جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب من با بچه‌های دیگه فرق ندارم...

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط آریانا با نام من با بچه‌های دیگه فرق ندارم... ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 133 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع من با بچه‌های دیگه فرق ندارم...
نویسنده موضوع آریانا
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آریانا
موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,431
12,574
مدال‌ها
6
موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,431
12,574
مدال‌ها
6
موضوع نویسنده

آریانا

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
3,431
12,574
مدال‌ها
6
معرفی کتاب من با بچه های دیگه فرق ندارم...
کتاب الکترونیکی «من با بچه های دیگه فرق ندارم...» نوشتهٔ آزاده کاظمی در انتشارات آئی سا چاپ شده است. این کتاب حاوی دو داستان است با یک موضوع. داستانی کوتاه و داستانی شعرگونه و کودکانه با موضوع تفاوت‌های جسمی و تأکید بر این نکته که این تفاوت‌ها نباید انگیزهٔ ما را از پیمودن مسیر موفقیتمان کم کند.

درباره کتاب من با بچه های دیگه فرق ندارم...
نویسندهٔ این کتاب با نقصی مادرزادی به دنیا آمده است. دست چپ او از دست راستش کوچیکتر است و انگشتهایش نیز به یکدیگر چسبیده‌اند. این امر باعث شده بود که در دوران کودکی و نوجوانی ناراحتی‌های زیادی را تحمل کند، اما با آن‌ها کنار آمد و اکنون فردی موفق است. همین موضوع برای او انگیزه‌ای شد که داستانش را بنویسد تا شاید کودک متفاوت دیگری هم با مطالعهٔ این تجربه روحیهٔ مبارزی پیدا کند و انگیزه‌اش برای پیمودن مسیر موفقیت بیشتر شود.

کتاب من با بچه های دیگه فرق ندارم... را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم
این کتاب برای همهٔ کودکان و نوجوانانی که تفاوتی بین خود و دیگران می‌بینند و از این موضوع ناراحت هستند، انگیزه‌بخش خواهد بود.

بالا پایین