم این فیلم به « ائو ( خانه ) » تغییر بافت و در جشنواره فیلم فجر سیمرغ زرین و سیمرغ بلورین بهترین فیلم و فیلم نامه را کسب کرد .

نقش مورد علاقه

محدثه دوست دارد که بیشتر نقش های منفی بازی کند ، و خیلی دلش می خواهد که در کارنامه هنری اش بازی در نقش یک لال را هم داشته باشد .

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,718
مدال‌ها
8
خانواده

می گوید در ابتدای کار مادرم بسیار حمایتم میکرد ولی الان پدرم نیز به او اضافه شده است ، پدر وی کارمند بازنشسته بانک است و در شروع کار وی مخالف بازیگری بوده زیرا خودش کار تئاتر انجام داده و عقیده اش بر این بوده که کار سختی است .

پاسیو

حیرت در سال 96 با کاری از « مریم بحرالعلومی » به نام « پاسیو » با شقایق فراهانی و بهناز جعفری همبازی می شود .

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,718
مدال‌ها
8