جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درخواست ~..مشاوره عنوان رمان..~

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام ~..مشاوره عنوان رمان..~ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 2,117 بازدید, 55 پاسخ و 7 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع ~..مشاوره عنوان رمان..~
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط سایه مولوی
موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,765
32,207
مدال‌ها
10

بسمه هو
با سلام خدمت کاربران انجمن رمان بوک.
با توجه به افزایش روز افزون نویسندگان، انتخاب عنوان های به دور از کلیشه و جدید برای نویسندگان امری سخت شده و مانع نوشتن آثار ارزشمندتان می‌شود.
به همین دلیل کادر مدیریت کتاب تصمیم گرفته که برای کمک به شما عزیزان، تاپیکی ایجاد و در آن نه تنها مدیران بلکه کاربران دیگر نیز برای انتخاب اسم به شما کمک کنند!
برای درخواست، اطلاعات گفته شده را ارسال کنید و سپس کاربران و مدیران انجمن، در صورت داشتن اسم پیشنهادی به شما کمک خواهند کرد.

• عنوان فعلی اثر:
• ژانر اثر:
• خلاصه اثر:
•واژگان مدنظر شما:

| ارشد کتاب |

hadis.h

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Dec
10
19
مدال‌ها
2
عنوان فعلی اثر: تسکین
ژانر اثر: عاشقانه_روانشناسی
خلاصه اثر: قصه‌ی یک عشق که از نفرت ریشه میگیره و رشد میکنه. کسی که اومده انتقام علاقه‌ای که از طرف مادرش ازش سلب شده رو بگیره و اون عشق و تو چشم های دریایی یاس پیدا میکنه.
واژگان مد نظر: یک چیزی که به تسکین دهنده‌ی درد ربط داشته باشه. مثل التیام دادن_ پادزهر..

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
36
63
مدال‌ها
2
عنوان فعلی اثر: سوم شخص مفرد
ژانر: انتقامی تراژدی
خلاصه: یگانه و مهسا بعداز سینما توسط اشخاصی دزدیده میشن، این اشخاص با پدریگانه قبلاً دوستی داشتن و بهم خورده دوستیشون وازهمه مهم‌تر یک آشنایی غریبه این مسائل روبرنامه ریزی کرده

واژگان: یک چیزی که به حضور نفر سوم اشاره کنه

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,765
32,207
مدال‌ها
10
خلاصه اثر: قصه‌ی یک عشق که از نفرت ریشه میگیره و رشد میکنه. کسی که اومده انتقام علاقه‌ای که از طرف مادرش ازش سلب شده رو بگیره و اون عشق و تو چشم های دریایی یاس پیدا میکنه.
واژگان مد نظر: یک چیزی که به تسکین دهنده‌ی درد ربط داشته باشه. مثل التیام دادن_ پادزهر..
شفا بخش، التیام روح

Maryam Taheri

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
727
2,102
مدال‌ها
2
عنوان فعلی اثر:انتقام بچگیم
ژانر اثر:معمایی_عاشقانه_پلیسی
خلاصه اثر:ترنم که پلیسه برای انتقام پسرعموش وارد یک باند خلافکار میشه و هدفش اینکه سر کرده‌ی اون باندو عاشق خودش کنه تا بعد انتقامش رو بگیره و بفهمه با پسرعموش چیکار کردن.همین کار رو هم میکنه..اما بعدا مشخص میشه اون سرکرده(آراد)پسرعموی گمشده‌اشه...
واژگان مد نظر:من خودم عنوان "جای خای پر او" رو هم دوست دارم
در کل میخوام یه چیزی باشه که به انتقام ویا گمشدگی مربوط باشه.فرقی نداره..
ممنون میشم راهنمایی کنید

Faezeh.yvi

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
5
4
مدال‌ها
2
عنوان فعلی اثر:انتقام بچگیم
ژانر اثر:معمایی_عاشقانه_پلیسی
خلاصه اثر:ترنم که پلیسه برای انتقام پسرعموش وارد یک باند خلافکار میشه و هدفش اینکه سر کرده‌ی اون باندو عاشق خودش کنه تا بعد انتقامش رو بگیره و بفهمه با پسرعموش چیکار کردن.همین کار رو هم میکنه..اما بعدا مشخص میشه اون سرکرده(آراد)پسرعموی گمشده‌اشه...
واژگان مد نظر:من خودم عنوان "جای خای پر او" رو هم دوست دارم
در کل میخوام یه چیزی باشه که به انتقام ویا گمشدگی مربوط باشه.فرقی نداره..
ممنون میشم
انتقام عشق از عشق

Faezeh.yvi

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
5
4
مدال‌ها
2
واژگان مد نظر: یک چیزی که به تسکین دهنده‌ی درد ربط داشته باشه. مثل التیام

آرام بخشی از جنس دریا

بالا پایین