جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

معرفی فیلم معرفی فیلم و سریال |سریال خارجی ( کره ای ) بوسام: سرنوشت را بدزد

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی فیلم و سریال توسط anderes141 با نام معرفی فیلم و سریال |سریال خارجی ( کره ای ) بوسام: سرنوشت را بدزد ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 249 بازدید, 0 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی فیلم و سریال
نام موضوع معرفی فیلم و سریال |سریال خارجی ( کره ای ) بوسام: سرنوشت را بدزد
نویسنده موضوع anderes141
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط anderes141
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

anderes141

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
45
240
مدال‌ها
2
بررسی سریال:

بیشتر سریال براساس واقعیته بجز چند مورد مثل باوو ( شخصیت مرد اصلی) که خیالیه

این سریال زیاد دیده نشد ولی کسانی هم که دیدن بیشترشون راضی بودن و از عاشقانه دلنشین و باور پذیرش تعریف کردن , زوج سریال رو دوست داشتن و اینکه شیمی خوبی با هم دارن,از بازیگر اصلی نقش مرد خوشششون اومد, سادگی سریال رو دوست داشتن و...

نظر شخصی من درمورد سریال اینه که خیلی درامه و درام هم جز ژانر مورد علاقه من نیست مگر اینکه واقعا سریال عالی باشه که نگاه کنم و خوشم بیاد و یک مورد دیگه این که سریال فضای رنگی نداره و به نظرم یکم سرد بود در کل فیلمنامه خوبه ,بازی بازیگرا خوبه در عین حال برای من سریال متوسط رو به پایینی بود .

محصول 2021 کره جنوبی از شبکه های Viki , MBN در 20 قسمت 1 ساعته

ژانر: تاریخی درام عاشقانه زندگی

رده سنی:+15

داستان با وو (Jung Il Woo) را روایت میکند کسی که همه کار مثل دزدی، دعوا و غیره از جمله “بوسام” برای پول میکند. بوسام یک نوع روش ازدواج مجدد در دوره چوسان است؛ زمانیکه زن بیوه نمیتواند مجددا ازدواج کند مگر اینکه مرد مجردی او را چه توافقی چه با زور بدزد! با وو در حین انجام یک از همین “بوسام” ها، تصادفی پرنسس سو کیونگ که دختر شاهزاده گوانگ هه و عروس دشمنش لی یی چوم است را میدزد …

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین