جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه معرفی سگ در کتاب سگ‌ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه طبیعت و جانداران توسط آریادخت با نام معرفی سگ در کتاب سگ‌ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 326 بازدید, 51 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه طبیعت و جانداران
نام موضوع معرفی سگ در کتاب سگ‌ها
نویسنده موضوع آریادخت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آریادخت
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
کتاب سگ‌ها نوشته‌ی امیلی گرویت، کودکان را با نژادهای مختلف سگ آشنا کرده و به ایجاد روابط دوستانه میان کودکان و حیوانات کمک می‌کند.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
موضوع کتاب سگ‌ها (Dogs) چیست؟

این کتاب 15 نژاد سگ را به همراه تصاویر و نام‌هایشان معرفی کرده و علاوه بر این با بیانی ساده،

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
عشق و دوستی را با تمام سگ‌ها چه پشمالو، چه کچل و بی‌مو، چه بزرگ چه کوچک و ... به کودکان یاد می‌دهد.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
کتاب سگ‌ها مناسب چه کسانی است؟

امیلی گرویت (Emily Gravett) این کتاب را همراه با تصاویر انواع مختلفی از سگ‌ها، برای کودکان دبستانی نوشته است و به آن‌ها مهربانی، محبت و دوستی با سگ‌ها را می‌آموزد.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
در بخشی از کتاب سگ‌ها می‌خوانیم:

من سگ‌ها را دوست دارم. من هم سگ‌های کوچک و هم سگ‌های بزرگ را دوست

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
من سگ‌های بانمک و سگ‌های جدی را دوست دارم

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
سگ یا سگ اهلی (نام علمی: Canis lupus familiaris یا Canis familiaris) گونه یا زیرگونهٔ اهلی گرگ‌ها و پستانداری از زیرراستهٔ سگ‌سانان است.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
سگ نخستین جانوری است که به دست انسان اهلی شد. سگ‌ها از گوناگون‌ترین جانوران زمین هستند که میراث چند هزار سال مداخلهٔ انسان در روند جفت‌گیری و پرورش این جانور است

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
من هم سگ‌هایی که پارس می‌کنند و هم سگ‌هایی که پارس نمی‌کنند، را دوست دارم.

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
سگ‌ها نقش‌های گوناگونی در جوامع انسانی بر عهده گرفته‌اند و انسان‌ها از آن‌ها برای شکار (سگ شکاری)، گله‌داری (سگ گله)، بارکشی (سگ سورتمه)، محافظت، کمک

بالا پایین