جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی من آلبرت اینشتین هستم!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کمیک توسط isabella با نام من آلبرت اینشتین هستم! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 104 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کمیک
نام موضوع من آلبرت اینشتین هستم!
نویسنده موضوع isabella
تاریخ شروع
پاسخ‌ها 0
بازدیدها 0
اولین پسند نوشته 0
آخرین ارسال توسط isabella
موضوع نویسنده

isabella

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,412
11,140
مدال‌ها
11
کمیک زیبا و خواندنی

موضوع نویسنده

isabella

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,412
11,140
مدال‌ها
11
معرفی کتاب من آلبرت اینشتین هستم!
من آلبرت اینشتین هستم! نوشته برد ملتسر از مجموعه کتاب‌های آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند است که در انتشارات پرتقال منتشر شده است. این مجموعه که با تصاویر جذاب و رنگی برای کودکان منتشر شده است درباره انسان‌های معروف و دانشمندانی است که در کودکی یک زندگی معمولی داشته‌اند، اما با تلاش و پشتکار و در نهایت کارهای بزرگ خود توانستند دنیا را تغییر دهند.

این جلد از مجموعه کتاب‌های آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند به زندگی آلبرت اینشتین می‌پردازد.

موضوع نویسنده

isabella

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,412
11,140
مدال‌ها
11
خواندن کتاب من آلبرت اینشتین هستم! را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم
اگر دوست دارید کودکان خود را با سرگذشت افراد مشهور و دانشمندان آشنا کنید، این مجموعه را به آنها هدیه دهید.

بالا پایین