- Dec
- 372
- 507
- مدالها
- 2
هر جامعه ای دارای فرهنگی خاص است. بین رشد و شکوفایی فرهنگ و زبان وابستگی متقابل وجود دارد. زبان، نظامی اجتماعی است که نسلهای گذشته و حال آن را ساخته و پرداخته و به ما منتقل کرده اند.
زبان فارسی در طول تاریخ با فراز و نشیبهای زیادی رو به رو شده و به دلایل مختلف زبان با سایر واژههای بیگانه درگیر میشود، اما در هر صورت زبان فارسی تا به امروز حفظ شده و جاودانه مانده است، اما باید گفت که آسیبهایی هم به آن وارد شده و به نوعی تن زبان فارسی زخمهایی برداشته است.ورود کلمات بیگانه به زبان فارسی آسیب میزند و شیرازهی آن را از هم جدا کرده که باعث مبهم شدن زبان فارسی میشود.
برای جلوگیری از این آسیب ها معادل فارسی برخی واژگان بیگانه در اینجا آورده شده
⚠️اول واژه های بیگانه ای که خیلی در انجمن و فضای مجازی استفاده میشه
نگویید ❌اسپم 👈 بگویید ✅هرزنامه
نگویید ❌لایک👈 بگویید ✅پسند مثال:❌پست من هزار بار لایک خورد👈✅نوشته من هزار بار پسندیده شد.
❌ادیت👈✅ویرایش
❌پاراگراف👈✅بند
❌بیوگرافی👈✅ سرگذشت زندگینامه
❌کپی👈✅ رونوشت
❌ایمـیل👈✅ پیام نگار
❌بارکـد👈✅رمزینه
❌سـریال👈✅زنجیره
❌ پاورپوینت 👈✅پرده نگار
❌انیمیشن👈✅ پویانمایی
❌اکیپ 👈✅گروه
زبان فارسی در طول تاریخ با فراز و نشیبهای زیادی رو به رو شده و به دلایل مختلف زبان با سایر واژههای بیگانه درگیر میشود، اما در هر صورت زبان فارسی تا به امروز حفظ شده و جاودانه مانده است، اما باید گفت که آسیبهایی هم به آن وارد شده و به نوعی تن زبان فارسی زخمهایی برداشته است.ورود کلمات بیگانه به زبان فارسی آسیب میزند و شیرازهی آن را از هم جدا کرده که باعث مبهم شدن زبان فارسی میشود.
برای جلوگیری از این آسیب ها معادل فارسی برخی واژگان بیگانه در اینجا آورده شده
⚠️اول واژه های بیگانه ای که خیلی در انجمن و فضای مجازی استفاده میشه
نگویید ❌اسپم 👈 بگویید ✅هرزنامه
نگویید ❌لایک👈 بگویید ✅پسند مثال:❌پست من هزار بار لایک خورد👈✅نوشته من هزار بار پسندیده شد.
❌ادیت👈✅ویرایش
❌پاراگراف👈✅بند
❌بیوگرافی👈✅ سرگذشت زندگینامه
❌کپی👈✅ رونوشت
❌ایمـیل👈✅ پیام نگار
❌بارکـد👈✅رمزینه
❌سـریال👈✅زنجیره
❌ پاورپوینت 👈✅پرده نگار
❌انیمیشن👈✅ پویانمایی
❌اکیپ 👈✅گروه
آخرین ویرایش: