جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی مدلینگ مه‌لقا جابری

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها توسط ASHVAN با نام مدلینگ مه‌لقا جابری ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 107 بازدید, 4 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی مدلینگ‌ها
نام موضوع مدلینگ مه‌لقا جابری
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
بیوگرافی مه لقا جابری

مه لقا جابری متولد 27 خرداد 1368 در اصفهان، مدل است

فارغ التحصیل کارشناسی رشته تجارت از دانشگاه می باشد، او در دبیرستان از بچه های زرنگ بود و رشته ریاضی فیزیک خوانده است، او اصلا اهل مصاحبه و گفتگو از زندگی خود نیست

مهاجرت

مه لقا در یک خانواده 5 نفری بدنیا امده است و دوخواهر دیگر نیز دارد، مدرسه را در ایران گذرانده است و سپس به همراه خانواده به کشور آمریکا مهاجرت نموده اند

در حال حاضر او ساکن سن دیه گو کالیفرنیا در ایالات متحده آمریکا است.

Screenshot_20211120-084725_Google.jpg

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
کشف استعداد

خواهرش استعداد او را در حرفه مدلینگ کشف کرد به این ترتیب بود که از سال 88 مه لقا با طی کردن کلاس های مدلینگ وارد این شغل شد

چهره واقعی یا …

انتشار برخی از عکس های قدیمی وی مشخص میکند او برای زیبایی چهره خود دست به عمل جراحی زده است، عمل بینی و گونه شاید مشخص ترین آنها باشد

در خارج

در خارج از کشور مدتی با نام آیشا یونیک فعالیت کرد و بین دوستان خود به این نام شهرت یافته است او شباهت زیاد به آیشواریا رای بازیگری زن هندی دارد

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
باور زندگی شخصی

آن چیزی که بهش ایمان دارم من را خوشحال میسازد و آنچه را که نمیپسندم صادقانه از کنارش میگذرم من جوان هستم، معتقدم لذت یک دختر در عشق ، ازدواج یا روابطی دوستی دختر و پسر نیست.

من تنها به دوستی معتقدم و فکرم را برای رسیدن به اهدافم در زندگی و شاد بودن متمرکز کردم.

مغرور نیستم اما …

دختر مغروری نیستم اما زندگی به من آموخت تنهایی هم می توان شاد زندگی کنم کلوپ و پارتی و مواد مخدر را دوست ندارم و خود را از همه آنها دور میدارم

بهترین اوقات من زمانی هست که با بهترین دوستم بیرون میروم و باهم به نهار، خرید و سینما میرویم باید بگم من در دنیای خود زندگی میکنم من از آدمهایی که پشت سر دیگران صحبت میکنند بدم می آید و سعی میکنم از آنها دوری کنم

آدمهای مودب و صادق را دوست دارم، ادب و صداقت خیلی برای من مهم است

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
مشخصات ظاهری و ازدواج

مه لقا جابر 28 ساله به زبان انگلیسی و فارسی مسلط است 178 سانتی متر قد دارد و وزن او 57 کیلوگرم می باشد و هنوز ازدواج نکرده و با هیچ پسری دیده نشده است

علایق

پیتزا، آب نارگیل و سالاد غذای مورد علاقه او می باشد و اغلب اوقات فراغت خود را صرف اسب سواری، خرید، تماشای فیلم و انجام یوگا می کند

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8