جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مصاحبه مصاحبه محمدرضا گلزار

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه بیوگرافی ها توسط ASHVAN با نام مصاحبه محمدرضا گلزار ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 401 بازدید, 11 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه بیوگرافی ها
نام موضوع مصاحبه محمدرضا گلزار
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
هند خوش گذشت؟

بله. خوب بود؛ تجربه جدید و جالبی بود.

پیش از این سفر به هند داشتید؟

– بله. یك بار در سال 82 بود كه به گوآ سفر كردم.

اما جامعه واقعی هند را نمی‌توان در گوآ پیدا كرد.

– خیر. چون گوآ یك منطقه توریستی است و با روح هند كمی متفاوت است. بمبئی یك تجربه جدید و عجیب برای من بود. بمبئی باعث شد احساس جدیدی به مردم هندوستان پیدا كنم.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: گیان
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
ایران و هند ریشه‌های فرهنگی مشترك زیادی با هم دارند. نظرتان در این باره چیست؟

– اگر دنبال ریشه مشترك می‌گردید باید بگویم در حال حاضر می‌توان این اشتراك را در زبان جست‌وجو كرد. زبان فارسی یكی از زبان‌های رسمی هندوستان است اما اشتراك دیگری بین ایرانی‌ها و هندی‌ها نمی‌توان پیدا كرد. مردم در هندوستان با یك اختلاف طبقاتی بسیار متفاوت در كمال آرامش در كنار هم زندگی می‌كنند و شما می‌توانید یك همنشینی زیبای اجتماعی را بین‌شان پیدا كنید؛

به عنوان مثال آمیتا باچان یا شاهرخ‌خان را با خانه‌های چند میلیاردی در كنار كسی كه زاغه‌نشینی می‌كند یا خودش را در دریا می‌شوید، می شود دید. آنها در جوار هم زندگی می‌كنند و به هم احترام می‌گذارند و بسیار مسالمت‌آمیز با یكدیگر تعامل دارند و به هم عشق می‌ورزند این چیزی بود كه من واقعا به آن غبطه خوردم.

با اینكه ما در سرزمینی زندگی می‌كنیم كه سراسر فرهنگ و قدمت است اما فقدان این همزیستی را در اینجا می‌توان به راحتی مشاهده كرد. ما از فرهنگ و تمدن 2500 ساله ادعایی خودمان هم خیلی دور شده‌ایم.

• تایید
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
ولی شما می‌توانید این دوست داشتن را به خوبی بین مردم هند ببینید. شاید اگر كسی در ایران به جایی برسد، عده‌ای از مردم به جای تشویق آن هنرمند، او را مورد تنفر هم قرار دهند. این یك واقعیت تلخ است كه شاید باورش برای‌مان كمی سخت است؛ مثلا من صحنه‌ای را در خیابان‌های بمبئی با آن جمعیت زیاد دیدم

كه دو ماشین با هم تصادف كردند اما به جای دعوا و بحث راننده‌ها از ماشین خود پیاده شدند و برخورد تندی نداشتند و صورت همدیگر را بوسیدند و سوار ماشین شدند و به راه خودشان ادامه دادند

چه عاملی در فرهنگ هندوستان وجود دارد كه این دوست‌داشتن بین مردم را سبب شده است؟

– عشق و آرامش در هر لحظه زندگی مردمان‌شان موج می‌زند و این موضوع برای من بسیار قابل احترام بود. وجود استرس‌های روزمره بین مردم ما شاید باعث این تفاوت شده باشد و یك‌سری اتفاق‌های دیگر كه از صبح كه چشم باز می‌كنیم درگیر آن هستیم.

• تایید
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
چقدر هنر در زندگی مردم هند تاثیر گذاشته است؟

– سینما یكی از ارکان اصلی زندگی آنهاست و هنرمند‌ها را در هر سطحی كه باشند بسیار دوست دارند. آنها حتی در مورد هنرپیشه‌های درجه 7 و 8 خود به خوبی و با عشق صحبت می‌كنند. مردم هندوستان آرزوهای خود را در سینما دنبال می‌كنند برعكس كشور ما كه برخی افراد برای خود منتقد و كارشناس هستند؛ مثلا بعضی مردم در خیابان پلیس می‌شوند و در سینما بهترین منتقد هستند

یا در موسیقی طوری نظر می‌دهند كه هر كسی نداند فكر می‌كند این افراد از بهترین‌ها در حوزه موسیقی هستند. من قبلا فكر می‌كردم مردم در شغل‌های خودشان بهترین هستند و شغل دوم‌شان نقد و قضاوت است اما اگر در حال حاضر از من بپرسی می‌گویم اینها در نظر دادن بیشتر استاد هستند و شغل اول‌شان قضاوت و نقد دیگران است.

