- May
- 3,432
- 13,007
- مدالها
- 17
معرفی کتاب من جوکترینم: یک داستان نوجوانانه
جیمی حالا یک قدم با عنوان بهترین کمدین جهان فاصله دارد، اما بزرگترین چالش نیز در همین مرحله منتظر اوست: دلسوزی. قهرمان کتاب من جوکترینم در این قسمت به پیروزیهایش شک کرده و میکوشد دلیل داوران برای برگزیدنش را پیدا کند. جیمز پترسون و کریس گرابنستاین، نویسندگان این رمان پرفروش نوجوان هستند.دربارهی کتاب من جوکترینم
جیمی گریم این بار موفقتر از همیشه برگشته! او پس از درخشش در مسابقههای گوناگون به خانه برگشته، جایی که در مرکز همهی توجهات قرار دارد. هر کسی که جیمی را میشناسد خوب میداند بزرگترین آرزوی او برنده شدن در رقابتهای کمدی نوجوانان است. او خانوادهاش را در تصادفی هولناک از دست داده و حالا بدون ویلچر قادر به حرکت نیست اما با این وجود، شخصیتی محبوب در مدرسه است. همه جیمی را دوست دارند و امیدوارند این پسر منحصربهفرد رویایی همیشگیاش را محقق کند، البته پیش از اینکه اتفاقات کتاب من جوکترینم (Totally Funniest) آنها را شوکه کند!شوخی همیشه ابزار دفاعی محبوب جیمی بوده به همین دلیل زمانی که زندگی سخت میشود، او از کمدی برای کنار آمدن با مشکلاتش کمک میگیرد. این تفریح کمکم به دغدغهی قهرمان قصه تبدیل شد تا جایی که رویاهایش را تسخیر کرد. جیمی علیرغم بدبینی دیگران وارد حوزهی استندآپ کمدی شد و بعد از قهرمانی در مدرسه هدفهای بزرگتری برای خودش تعیین کرد که به تمام آنها هم رسید. اگر واقعبین باشیم زندگی هیچوقت به اندازهی امروز با او مهربان نبوده، اما وقتی شک و تردیدی سنگین مانند خوره به جان جیمی میافتد او دیگر نمیتواند از موفقیتهایش لذت ببرد: آیا داورها فقط برای دلسوزی این کمدین ویلچرنشین را برگزیدهاند؟
زمانی که جیمی تواناییهایش را زیر سؤال میبرد، شوخیهایش رنگوبوی کنایه پیدا میکنند. او در اجراها به دوستانش حملهور میشود. نگاه خوشبینانه و اعتمادبهنفسش از بین میرود و دیگر هیچ چیز مثل سابق نیست. از طرفی هواداران و رفیقهای قدیمی جیمی پی میبرند دوست داشتن شخصیت جدید او کار آسانی نیست و همین موضوع، رابطهشان با جیمی را در معرض فروپاشی قرار میدهد.
کتاب من جوکترینم، نوشتهی جیمز پترسون (James Patterson) و کریس گرابنستاین (Chris Grabenstein)، نقطهی اوج سرنوشت این کمدین نوجوان است که توسط زهرا غفاری و مریم بنایی به زبان فارسی ترجمه شده. جیمی نهایتاً پی میبرد برای برنده شدن پیش از هر چیز باید با خودش صادق باشد و به دنیا نشان دهد او واقعاً کیست اما برای رسیدن به این نقطه، مسیری طولانی را پشت سر میگذارد. این اثر کمدی ضمن خنداندن شما، با احساسات قوی و عمیق، هر خوانندهای را تحت تأثیر قرار خواهد داد و میتواند طیف وسیعی از مخاطبان را به خود جلب کند. در پایان باید اشاره کرد انتشارات پرتقال چاپ کتاب پیشرو را بر عهده داشته است.
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب من جوکترینم: یک داستان نوجوانانه |
نویسنده | جیمز پترسون، کریس گرابنستاین |
مترجم | زهرا غفاری، مریم بنایی |
ناشر چاپی | انتشارات پرتقال |
سال انتشار | ۱۳۹۸ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 325 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-8347-96-5 |
موضوع کتاب | کتاب داستان و رمان نوجوان |