- Sep
- 659
- 1,150
- مدالها
- 2

پایگاه خبری فوتبالی - مدافع انگلیسی سیتیزنها در گفتوگو با خبرنگاران رسانهها درباره مسائل مختلفی صحبت کرده است.
به گزارش فوتبالی و به نقل از نشریه دیلی تلگراف، کایل واکر، مدافع کناری سمت راست تیم فوتبال منچستر سیتی انگلستان در گفتوگو با خبرنگار این نشریه انگلیسی صحبتهای جالبی را مطرح نموده است. این بازیکن انگلیسی و مؤثر منچستر سیتی در مهمترین بخشهای سخنان خود در رابطه با قهرمانیها و به دست آوردن جامها چنین میگوید: "به دست آوردن جام و قهرمان شدن کار سختی است. همیشه به بازیکنانی که در لیگ قهرمانان اروپا قهرمان شدند، نگاه میکنم و میگویم من هم میتوانم قهرمان شوم. وقتی برای اولین بار از پلههای ومبلی بالا رفتم تا جام کارابائو را در سال 2018 بردارم، آرامشبخش بود، اما من اعتیاد پیدا کردم."
مدافع راست قدرتی و تکنیکی سیتیزنها در ادامه صحبتهای خود در خصوص شرایط حضور در مسابقات فینال نیز چنین میگوید: "بدترین موقعیت و شرایط در فوتبال این است که در فینال باشی و تیم رقیب شکستت دهد و تیم حریف جام را بالای سر ببرد. من دوست ندارم برای کسانی که ما را در فینال بردند و جام را گرفتند، دست بزنم! شاید مردم بگویند این حرکت غیر ورزشی است. خب من این جا هستم تا برنده شوم. من عاشق شغلی هستم که دارم (بازیکن فوتبال)."
آخرین ویرایش توسط مدیر: