جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

پیشنهاد ویژه من از مقام خودم به عنوان ملکه صرف نظر خواهم کردم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کمیک توسط ام کا اچ p.r با نام من از مقام خودم به عنوان ملکه صرف نظر خواهم کردم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 77 بازدید, 1 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کمیک
نام موضوع من از مقام خودم به عنوان ملکه صرف نظر خواهم کردم
نویسنده موضوع ام کا اچ p.r
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ام کا اچ p.r
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658
مدال‌ها
6
خلاصه داستان :
مانهوای" target="_blank">دانلود مانهوای من از مقام خود به عنوان ملکه صرف نظر خواهم کرد
خلاصه داستان : آدل شاهدخت کشور همسایه در روز عروسیش، به محض ورود به کاخ اِمونت، با امپراتوری ، که قبلاً هرگز ندیده بودش ، ازدواج کرد ولی امپراتور دیر به مراسم رسید و سپس بلافاصله برای دیدار با صیغه محبوبش به کاخش رفت ! و روز بعد به جای امپراتور صیغه «محبوبش » کارل به استقبالش اومد ! شنیدن این جمله از صیغه‌اش که «می‌خواهم شما را در مورد خواسته های اعلیحضرت آگاه کنم» نگران‌کننده بود....

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

مدیر تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر تالار کمیک
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
Jun
3,071
17,658