• تایید
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
فضای مجازی هم به این موضوع دامن زده و باعث شده كه مردم ما بیشتر همدیگر را نقد كنند تا به هم كمك كنند؛ به عنوان مثال در كشور‌های دیگر آقای انریكه در فضای مجازی خود یك پست قرار می‌دهد و یك‌سری طرفدار دارد و یك‌سری دیگر منتقد می‌آیند خطاب به او نظرشان را می‌نویسند

اما در كشور ما مردم با هم دعوا دارند و در پیج یك هنرمند با هم بحث می‌كنند و گاهی اوقات دعوا‌هایی راه می‌افتد كه تعجب‌آور است و همگی نمونه آن را دیده‌ایم. این مشكلات باید ریشه‌یابی شود چون امكان دارد تنها یك دقیقه ذهن كسی را كه كامنت می‌گذارد به خود مشغول كند اما لطمه بزرگی به هنرمند وارد می‌كند

از فضای مجازی استفاده می‌كنید؟ فضای اینستاگرام چطور؟

– بله. من پیج رسمی در اینستاگرام دارم و چند فن‌پیج رسمی دیگر؛ این مشكلات مجازی هم از من دور نیستند و طرفداران مرا هم تحت تاثیر قرار می‌دهند. البته یك تیم هدایت شده در این فضا با هدف مشخص، تخریب انجام می‌دهد كه شناسایی شده و به زودی از طرف مجاری قانونی پیگیری خواهد شد

• تایید
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
به هر حال هر هنرمندی یك‌سری طرفدار و یك‌سری منتقد دارد كه البته اگر باعث رنجش برای كسی نشوند، حرف‌های‌شان را باید شنید. من از این شرایط ناراضی نیستم و طرفداران بسیار نازنین و فهمیده‌ای دارم كه یكی از بزرگ‌ترین شبكه‌های منظم طرفداری را شكل داده‌اند و من به آنها افتخار می‌كنم.

شاهرخ خان در فضای مجازی؟

ماجرای پیج آقای شاهرخ‌خان برای همه بسیار جذاب بود. تا زمانی كه من پیج اینستاگرامی ایشان را فالو نكرده بودم 900 هزار فالوئر داشت كه الان فكر می‌كنم بسیار زیاد‌تر شده است یا هر پست ایشان نهایتا 1700 كامنت داشت اما بعد از اینكه ایرانی‌ها جلب پیج او شدند، تعداد كامنت‌ها به عدد 24 هزار در پست جدید او رسید.

یك‌سری از طرفدار‌های ایرانی به فارسی به آقای شاهرخ‌خان ابراز محبت می‌کردند و یك‌سری دیگر به فارسی ناسزا گفته بودند؛ البته اگر از اینها بگذریم یك‌سری از ایرانی‌های فهیم آمده بودند و عذرخواهی كرده بودند. ما بیشتر از هر چیز دیگری نیاز به فرهنگسازی داریم

• تایید
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
در مورد دیگر فعالیت‌‌تان بگویید.

– فعالیت‌های مختلفی داریم از جمله به تازگی رستوران‌ انار را در اختیار دارم كه از آنجا مستقیم با مردم در ارتباط هستم. اینجا قبلا دایر بوده و مدیریت داخلی آن را حدود دو ماه است من برعهده گرفته‌ام و اكثر زمانم را آنجا می‌گذرانم

در مورد فعالیت‌های اجتماعی و بشردوستانه‌تان بگویید.

– اتفاقا یك كار بزرگ خیریه در راه دارم. كار بزرگی است كه مردم هم در آن سهیم می‌شوند؛ چون متاسفانه اعتمادها از بین رفته و این كارها نمایشی شده است، ترجیح می‌دهم این كارها را در خفا انجام دهم.

