جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

خبری ملی پوش والیبال ژاپن: باید روی دفاع کار کنیم.

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار ورزشی خارجی توسط وایولت با نام ملی پوش والیبال ژاپن: باید روی دفاع کار کنیم. ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 178 بازدید, 1 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار ورزشی خارجی
نام موضوع ملی پوش والیبال ژاپن: باید روی دفاع کار کنیم.
نویسنده موضوع وایولت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

وایولت

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,014
8,958
مدال‌ها
8
کنتا تاکاناشی ملی پوش جوان والیبال ژاپن می گوید که والیبال ژاپن نه تنها باید قدرت تهاجمی خود را ارتقا دهد بلکه باید به طور جدی روی دفاع خود کار کند.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، کنتا تاکاناشی ملی پوش ۲۴ ساله والیبال ژاپن که ستاره نوظهور والیبال این کشور به حساب می آید در مصاحبه با یاماگاتادر خصوص حضورش در رقابت های آسیایی و المپیک گفت: تجربه حضور به عنوان ملی پوش ژاپن در رقابت های بزرگ برای من انگیزه بزرگی بوده است. احساس می‌کنم که باید پیشرفت کنم و این قول را می دهم که در تیم ملی پیشرفت داشته باشم.

او ادامه داد: این عالی بود که بتوانم در سطح جهانی در لیگ ملت‌ها، المپیک توکیو و مسابقات قهرمانی آسیا بازی کنم. هنگامی که می خواستم در المیپک بازی کنم فشار زیادی روی من بود اما توانستم این موضوع را کنترل کنم. هنوز هم از باختن با لباس ژاپن ناراحت می شوم و این تجربه باعث می شود که بیشتر تلاش کنم.

ملی پوش والیبال ژاپن ادامه داد: هنگام شرکت در رقابت های بین المللی حس خوبی داشتم. از طرفی اشتباهاتی در دریافت سرویس و دفاع اذیتم می کرد که باید بیشتر روی این موضوع کار کنم.
او در خصوص المپیک ۲۰۲۴ پاریس که سه سال دیگر برگزار می شود، گفت: اول از همه مهم این است که به عنوان ملی پوش در ترکیب حضور داشته باشم و به همین دلیل باید تلاش کنم. ما نه تنها باید قدرت تهاجمی خود را ارتقا دهیم، بلکه باید به طور جدی روی دفاع خود کار کنیم. در ژاپن مهاجمان دفاعی خوبی مانند تاکاهاشی وجود دارد. من می خواهم خود را به چالش بکشم و با چنین بازیکنانی رقابت کنم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Puyannnn

سطح
4

مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
تیم ملی والیبال ایران در پنجمین بازی خود از رقابت‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو به مصاف ژاپن رفت و با نتیجه ۳ بر ۲ شکست خورد تا از صعود به مرحله یک چهارم نهایی المپیک باز بماند. تیم ملی والیبال ایران که در گروه A رقابت‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو قرار داشت در بازی پنجم خود یه مصاف ژاپن رفت. این رقابت تمام آسیایی درحالی برگزار شد که هر تیم در صورت پیروزی می توانست به دور یک چهارم نهایی المپیک صعود کند که ایران در این بازی شکست خورد.

بالا پایین