جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب من جوکترینم: یک داستان نوجوانانه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط DLNZ با نام من جوکترینم: یک داستان نوجوانانه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 64 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع من جوکترینم: یک داستان نوجوانانه
نویسنده موضوع DLNZ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DLNZ
موضوع نویسنده

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
May
3,432
13,007
مدال‌ها
17

9813117986056821.jpg

معرفی کتاب من جوکترینم: یک داستان نوجوانانه​

جیمی حالا یک قدم با عنوان بهترین کمدین جهان فاصله دارد، اما بزرگترین چالش نیز در همین مرحله منتظر اوست: دلسوزی. قهرمان کتاب من جوکترینم در این قسمت به پیروزی‌هایش شک کرده و می‌کوشد دلیل داوران برای برگزیدنش را پیدا کند. جیمز پترسون و کریس گرابنستاین، نویسندگان این رمان پرفروش نوجوان هستند.

درباره‌ی کتاب من جوکترینم​

جیمی گریم این‌ بار موفق‌تر از همیشه برگشته! او پس از درخشش در مسابقه‌های گوناگون به خانه برگشته، جایی که در مرکز همه‌ی توجهات قرار دارد. هر کسی که جیمی را می‌شناسد خوب می‌داند بزرگترین آرزوی او برنده شدن در رقابت‌های کمدی نوجوانان است. او خانواده‌اش را در تصادفی هولناک از دست داده و حالا بدون ویلچر قادر به حرکت نیست اما با این وجود، شخصیتی محبوب در مدرسه است. همه جیمی را دوست دارند و امیدوارند این پسر منحصربه‌فرد رویایی همیشگی‌اش را محقق کند، البته پیش از اینکه اتفاقات کتاب من جوکترینم (Totally Funniest) آن‌ها را شوکه کند‍!

شوخی همیشه ابزار دفاعی محبوب جیمی بوده به همین دلیل زمانی که زندگی سخت می‌شود، او از کمدی برای کنار آمدن با مشکلاتش کمک می‌گیرد. این تفریح کم‌کم به دغدغه‌ی قهرمان قصه تبدیل شد تا جایی که رویاهایش را تسخیر کرد. جیمی علی‌رغم بدبینی دیگران وارد حوزه‌ی استندآپ‌ کمدی شد و بعد از قهرمانی در مدرسه هدف‌های بزرگتری برای خودش تعیین کرد که به تمام آن‌ها هم رسید. اگر واقع‌بین باشیم زندگی هیچ‌وقت به اندازه‌ی امروز با او مهربان نبوده، اما وقتی شک و تردیدی سنگین مانند خوره به جان جیمی می‌افتد او دیگر نمی‌تواند از موفقیت‌هایش لذت ببرد: آیا داورها فقط برای دلسوزی این کمدین ویلچرنشین را برگزیده‌اند؟

زمانی که جیمی توانایی‌هایش را زیر سؤال می‌برد، شوخی‌هایش رنگ‌وبوی کنایه پیدا می‌کنند. او در اجراها به دوستانش حمله‌ور می‌شود. نگاه خوش‌بینانه و اعتمادبه‌نفسش از بین می‌رود و دیگر هیچ چیز مثل سابق نیست. از طرفی هواداران و رفیق‌های قدیمی جیمی پی می‌برند دوست داشتن شخصیت جدید او کار آسانی نیست و همین موضوع، رابطه‌شان با جیمی را در معرض فروپاشی قرار می‌دهد.

کتاب من جوکترینم، نوشته‌ی جیمز پترسون (James Patterson) و کریس گرابنستاین (Chris Grabenstein)، نقطه‌ی اوج سرنوشت این کمدین نوجوان است که توسط زهرا غفاری و مریم بنایی به زبان فارسی ترجمه شده. جیمی نهایتاً پی می‌برد برای برنده شدن پیش از هر چیز باید با خودش صادق باشد و به دنیا نشان دهد او واقعاً کیست اما برای رسیدن به این نقطه، مسیری طولانی را پشت سر می‌گذارد. این اثر کمدی ضمن خنداندن شما، با احساسات قوی و عمیق، هر خواننده‌ای را تحت تأثیر قرار خواهد داد و می‌تواند طیف وسیعی از مخاطبان را به خود جلب کند. در پایان باید اشاره کرد انتشارات پرتقال چاپ کتاب پیش‌رو را بر عهده داشته است.

مشخصات کتاب الکترونیک​

نام کتابکتاب من جوکترینم: یک داستان نوجوانانه
نویسندهجیمز پترسون، کریس گرابنستاین
مترجمزهرا غفاری، مریم بنایی
ناشر چاپیانتشارات پرتقال
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات325
زبانفارسی
شابک978-600-8347-96-5
موضوع کتابکتاب داستان و رمان نوجوان

بالا پایین