جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری مصاحبه جالب مدافع سیتیزن‌ها: برای رقیب برنده در فینال دست نمی‌زنم!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار ورزشی خارجی توسط aliasghar با نام مصاحبه جالب مدافع سیتیزن‌ها: برای رقیب برنده در فینال دست نمی‌زنم! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 305 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار ورزشی خارجی
نام موضوع مصاحبه جالب مدافع سیتیزن‌ها: برای رقیب برنده در فینال دست نمی‌زنم!
نویسنده موضوع aliasghar
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

aliasghar

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Sep
659
1,150
مدال‌ها
2
1649503918594.png
پایگاه خبری فوتبالی - مدافع انگلیسی سیتیزن‌ها در گفت‌وگو با خبرنگاران رسانه‌ها درباره مسائل مختلفی صحبت کرده است.

به گزارش فوتبالی و به نقل از نشریه دیلی تلگراف، کایل واکر، مدافع کناری سمت راست تیم فوتبال منچستر سیتی انگلستان در گفت‌وگو با خبرنگار این نشریه انگلیسی صحبت‌های جالبی را مطرح نموده است. این بازیکن انگلیسی و مؤثر منچستر سیتی در مهم‌ترین بخش‌های سخنان خود در رابطه با قهرمانی‌ها و به دست آوردن جام‌ها چنین می‌گوید: "به دست آوردن جام و قهرمان شدن کار سختی است. همیشه به بازیکنانی که در لیگ قهرمانان اروپا قهرمان شدند، نگاه می‌کنم و می‌گویم من هم می‌توانم قهرمان شوم. وقتی برای اولین بار از پله‌های ومبلی بالا رفتم تا جام کارابائو را در سال 2018 بردارم، آرامش‌بخش بود، اما من اعتیاد پیدا کردم."

مدافع راست قدرتی و تکنیکی سیتیزن‌ها در ادامه صحبت‌های خود در خصوص شرایط حضور در مسابقات فینال نیز چنین می‌گوید: "بدترین موقعیت و شرایط در فوتبال این است که در فینال باشی و تیم رقیب شکستت دهد و تیم حریف جام را بالای سر ببرد. من دوست ندارم برای کسانی که ما را در فینال بردند و جام را گرفتند، دست بزنم! شاید مردم بگویند این حرکت غیر ورزشی است. خب من این جا هستم تا برنده شوم. من عاشق شغلی هستم که دارم (بازیکن فوتبال)."

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
کایل واکر در انتهای صحبت‌های خود در ارتباط با هم‌تیمی و هم‌وطن خود یعنی فیل فودن نیز این چنین اظهار نظر می‌نماید: "در مورد فیل فودن، من احساس می‌کنم که او به فوتبال و قهرمانی اعتیاد پیدا کرده است و اگر همین‌جوری بازی کند و همین‌جوری ادامه دهد، به یکی از پرافتخارترین بازیکنان تاریخ انگلیس تبدیل خواهد شد."

بالا پایین