جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران معرفی و نقد (رمان هانای من باش!) اثر (فاطمه ثنا کریمی) کاربر رمان بوک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط Sanai_paiiz با نام معرفی و نقد (رمان هانای من باش!) اثر (فاطمه ثنا کریمی) کاربر رمان بوک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 310 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع معرفی و نقد (رمان هانای من باش!) اثر (فاطمه ثنا کریمی) کاربر رمان بوک
نویسنده موضوع Sanai_paiiz
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط NIRI
موضوع نویسنده

Sanai_paiiz

سطح
5

سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,666
10,969
مدال‌ها
9
۱. عنوان رمان: هانای من باش!
۲. نام نویسنده: فاطمه ثنا کریمی
۳. ژانر: عاشقانه . مافیایی . تراژدی
۴. خلاصه: هانا!دختری از تبار تنهایی ها.
متوجه میشه که مادرش، مادر واقعیش نیست!
در پی حل این مشکل به تیمارستان فرستاده میشه و با بردیا‌ی مغرور و از خود راضی روبه رو میشه! بردیا یک مافیاست و عجیب شیفته این دختر جسور میشه.
۵. لینک تایپک اثر:

آخرین ویرایش:

NIRI

سطح
7

خانمِ نیری.
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
6,023
26,567
مدال‌ها
12
{بسمه رب}

ضمن درود خدمت نویسندگان ارجمند و منتقدان عزیز، متشکریم که انجمن رمان بوک را برای تایپ آثار خود و فعالیت انتخواب کرده‌اید و هم‌چنین، تاپیک نقد آثار خود را ایجاد کرده‌اید.

•برای خواندن قوانین، وارد لینک زیر شوید•

کلیک کنید

• شما می‌توانید پس از ارسال ۲۰ پارت از داستان‌کوتاه یا ۳۰ پارت از رمان یا فن‌فیکشن خود در تایپک زیر درخواست نقد شورا دهید•

کلیک کنید

•نویسنده ارجمند، شما نیز می‌توانید انتقادات و پیشنهادات خود را در تایپک زیر ارسال کنید. به انتقادات و پیشنهادات شما در اسرع وقت، تیم مدیریت رسیدگی می‌کنند•

کلیک کنید

{با آرزوی موفقیت‌های روز افزون| کادر مدیریت تالار نقد و بخش کتاب}

بالا پایین