جامعه هدف شما كودكان هستند، بیماران یا… ؟

– همه را در بر می‌گیرد. هر سری سراغ یك گروه می‌رویم تا مشكلات‌شان را برطرف كنیم

• تایید
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
طبیعتا شما به عنوان یك سوپراستار از موقعیت‌تان به راحتی می‌توانید برای کسب درآمد استفاده كنید و گاهی تشخیص اینكه كاری را انجام دهید یا نه برای‌تان سخت است. خیلی‌ها به شما پیشنهادهای مالی خاص می‌دهند، این حامیان مالی شما چه كسانی هستند و چطور انتخاب می‌شوند؟

– یك تیم و اتاق فكری دارم كه پیشنهادهای مطرح شده را بررسی می‌كنند تا اعتماد مردم به من خدشه‌دار نشود. به هر حال هر محصولی كه انتخاب می‌شود باید جوری باشد كه مردم بابت استفاده از آن متضرر نشوند. مثلا با خمیردندان G. U. M نزدیك ۴ تا ۵ ماه در حال بررسی بودیم تا به این نتیجه رسیدیم

كه این محصول باید تبلیغ شود. یك سال قرارداد داشتیم كه تمام شده است اما چون هم من راضی بودم و هم دوستان طرف مقابل این قرارداد ادامه‌دار خواهد بود. ساعت lond weil هم هست كه برایشان تبلیغات می‌كنم و همین طور برای HYPE كه از طرف شركت جهانی هایپ انتخاب شدم. من همراه چند مدل تبلیغاتی دیگر در دنیا به طور مشترك تبلیغ HYPE را انجام می‌دهیم

• تایید
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
لزوم حضور مدیربرنامه چیست و به نظر شما حتما باید باشد؟

– در تمام دنیا در سطح حرفه‌ای این موضوع وجود دارد. از سال 79 كه سام و نرگس را كار كردم این مساله را مهم می‌دانستم. بله من هم مدیربرنامه دارم. آقای حمیدرضا حمیدی‌منش، كه همیشه ترجیح می‌دهد پشت پرده باشد و در انتخاب خیلی از كارها به من مشورت می‌دهد.

خیلی جاها هم با نظر خودش دلیلی نمی‌بیند كه حضور داشته باشد؛ مثلا وقتی با آقای شایسته، تهیه‌كننده قرار کاری دارم كه 16 سال است كه با او كار می‌كنم و او را می‌شناسم، خود حمیدرضا تشخیص می‌دهد در جلسه حضور نداشته باشد و البته این از روی احترام به تهیه‌كننده‌های آشناست كه این كار را می‌كند؛

چون ما زبان هم را به خوبی می‌فهمیم. اما زمانی هست كه قرار است با یك اسپانسری قرارداد ببندیم كه من نه او را می‌شناسم و نه ادبیات هم را متوجه می‌شویم. در این زمان آقای حمیدی‌منش وارد می‌شود و شروع به بررسی می‌كند تا به نتیجه برسیم.

در مورد سینما، عزیزی هست به نام علیرضا شمس كه مشورت‌ها را با او می‌كنم و با هم تصمیم‌گیری می‌كنیم كه تمام این سال‌ها یار من بوده است؛ مخصوصا در سال‌های اخیر خیلی به من كمك كرده است و مدت‌هاست در كنار من است.

از شرایطی كه در ایران دارید، راضی هستید؟ تا به حال به رفتن از ایران فكر كرده‌اید؟

– حدود دو سال در امارت، لندن و آمریكا زندگی كردم اما دلیلی برای اینكه بخواهم بروم و برنگردم نمی‌بینم.

در جامعه سینمایی مثل افتتاحیه‌ها و اختتامیه‌ها كمتر شما را می‌بینیم. دلیلش چیست؟

– من باید دلیلی برای حضور در این مراسم داشته باشم. وقتی فیلم‌های من در آن جشنواره حضور ندارد، دلیلی برای حضور ندارم؛ مثلا حتما در مراسم روز ملی سینما شركت می‌كنم. در آینده هم هر جشنواره‌ای كه فیلمی از من را داشته باشد، حتما در آن حضور خواهم داشت

• تایید
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
یعنی می‌خواهید كنسرت‌ها هم هیجان‌انگیز باشد؟

– تلاش‌مان این است. دوستان دیگر ایده‌های جالب دیگری را پیاده كرده‌اند. اما ما می‌خواهیم با خلاقیت‌هایی كه تا به حال مردم ندیده‌اند روی صحنه حاضر شویم تا مخاطب‌ها راضی باشند.

آلبوم چطور؟

– در راه است.

امسال؟

– بله. حتما بعد از محرم و صفر آلبوم را بیرون می‌دهیم.

در موسیقی هم مدیربرنامه دارید؟

– آقای ایمان ابراهیمی، مدیر اجرایی‌مان در موسیقی است.

• تایید
بالا پایین