جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی من آملیا ارهارت هستم!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کمیک توسط TKY با نام من آملیا ارهارت هستم! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 86 بازدید, 5 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کمیک
نام موضوع من آملیا ارهارت هستم!
نویسنده موضوع TKY
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط TKY
موضوع نویسنده

TKY

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,128
مدال‌ها
11

معرفی کتاب من آملیا ارهارت هستم!​

آماده‌ی یک سفر هیجان‌انگیز به دل آسمان‌های آبی هستید؟ برد ملتزر در کتاب من آملیا ارهارت هستم! شما را با زندگی دختری آشنا می‌کند که هیچ‌وقت رؤیاهای خود را دست کم نگرفته؛ حتی اگر آن رؤیا پرواز در آسمان‌ها باشد! این کتاب مصور و دوست‌داشتنی که برای کودکان نوشته شده از زندگی انسان‌های معمولی، اما تأثیرگذاری می‌گوید که برای رسیدن به رؤیا‌هایشان از هیچ تلاشی نمی‌گذرند. آملیای این داستان نیز یکی از همان آدم‌هاست!

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Minosa
موضوع نویسنده

TKY

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,128
مدال‌ها
11

درباره‌‌ی کتاب من آملیا ارهارت هستم!​

بزرگ‌ترین اتفاقات تاریخ، به دست آدم‌های معمولی رخ می‌دهند! باور ندارید؟ برد ملتزر (Brad Meltzer) نویسنده‌ی محبوب کودکان در اثر من آملیا ارهارت هستم! (I am Amelia Earhart) داستان‌ یکی از همین آدم‌ها را تعریف خواهد کرد. داستان زندگی واقعی دختری که شب‌ها خواب پرواز در آسمان را می‌دید و بالاخره روزی رسید که آرزوی خود را به واقعیت تبدیل کرد!

• تایید
موضوع نویسنده

TKY

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,128
مدال‌ها
11
در روزگاری که آملیا ارهارت، قهرمان قصه‌ی ما زندگی می‌کرد، خلبان‌های زن زیادی پیدا نمی‌شدند. در واقع، زنان نه تنها در شغل خلبانی بلکه در بسیاری از کار‌ها چندان ورود پیدا نکرده بودند و حتی بسیاری از افراد به توانمندی‌های آن‌ها اعتماد نداشتند. اما آملیای کوچک هیچ‌وقت خود و استعداد‌هایش را دست‌کم نمی‌گرفت. او یک آرزوی بزرگ داشت و آن هم پرواز در آسمان بود. گرچه در مسیر رسیدن به این هدف بزرگ موانع زیادی بر سر راه خود می‌دید؛ اما آملیا ارهارت می‌دانست که بالاخره روزی تمام این چالش‌ها را از سر راه خود برخواهد داشت و به آرزوی بزرگش دست پیدا خواهد کرد. روزی آملیا تصمیم گرفت که در کلاس‌های خلبانی شرکت کند و در کنار مربی ماهر خود پرواز یاد بگیرد، و این تازه اولین قدم از مسیر طولانی‌ای بود که قهرمان کتاب من آملیا ارهارت هستم! برای آرزوی پرواز برمی‌داشت. بالاخره روزی از راه رسید که آملیا ارهارت توانست اولین هواپیمای شخصی خود را بخرد؛ و ماجراجویی‌های بسیاری که سال‌ها در سر داشت را آغاز کند. او مدت زیادی را صرف تمرین با هواپیمای کوچک خود و سفر‌های کوتاه و بلند کرد تا بالاخره روزی توانست رکورد بلندترین ارتفاع پرواز زنان را از آن خود کند. اما این پایان داستان آملیا ارهارت نبود! او تصمیم داشت اولین زنی باشد که عرض اقیانوس اطلس را به تنهایی و با هواپیما طی می‌کند. آملیای جوان چطور می‌خواست به این آرزوی عجیب و دست‌نیافتنی برسد؟ با هم در ادامه‌ی ماجرای کتاب من آملیا ارهارت هستم! خواهیم خواند.

• تایید
موضوع نویسنده

TKY

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,128
مدال‌ها
11

کتاب من آملیا ارهارت هستم! برای چه کسانی مناسب است؟​

این داستان شیرین و خواندنی را به کودکان 7 تا 12 ساله که عاشق خواندن ماجراهای واقعی و داستان زندگی آدم‌های تأثیرگذار هستند پیشنهاد می‌کنیم.

• تایید
موضوع نویسنده

TKY

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,128
مدال‌ها
11

در بخشی از کتاب من آملیا ارهارت هستم! می‌خوانیم​

هفت سالم که بود، با خواهرم تصمیم گرفتیم یکی از آن ترن هوایی‌هایی را که توی شهربازی‌ها دیده بودیم برای خودمان توی حیاط پشتی خانه بسازیم. دوتا تخته‌چوب را تکیه دادیم به دیوار انباری.

جعبه‌ی چوبی کوچکی که چرخ‌های اسکیت را به کف آن وصل کرده بودیم، شد واگن ما. به تخته‌چوب‌ها هم روغن زدیم تا با سرعت زیاد رویش سر بخوریم.

• تایید
بالا پایین